דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. בובה קצת איכזב.
    אולי בגלל שציפנו יותר מידי.

2. Raulito Madridista

היו חברים שיצאו מהכלים מהתוכנית אתמול, לדעתי היה בסדר +.
    אהבתי את השילוב של סלוצקי ודומינגז, מעט טקסט אבל כל-כך נכון. 'יושנים באולפן' לילה לפני, משעשע.
    לא נפלתי מיעקב שחר וגם מאלי טביב חוץ ממשפט-שניים בהתחלה.
    המבזק לדעתי תמיד לא מצחיק.
    רן מלבוני - בסדר גמור.
    רז זהבי כמובן גנב את ההצגה, מי שכותב את הטקסט הוא גאון. מיכאלשווילי אומר דברים כל-כך מצחיקים וזורק כל-כך הרבה מילים לאוויר בפרק זמן קצר עד שאני לא זוכר שום בדיחה חוץ מ-"כוסילמלם התפצלו ל-כוסי ו-למלם", והשוער שעינטז. "צברתי בשנתיים כל-כך הרבה חומר לא מעניין".

טוב שחזרו בכל-מקרה. היה חסר לי את פרימו שם לפינאללה.

3. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ההכנסה לברקו ואייל הייתה טובה ומלאת הומור עצמי, כי גם ברקו ואייל 'ירדו' על ערוץ הספורט.

לא חושב שיש שחר לטענות שזה חוזר על עצמו, הרי זה הקונספט. הם לא מחפשים להמציא את עצמם מחדש. זה תמיד קבוע באותו פורמט. החיקוי של רז זהבי גמר אותי מצחוק, פשוט גמר.

מישהו כאן אמר בעמוד הקודם שרז זהבי מפרשן רק ליגת העל, זה לא נכון. יש לו את תכנית הרדיו בשישי בצהריים על הליגות הנמוכות ובהפסקת המחצית של הליגה הלאומית הוא מדבר על הליגות הנמוכות בערך כמו החיקוי.

אבל בכללי זה לא היה איזה וואו מיוחד. עדיין לא ממש מבין איך ערן לוי הלך לתכנית כזאת פחות מ24 שעות אחרי שהקבוצה שלו יורדת ליגה באחת הצורות המבישות שנראו בארץ..

Doritoz אוהב/ת את זה.
  4. South Boy Member

פטר בוס: "רעננה שיחקה טוב יותר מאיך שבאר שבע שיחקה מולנו" - וואלה! ספורט

בחיים לא ראיתי מאמן כל כך אובססיבי כלפי הצד השני, גם את זה הוא לא אמר והתקשורת סילפה?
    כבר תקופה שכל מה שיוצא לו מהפה קשור להקנטות על באר שבע, אם הוא כל כך בטוח בעצמו הוא צריך להיות בשקט ולעשות את העבודה שלו, זה לא שברק או מישהו אחר במועדון מתייחס למכבי תל אביב בראיונות.

5. alexshw Member

על מלחמות פסיכולוגיות שמעת? אם זה מעצבן אותכם סימן שהוא מצליח.

DRORIKO ו-AmitHBS אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

ממש עכשיו מתארחים במכללה למנהל אצלינו - רון קופמן ואלי בן דוד יוצר בובה של לילה ואנחנו במפה. שלומי ברזל שעבד בהארץ והיום הוא דובר ההתאחדות ומנטור ביה"ס לתקשורת - מנחה האירוע. וד"ר תקשורת עלינא ברנשטיין גם היא בפאנל. הנושא: הספורט והסאטירה. הנה חלק מהדברים המרכזיים עד עכשיו:

מתי קופמן שחקן ומתי לא. ברדיו. איך נבחין? הוא בעצמו לא יודע.

איך יוצרים מערכון(שוקו). לא מתוכנן...

קופמן אומר על בובה - תוכנית ששווה 20 אחוז רייטינג. ברלד דביל?

אין תוכנית שכולה בפורמט היא סאטירה של ספורט בעולם.

אנחנו במפה אומרת המון על ישראל בכלל ולא רק ספורט(עלינא).

בכוונה בובה של לילה לא נפתחת לעוד קהלים במיוחד. מ5 אנשים שעשו ועד 60-70 איש בחוץ. בובה היא חיבור בנפש לספורט ושפה משותפת. ואנחנו במפה היא אחרת. הוא רצה שיבינו מה הוא חושב על המדינה, דרך הספורט.

אלי בן דוד: 32 אחוז רייטינג לאנחנו במפה. מטורף. הפרויקט התחבר מצוין. היה להם חופש מוחלט חוץ מקטע על ספורט נכים שירד.

ברזל שאל את קופמן על האם קיים פער בין בובה של לילה לבין יציע העיתונות? עיתונאים התווכחו בEspn במערכת והחליטו לעשות "אירוע" ומשם נולד הרעיון. שלמה, רסקין, רוזן וקופמן. נוספו עוד אנשים. ישראל יותר אלימה בשפה. יש בארה"ב גם 'כפילויות' ואינטרסנטים. קופמן היה אומר לנמני "אתה פסול דיעה".
    מערכת היחסים של רון קופמן עם רון קופמן כדמות סאטירה. זה מקדם את קופמן? לא. אין לו כישרון אומנותי. העיסוק בכל התקשורת הוא מכעיס בגלל המצב. יש לו רצון טוב על דברים שראה בארה"ב...זכויות שידור הכדורגל הון עתק 125 מליון אבל הניהול...1945. אתה בא צועק ומקלל ואתה מבסוט. הוא הולך הביתה מבסוט כשלא פוגע במישהו בצורה מוגזמת. אין לו חזון אבל "אין עם מי ואין עם מה".

לאלי בן דוד אין שאיפה להשפיע או לשנות. הוא חלק מדור שהסאטירה שלו היא להגיד "נמאסתם" ואין לנו כוח לשנות. רק נראה לכם את הקירקס שלכם מול הפרצוף.

אין בשביל מה להתאמץ קופמן אמר. ברזל שאל אם העיתונאים לא "חיים" על כישלונות הספורט בארץ. הוא בא לארץ כדי לתרום לקהילה ממה שלמד. יש ברנז'ה ספורט, לא ספורט.

שאלה של שלומי ברזל: בובה של לילה מצילה את ערוץ הספורט עד שאתה רוצה שהעיתונאים ייפלו ושוקו יוכל לכתוב על כך ויצפאן ישחק את זה בצורה הטובה ביותר. הרף העיתונאי נעשה בעייתי והתוכנית מצילה והיא לא גורמת לשינוי אלא להנצחה בצורה הפוכה.

קופמן: הבעייה לגבי נשים בספורט: התקשורת תופסת נשים כקולביות ודוגמניות. בספורט מגיעות כולן ורוצות להיות מירי נבו שהייתה מורה לחינוך גופני. הדבר החשוב בעיתונות הוא גם לחפש תחום להתמקצע בו.
    הסאטירה(עלינא) לא משנה דעות מקצה לקצה. אלי בן דוד אומר - תן לי להציב מראה, כמו רון עם הידע והרצון - בסופו של יום ספורט במדינה מתוקנת זו תרבות פנאי וכאן זה מלחמה. במשחקים יש את ענייני הפוליטיקה וזה משגע אותו זה מכוער.

שינוי בערוץ הספורט. הרי משפחת רקאנטי ממכבי היא בעלת הערוץ וקופמן מותח את החבל. וגם הפאנץ' בבובה של לילה על ברקוביץ וארבל והשידור של הקלאסיקו. יש פתיחות בערוץ היום. זה טוב לנו אבל אסור להשלות. כשזה יכנס באינטרס כלכלי, ותקשורת כלכלית בכל העולם - זה המצב.

רון נשאל על שר הספורט. "לא הייתי עובר וועדה". והוא כועס על שרי הספורט שעושים שימוש ציני בספורט. מתנדבים זה לא עסק.

אני שאלתי: "מה דעתך על כך שערוץ הספורט הפך מערוץ שמשדר ספורט - למדבר ספורט. סלוצקי ודומינגז, המהדורה, מגרש פתוח ויציע. ובובה של לילה משאירה אתכם רלוונטיים". תגובתו - בשנה הבאה אתה תתגעגע לכל הבלבולי מוח. ישודר המשחק המרכזי בליגת העל ועוד שניים.

שינוי בערוץ הספורט. הרי משפחת רקאנטי ממכבי היא בעלת הערוץ וקופמן מותח את החבל. וגם הפאנץ' בבובה של לילה על ברקוביץ וארבל והשידור של הקלאסיקו. יש פתיחות בערוץ היום. זה טוב לנו אבל אסור להשלות. כשזה יכנס באינטרס כלכלי, ותקשורת כלכלית בכל העולם - זה המצב.

באנחנו במפה יש אמירה על חשבון צחוק בכמה מקרים. לעתים יש וויתור, אין ספק. אם אין מסר אז בשביל מה? קל נורא להתפרסם בדרך אחרת..
    אלי נשאל על גבול בין הומור ללעג והוא לא יודע. הוא לא גוף חדשותי שמספק סקופים. הוא לא יודע מה הגבול והוא לא פעם מתייסר. לא יהיה סקופ ולא תהיה כותרת ולא ידברו על משפחה וילדים וצהוב אלא רק מראה קרקסית.

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/16
    ייא אוהב/ת את זה.
  7. South Boy Member

זה לא מעצבן אותי, יש מלחמה פסיכולוגית לפני משחק ויש לעקוץ קבוצה במעמד שהכי לא קשור אליה בעולם.
    זאת רק כותרת אחת מתוך אולי עשר שהוא מתעסק בבאר שבע כשהיא לא קשורה בכלל לעניין, גם אם ברק יגיד אחרי ניצחון שלנו שבבלומפילד היה לו יותר קל או שהיריבה נראתה יותר טוב ממכבי למרות שאין קשר אליה אני לא אבין את זה והאמת זה די יביך אותי.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי תל אביב מתעסקת בהפועל באר שבע, קח את זה כמחמאה. זה אכן מביך מצד הצהובים, אבל אתה אדום, אז מה אכפת לך?

9. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה מתייחס לזה , אז זה מעצבן אותך איפה שהוא ... וזה חלק ממלחמה פסיכולוגית .

מתחילת דרכו כאן פטר בוס מתעסק בזה , צריך לזרום איתו עם זה.

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  10. עידן444 Member

יש לו גם תוכניות שמתעסקות בעיקר בליגות הנמוכות. כמו ביום שישי ברדיו האינטרנטי של ספורט 5.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. AmitHBS Member

זו בדיוק הבעיה - אנחנו נותנים להקנטות הילדותיות של בוס ושות' להשפיע עלינו על הדשא ומחוצה לו, וזה דבר טבעי ובלתי נמנע ליפול לשטויות האלה בהיותנו חדשים במאבקי האליפות שבהם גם הדיבורים מסביב לוקחים חלק משמעותי. חסר לנו הבטחון העצמי הזה ונראה כי כולם במועדון משלימים עם העובדה שהאליפות תלויה במכבי, ולא פלא שה׳משבר׳ הנוכחי לדעת הרוב פרץ מסיבות מנטליות.

12. DRORIKO Member

כן, אבל אם לפני שנתיים(בעונה האחרונה של בובה) זה היה הדבר היחיד שהוא התעסק איתו, היום הוא מתעסק בעיקר עם הליגה הראשונה-שניה, הוא מפרשן במגרש פתוח ,משדר ב-5 באוויר, מפרשן בערוץ הקיבוץ של הגביע, אפילו משדר משחקים של הלאומית. לדעתי הם צריכים לעדכן את הדמות שלו. מה גם שבדיחות שמלגלגות על ליגה ג׳ די מיצו את עצמן, בסדר זאת ליגה חובבנית הבנו

נערך לאחרונה ב: ‏4/4/16
  13. South Boy Member

מדהים כמה דברים מייחסים למועדון בגלל שאני העליתי את זה לפה.
    אני לא מתרגש מזה ובטח שלא כועס ממה שבוס אומר, אם כך היה הדבר הייתי מתרגש מזה עוד בפעם הראשונה שהזכיר את באר שבע בלי סיבה, רק ציינתי שבוס לא מרפה מההתעסקות שלו בבאר שבע וזה יכול להעיד כמה הוא מבין שזה תלוי בנו לא פחות מבהם כי על באר שבע של אלישע אף אחד לא דיבר, לא אמרתי את זה ממקום של עצבים.
    המועדון בטח ובטח שלא מתרגש מזה, בכל מסיבת עיתונאים ששואלים אותו בכר אומר כמה מכבי לא מעניינת אותו והוא לא מתעסק בה, דרך שגם בוס היה צריך לדבוק בה לעניות דעתי ובטח אם הוא כל כך בטוח בו ובקבוצה שלו.

14. abcd Member

אז אמר. אני בטוח שבכר אוכל, ישן וקם בבוקר עם מכבי ת"א בראש. לחשוב שהוא מתעסק רק עם הקבוצה שלו, בטח בשלב הזה של העונה, זאת היתממות.

orimor2212 ו-amn אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

עד שחשבתי שצנצי הוא הפנליסט הנורמלי היחיד ביציע הוא מידרדר לפרימואיזם עם השטות הזאת על בן שהר

מצב נושא:
הנושא נעול.