דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. $zinedine zidane$ Member

לא נגענו:

עמיחי שפיגלר: "וזה יהיה האחת אפס של אחמד עאבד!"
    מוטי: "לא, הוא שרק למשהו"
    עמיחי: "שרק?"
    מוטי: "שרק. אני לא יודע למה, אבל הוא שרק"
    עמיחי: "גם אני לא יודע למה"

זה תוך כדי המהלך.
    תפסיקו לבכות על כל דבר ולהרגיש כ"כ מקופחים, זה נהיה מביך יותר ויותר. לפני כמה מחזורים גם טענו פה שעמיחי שפיגלר צועק "שער" יותר חזק כשמכבי כובשת מאשר כשב"ש, בחייאת.

2. DRORIKO Member

ynet / -

עם החצי הראשון של המאמר אני מסכים(הביקורת על יוקנוביץ') אבל ממש לא עם החצי השני(הביקורת על ג'ורדי). איך אחד כמו קופר,שאי אפשר להגיד עליו שהוא לא מכיר את הכדורגל האירופי, יכול להשוות בכלל בין באזל למכבי? לא רק שבאזל זה מועדון פי כמה יותר עשיר ממכבי, זה גם מועדון עם מסורת פי כמה יותר מפוארת משל מכבי. ברור שבמועדון כזה לא תהיה רכבת מאמנים כמו במכבי,שעם כל הכבוד זה מועדון שכל המאמנים שבאים אליו לא שמעו עליו לפני שג'ורדי ביקש מהם לבוא. ועדיין גם בבאזל אתה רואה מאמן כמו סוזה שבמעדיף לעבור למועדון מפואר יותר כמו פיורנטינה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/15
  3. Raulito Madridista

קלינגר: היינו מאמנים טובים גם לפני ג'ורדי
    שחקן ומאמן העבר של מכבי ת"א בראיון נוקב ל-102FM: "האנשים במכבי לא המציאו את הכדורגל. בלי זהבי - מכבי קבוצה בינונית, אף שחקן שם לא התקדם"

בשלוש השנים האחרונות הגיעו ארבעה מאמנים שונים למכבי ת"א. כמאמן, הקבוצה לא נראית אותו הדבר?
    "פחות או יותר. מאז שזהבי נכנס להרכב לפני מספר שנים, הקבוצה נראית אותו הדבר. הראשון שהתחיל עם זה היה אוסקר גארסיה, ששיחק עם שלושה קשרי אמצע חזקים. הגיע פאולו סוזה, שהיה משנה את המערך בכל פעם, אבל בסופו של דבר כל המאמנים חזרו לשלישיית הקישור החזקה ולרבעיית ההגנה. המאמנים השתנו, מכבי לא השתנתה. היא זכתה באליפות והגיעה לטרבל, אי אפשר להתווכח עם תוצאות, אבל אין שינוי. זו לא באיירן או ברצלונה, אין כאן כדורגל מיוחד. יש קבוצה חזקה, מאורגנת, עם סגל עמוק וערן זהבי אחד, שהוא ההבדל העצום. אם תוציאו אותו ממכבי ת"א, זו תהיה קבוצה בינונית".

אני מסכים עם קלינגר שהקמפיין של הצ'מפיונס היה בדיחה והוא עם קבוצה של ברוך דגו ועוד 5 שקל עשה יותר. ועדיין, מצחיק. מנג'ר מכבי שעריים, באיזה ליגה הם בכלל? אבל שימשיך לדבר על הנבחרת. למה פונים אליו בכלל לניתוח של משהו? לא היה שום טעם לשנות משהו במכבי לדעתי עד לפרק הזמן הזה כשיש תחושה שהשיטה ואולי גם רוב סגל השחקנים מיצה את עצמו, בעיקר הגנתית.

- לגבי מה שקופר אמר, אז פאולו סוזה - אפשר להבין איך היה בלתי-אפשרי לשמור עליו. פאקו היה ממשיך אם לא חילוקי הדעות עם ג'ורדי.

4. DRORIKO Member

ג'ורדי שחרר את פאקו כי הוא לא האמין שהוא מספיק טוב בשביל להביא את מכבי לצ'מפיונס. בדיעבד מכבי הגיעה לצ'מפיונס וג'ורדי שיחק אותה.

5. Raulito Madridista

יוקאנוביץ' באותם משחקים הלך על שיטת האנדרדוג וזו מחשבה נכונה, למכבי היה המון מזל וטונות ערן זהבי - בעצם זה לא אותו דבר. רוצה לומר שכלל לא בטוח שמאמן אחר לא היה עומד במשימה. בכל-מקרה, המטרה שלי הייתה לומר שפאקו לא ראה במכבי כמשהו זמני של שנה אחת אלא מאוד רצה להמשיך כך שלא נכון לכלול אותו ברשימה של אוסקר גארסיה ויוקאנוביץ'. פאולו סוזה הוא בכלל לבל אחר לגמריי. השחקנים אומרים שהם ידעו שיוקאנוביץ' הולך, זה לא היה רעם ביום בהיר ואני חושב שבמכבי לא באמת החזיקו ממנו יותר מדי, לא נלחמו עליו והם השיגו פיצוי כספי. לא נעים, לא נורא, הלאה. את קרויף אפשר לבקר הרבה יותר על בחירת הזרים המרושלת למשל.

6. DRORIKO Member

לגבי פאקו,לגיטימי לגמרי שמנג'ר לא חושב שהמאמן שלו מספיק טוב כדי להמשיך איתו. זה לא שונה מאלונה ששחררה את אלישע,למרות שתחתיו ב"ש הפכה לקבוצת צמרת.
    תראה , אם את כל ה-4 מאמנים שבאו לפה ג'ורדי היה זורק אותם בסוף העונה "כי כבר לא בא לו עליהם" אז הייתי אומר לך שהוא דפוק בראש,ומאד מזכיר לי את הקבוצה הספרדית שאתה אוהד(ובעצם גם את הישראלית). אבל ברגע ש-3 מהמאמנים עזבו לליגה טובה יותר ורק אחד עזב כי ג'ורדי לא החזיק ממנו אז אין מקום לבוא להולנדי בטענות. אני אומר לך בערבות שאם זה היה תלוי בג'ורדי אוסקר עכשיו בעונה הרביעית שלו בקבוצה.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/15
  7. alexshw Member

רק מוכיח למה חשוב למצוא אנשי מקצוע זרים.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  8. סמואל אטו Member

לא בטוח.
    אחרי שהוא עזב( סיים חוזה, לא שוחרר) שניהם התראיינו לתקשורת ודיברו על הבדלים במדיניות הרכש.
    פאקו רצה מהפכה ושדרוג בזרים, קרוייף לא.

9. DRORIKO Member

אוקי,וגם אם מה שאתה אומר נכון(ואני לא אומר שלא) זה לא סותר את ליבת דבריי. לגיטימי שמנג'ר לא ממשיך חוזה עם מאמן שמנסה לחדור לסמכות שלו, אבל מפה ועד להציג את ג'ורדי כאיזה חולה OCD שמחליף מאמנים כמו גרביים?

10. סמואל אטו Member

עם זה אני מסכים.
    מכבי נמצאת במצב בעייתי ואין לזה קשר לקרוייף.
    מאמנים זרים מצליחים לא רוצים להישאר תקועים בליגה חלשה עם סגל בלי הרבה פוטנציאל, ומצד שני מאמנים לא טובים הם לא משהו שמכבי ירצו.
    מאמנים ישראלים טובים לדעתי לא חסר, וגם לא מהר הם יקבלו הצעות מאנגליה, אבל גולדהאר לא מוכן לקבל מאמנים שמעורבבים עם התקשורת ומנסים לערבב את ההנהלה כמו שהיה לו לפני.

הם יצטרכו לבחור בין תחלופה של מאמנים זרים או מאמן ישראלי קבוע. קשה לי לראות מאמן זר שנשאר כאן לאורך זמן גם עם למנג׳ר יקראו מארוטה או בגיריסטיין.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  11. Turgi Guest

איך היה השידור? מרוצים?

orimor2212 ו-עידן444 אוהבים את זה.
  12. DRORIKO Member

אם זה היה עמיחי שפיגלר הוא היה מתבכיין שזה שער בפוקס כי בדש נגע ביד (אני ציני כמובן)

13. DRORIKO Member

אגב עמיחי היום הנחה במקום טל את מגרש פתוח. הם דיברו על השער שנפסל, ועמיחי אמר חד משמעית שלא היתה הרמת רגל. המכביסט מתחיל לפשל, מוטי צריך לעשות לו חינוך מחדש.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אם אין לך משהו חכם לכתוב, אפשר פשוט לא לכתוב, לא צריך לעקוץ עכשיו בכל שידור או צעקה בגלל תלונה כזו או אחרת שהייתה כאן. הבנו את הצד שלך כבר מזמן.

ובשידור הוא אמר את זה? כי לא שמעתי ולא ראיתי את השידור.

אגב מגרש פתוח, דניאלה סמרי הרבה יותר טובה (ויפה) מטליה סלנט. מקווה לראות אותה שם עוד הרבה.

15. DRORIKO Member

אמר גם אמר.

סמרי כמו סלנט, על תקן עציץ ובפעם ב-5 דקות מקבלת אישור להגיד משהו. לא שהיא אומרת משהו מעניין, אבל אבולעפיה ובטח שאורן ניסים לא יותר טובים(הטמבל השווה את מיכה לברקוביץ') ככה שאני לא רוצה לצאת שובניסט.

מצב נושא:
הנושא נעול.