דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

הפח הזה אשכרה מתפרסם בעיתון כמו מעריב?? עד כדי כך חסרים להם כתבים ראויים?

Turgi אוהב/ת את זה.
  2. עידן444 Member

זו הבעיה עם טור כזה. אדם שמחפש תשומת לב(ומצליח כמובן) והדבר הבאמת גרוע- מתסיס!
    זוכר את הסרטון פרומו לפני המשחק שלנו נגדכם שאמרתם שהוא מסית? סרטון כמו שהיה שם הוא כלום לעומת טור מזלזל כזה.
    חבל שזה רץ ברשת. לפני שעה חבר שלח לי את זה. אם לא היו מפיצים את זה מניח שרק הכתב וההורים שלו היו קוראים את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Drama2 הסמל מעל הכל

חופש הביטוי + גסיסת העיתונות המודפסת = טורים מכל הסוגים.

מי שמשתף את זה, נותן לכתב כוח.

orimor2212, סמואל אטו ו-Turgi אוהבים את זה.
  4. South Boy Member

מזכיר לי את הטור של פז חסדאי אחרי שקיבל מכות בבאר שבע ובחר להשמיץ עיר שלמה.
    סך הכול מדובר באנשים מסכנים שרק מחפשים תשומת לב וקהל קוראים לעבודות העיתונאיות הנחותות שלהם, לא מבין מה ההתרגשות מכל פלוץ שאיזה עיתונאי מכביסט (כולם נשמעים אותו דבר אגב) מפרסם בעיתון שכבר עומד בפני פירוק ומעסיק כל תל אביבי שיודע קרוא וכתוב.
    אני גם בטוח שלא צריך פרשים וצלפים, הרי בתור עיתונאי שלועג לרמת האינטילגנציה של התושבים המקומיים ולברבריות שלהם הוא אמור להבין שאם הוא יגיע למשחק חי הוא לא יחזור למערכת העיתון אז שימשיך לשבת במאורה שלו ולהעלות שטויות על הכתב וינסה למשוך תשומת לב.
    אני אפילו חושב שהכתבה הזאת יכולה לעשות לנו שירות טוב, אם אני ברק בכר אני תולה את זה בכל פינה אפשרית בחדר ההלבשה, שיבינו מה הצד השני חושב עליהם. אין מוטיבציה יותר גדולה מזלזול מהיריב.

5. henry1 Member

באמת שקראתי את הפסקה השניה כמה פעמים כדי לוודא שמה שאני קורא באמת נרשם בדפי העיתון. לא ייאמן. יש זילזול ויש את מה שהוא כתב.

אני רוצה לרשום שהוא אפס, אבל לא אעשה זאת.

Nave אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

סתם מכביסט, אחד מיני רבים. הוא לא יוצא דופן שם.

חייל שוקולד אוהב/ת את זה.
  7. yedidel Member

באמת מכבי חיפה ונתניה משחקות באותו זמן של משחק העונה?כמה מטומטמים במנהלת?

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

כן המנהלת מטומטמת.

אגב, יש ערוצים כמו ספורט 2 ו 58, שלמי שיש ממיר HD הוא קולט אותם באיכות הזאת ולמי שאין הוא פשוט רואה אותם בערוץ רגיל.
    למה בעצם לא עושים את זה בכל הערוצים? למה צריך ספורט 5 וספורט 5HD? או ספורט 1 וספורט 1HD.?
    הייתי אומר שכך אפשר לקחת יותר כסף כי זה כאילו עוד ערוץ אבל יש את זה גם על ערוצים כמו דיסקברי, נשיונל גאוגרפיק וכו'.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה מצחיק שמצד אחד מתלוננים על "קיבל מכות והשליך על עיר שלמה" ומצד שני לוקחים משהו שאיזה יצור מהתחת כותב ומשליכים על קהל שלם.
    זה לא "מכביזם", זה פרובוקציה וחוסר חיבור למציאות. גם במגרש פתוח העלו איזה עיתונאי נרגן שטוען שהוא אוהד מכבי ובתקשורת מוצגים אנשים כמו ברזי כ"מכביסטים מלידה", אלה שטויות.

$zinedine zidane$ ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ספורט 1 HD הוא לא ערוץ תואם של ספורט 1, לפעמים משודרים שם דברים שונים. למשל היו מקרים שצ'רלטון העבירה משחק כלשהו לערוץ הרוסי, שידרה אותו אצלה רק ב-HD, ובספורט 1 שידרה משחק אחר.

11. Raulito Madridista

- הטור הקבוע של עמיר פלג מיום חמישי, וכמה הוא צודק. על הליצנים שמועמדים לאימון הנבחרת - אוחנה וקלינגר בין היתר, וגם על השופט אלי חכמון.
    - אהבתי את הכתבה בידיעות אחרונות לקראת המשחק בין באר-שבע למכבי, עשו מצ'אפ בין כל שחקן ושחקן, בין המאמנים, הספסל ועוד. אפשר להתווכח עם הציונים, למשל מדוניאנין בסה"כ חודש וחצי כאן והוא לא שווה ערך\טוב מאוגו שרוב העונה היה טוב, אבל המגמה ברורה.
    - עיתון מעריב דווקא לא רע, אני נוהג לקרוא את הספורט שם. אייל לחמן מגזים בטקטיקה ודורון ברוש המכביסט ההזוי מנותק מהמציאות(כמה שהייתם רוצים לקרוא את הטורים שלו לפני חמש שנים כשמכבי הייתה קבוצה פח, בהחלט בושה שנותנים לזה במה, זה לא פורום אוהדים), אבל יש מעבר. יעקב זיו, שכנר ועוד.
    - בידיעות תל-אביב כתבו על שרשרת משחקי העונה בעשרים השנים האחרונות ואכן לרוב המשחקים היו השלכות על האלופות, למשל:
    מכבי ת"א - מכבי חיפה 0:2(2003)
    מכבי חיפה - הפועל ת"א 0:1(2009)
    מכבי חיפה - הפועל ת"א 1:0(2010)
    מכבי חיפה - הפועל ת"א 0:2(2011)
    מכבי ת"א - הפועל באר-שבע 1:3(2015)

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

רועי זריהן מגיב בפוסט בפייסבוק על הטור של דורון ברוש:

מי אתה דורון ברוש? האמת? לא ממש מעניין. הטענות שלי אפילו לא מופנות אלייך, אלא לגוף התקשורת שנתן במה לטור האינפנטילי שלך. "אנשים מסכנים ועצובים"??? באמת???
    בתור יליד העיר באר שבע הזדעזעתי לקרוא את ערימת הזבל שכתבת. גם פרובוקציה צריך לדעת לעשות, גם לפרובוקציה יש גבול.
    נ.ב
    בדרך לסוף שבוע אצל ההורים... בבאר שבע...

https://scontent.fhfa2-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/1557717_10154007700939660_1897900924737670569_n.Xxx?oh=473775f4d1aa920bf8b65e04aa487425&oe=578FE739

13. DRORIKO Member

באמת מי זה דורון ברוש? איך זה שהוא הפך לכזה מוביל דעת שאנשים מתייחסים בכזו רצינית לטור שלו, עד כדי דיון ארוך באייסוקר וסטטוס מיוחד של הכתב לענייני הפועל ב"ש. אני אישית לא קראתי את הטור הזה, פשוט כי הספיקו לי 2-3 טורים שלו כדי להבין שמדובר בכותב בינוני שמבזבז לי את הזמן.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איך הספיקו לך 2-3 טורים שלו? מי זה בכלל? לא שמעתי עליו.

למה הוא מקבל במה? כי הדבר בכל זאת פורסם בעיתון פרינט. ורוב הכעס לא מופנה על הזלזול בקבוצה, זה עוד מילא. אלא עלצ הירידות האישיות והבנזיות על אלונה ברקת, ברק בכר וכל תושבי העיר באר שבע ככלל.

גם רינה מצליח לא נשארה אדישה:

15. DRORIKO Member

הוא כותב במעריב,שכמו שראוליטו ציין יש להם אחלה מדור ספורט(גם אם מצומצם ויוצא לדפוס שעתיים לפני חצות) אז בין לחמן לעמיקם ליעקב זיו נתתי גם לטמבל הזה הזדמנות והוא שיעמם אותי מהר מאד. ממה שהתרשמתי הוא התשובה המכביסטית לארי שמאי. לא תודה כמו שאומרים.

מצב נושא:
הנושא נעול.