דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Drama2 הסמל מעל הכל

אני זוכר רצף זמן שכזה -

היה מכרז עם מעטפות סגורות
    פרטנר הציעו את הסכום הכי גבוה
    פרטנר נחסמו (ע"י ביבי) כי "אין" להם אפיק להעביר את המשחקים
    היו הצעות חדשות או צ'רלטון השוו את ההצעה של פרטנר

אני כמעט בטוח ב100% שצ'רלטון לא הציעו הכי הרבה כסף. הרי למה המכרז הזה נסגר לתקופה אם צ'רלטון זכו מהתחלה ?

2. danielone Member

בעקרון הכל מופיע בעמודים קודמים בדיון הזה, אבל אסכם זאת כך.

הוציאו מכרז ניגשו 5 גופי שידור, כשהמנהלת הבינה שפרטנר ניגשה למכרז, והיא מתכוונת לשלב את שידורי ליגת העל בטלוויזיה שלה, המנהלת הוציאה הבהרה שבמידה ולאותו גוף שידור שמשדר בטכנולוגית OTT ע"ג האינטרנט (פרטנר) שירכוש את המכרז אין 250K מנויים, הוא יצטרך לשלם בתום העונה 20% יותר ממה שהוא התחייב, ואז פרטנר הגישו צו עיקוב למכרז, ההחלטה שיצא מבית המשפט, שלא משנה מי יהיה גוף השידור במידה ואין לו 250K מנויים הוא יצטרך לשלם 20% יותר, במילים אחרות שיוויוניות בין כל המתמודדים, בסופו של דבר צ'רלטון הסכימו לשלם סכום חסר תקדים של 126 מיליון שקלים לעונה, ואז כולם נבהלו שהם הולכים לעלות מחירים, והתחילו להתרוצץ שמועות, ההתערבות של ביבי בתור שר התקשורת, הוא הוציא הנחייה שהוא לא יאפשר את העלאת מחירי החבילות.

Drama2 אוהב/ת את זה.
  3. Raulito Madridista

על דורון אוסידון, מכבי נתניה ומשה פרימו די מיותר להרחיב את הדיבור ובעין השביעית פורסמה כתבה על כך שאוסידון זכה לגב תקשורתי מהחבר הטוב פרימו. דווקא אותו אחד שנוהג לפטר מאמנים סדרתית ולהיכנס בכל מי שזז ולא תמיד עם טעם - מגן על נתניה בחירוף נפש למרות שמדובר באחת מהיורדות היותר מביכות שהיו כאן בעשור האחרון, אם לא הכי גרועה(גם על הרקורד העלוב שלה הייתה כתבה באתר ספורט 5).

מעבר לכך, רן בן שמעון התארח ביציע העיתונות וכרגיל דיבר הרבה, חירטט הרבה, שיקר הרבה. הוא אמר שהגיע להפועל 'אחרי שניצלה מירידה'. בעונת 2012-13 הפועל סיימה במקום השלישי בטבלה. נכון שסיום העונה היה עלוב, ועדיין. הוא קיבל סמכות ניהול שאני לא זוכר כמותה בהפועל. לגוטמן בגלגול הקודם לא היה חופש כה נרחב ואולי גם לא לקשטן. איפה כל אחד מהעיתונאים העלובים שהיו ביציע ולא עצרו את רב"ש בזמן אמת והעמידו אותו על טעותו?

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגעתי לזה במקרה. למי שיש טוויטר שיקרא את השיח בינו לבין קוף. משעשע.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

הלוואי שסטויקו יעשה לבן דור מה שצ'ורה עשה לאלי סהר.

6. yakov_y YNWA

אפילו לא נכנסתי לכתבה, לא מבין למה אתה מתייחס.
    תקופה רעה וקצרה מאוד וכבר קוטלים פה את השוער הטוב בארץ ללא שום מתחרה אפילו בשנה וחצי האחרונות, העיקר שקליימן וקנדיל בתקשורת נגדרים כשוערים נהדרים.
    הכי מצחיק אותי במכבי חיפה זה שגם ווליאנטה בכושר רע ומכבי חיפה רוצה לחתוך אותו, פשוט מדהים, הבלם השני הטוב בליגה לדעתי גם כן נמצא בכושר רע ורוצים לחתוך אותו, בכלל שמתי לב ששחקנים ישראלים גרועים לא מקבלים ביקורת, גוטליב, קינן, כחילה, חסן ועוד רבים אבל את הזרים חותכים פה בקלות, וינטרה לא גרוע כמו גוטליב ורק וינטרה מקבל את הביקורת, ארסו היה הבלם הטוב בליגה ולא קיבל אפילו מחמאות, רואדה בלם אדיר ואין שום רעש לגביו בתקשורת, תראו מה קרה לבית״ר במשחק נגד סכנין כשהוא לא שיחק, כנראה ככה זה שאין לך כתב חצר.

Civil אוהב/ת את זה.
  7. Drama2 הסמל מעל הכל

כל מי שאומר שקנדיל שוער ברמה, אני ממליץ לשקול מחדש בדיקת ראייה.

@EO11

מי זאת חברה של תומר ירוחם ב'מחוברים' ? נראת מוכרת

נערך לאחרונה ב: ‏26/3/16
  8. DRORIKO Member

למה תייגת אותי בכלל? על הזין שלי מחוברים ועל הזין שלי תומר ירוחם והחברה שלו

9. Drama2 הסמל מעל הכל

הייתי בטוח שאתה תדע, אתה בקיא בביצה המקומית

Turgi ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  10. DRORIKO Member

על סמך מה אתה קובע את זה?

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אין לי מושג והוא לא מעניין אותי, זר לכדורגל מכל הבחינות.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פשוט כותבים בגוגל "חברה של תומר ירוחם".
    אחרי כמה ידיעות ישנות (הבחור לא פראייר בכלל) מוצאים משהו חדש שגם מזכיר את הסדרה, קוראים לה הילה קרוגמן.

13. עידן444 Member

אייל ברקוביץ׳ בראיון אופייני לידיעות אחרונות.
    מאמין שהפערים באירופה הצטמצמו ואין דבר כזה לוותר מראש. שבכל קמפיין יש הפתעות ואין סיבה שלא נוכל לנצח את איטליה בבית.
    מה זה ״לבנות את הנבחרת לעתיד?״- ״לבנות את הנבחרת ל 6-7 שנים זה לא רציני ולא הגיוני. מי יודע באיזו יכולת ניר ביטון, למשל, יהיה בעוד כמה שנים? נבחרת צריכה לשתף את השחקנים הכי טובים נכון לאותה תקופה״.
    חייב להגיד שאני מסכים עם הדברים שלו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

הפערים הצטמצמו כי המדינות עם הנבחרות הקטנות התפתחו, לא כי זה איזה תהליך טבעי. אם ישראל לא התפתחה, זה לא שפתאום היא צמצמה את הפער מאיטליה.

מה זה לבנות את הנבחרת לעתיד? זה לבנות שלד מסוים של שחקנים שניתן לזהות שיכולים להוביל את הנבחרת. חלק ינשרו בדרך כי לא הכל ניתן לחזות, אבל זו הדרך. עשו את זה בגרמניה ובספרד ובברזיל ובשוויץ ובאוסטריה ובבלגיה וב*הכנס שם של נבחרת מצליחה כי זה רלוונטי בערך לכולן*.

Lazarobbie ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. DRORIKO Member

בלי קשר אם אני מסכים עם ברקו או לו,מה שאני אוהב אצלו זה את הישירות שלו,את זה שהוא אומר את שעל ליבו ולא מנסה להיות פופוליסט. אני מעדיף את זה על המזגזגים שאומרים שחייבים להצעיר את הנבחרת ושניה אחרי זה אומרים שאלמוג כהן חייב להיות באנקר בהרכב

מצב נושא:
הנושא נעול.