דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

המשחק הזה לא מעניין רק את האוהדים של ב"ש, זה משחק שגם מעניין הרבה אוהדים "ניטרלים" שמאבק האליפות מעניין אותם.

Nave אוהב/ת את זה.
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

נכון מאוד.

ממש לא מסכים איתך @danielone . עם כל הכבוד לבית"ר-הפועל, אני דווקא חושב שהרבה יותר אוהדים ניטרלים יתעניינו בב"ש-ק"ש כשזה יהיה משחק של מקום 1/2 נגד מקום 3/4 בגלל מאבק האליפות.

ולמען האמת גם עכשיו אני חושב שיותר יתעניינו במשחק של ב"ש כנאבקת על האליפות מאשר בית"ר-ת"א...

3. danielone Member

נווה, אמרתי לך בשנה שעברה זה היה מוצדק שישדרו את ב"ש ק"ש, השנה זה לא מעניין בכלל, לא לפני חודש, ולא עוד שבועיים...

ערוץ 1 בא לתקן את הטעות שהוא עשה שנה שעברה, אבל בהפוך על הפוך טועה שוב פעם.

4. ייא Member

ביתר בשבת בגלל חצי גמר טוטו לדעתי

5. crazyblue9 Member

איך התמר ריפל הזאת הגיעה להיות פרשנית בפאנל של ערוץ 11 ?

אין לה לא יופי ולא ידע

DRORIKO ו-EsheD אוהבים את זה.
  6. DRORIKO Member

שירלי בר דיין אומרת לערן זהבי "מדברים על זה שאתם לא מצליחים לחזור מהפסדים בצ'מפיונס. היום הצלחתם לשבור את האמירה הזאת". אז ככה-אחרי ההפסד לקייב מכבי הביסה את עכו 0:5 ואחרי ההפסד לפורטו בסיבוב השני היא ניצחה את נתניה 1:2. קיצר לכי כבר הביתה.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציניות ?

8. עידן444 Member

היא פשוט כנראה חיה כמה שבועות אחורה- לפני המשחק נגד נתניה זה היה נכון כי ההפסדים לרעננה ולבית״ר באו אחרי אירופה(את עכו אני לא זוכר).

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. בן פורגס Member

ספורט 1 HD הוא לא ערוץ מראה של ספורט 1. התכנים בו לא חייבים להיות זהים.

יחד עם זאת, יש איסור על שידור לייב או תוכן ראשוני בערוצי ה-HD, מבלי שהוא משודר בערוץ SD גם כן (לא משנה באיזה).
    לכן אין אפשרות לצ'רלטון לפצל את השידורים ל-3 ערוצים, כי אז ייצא שיש שידור ב-HD שאינו משודר ב-SD, מה שמנוגד לרגולציה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. danielone Member

המנהלת האריכה את המכרז לזכויות השידור בעוד שבוע, עד ל-8 לדצמבר.

Nave אוהב/ת את זה.
  11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אוף, אני במתח. יש כבר עדכונים מי ניגש למכרז?

12. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

להבנתי כל מי שניתן לחשוב. ערוץ 10 וערוץ הספורט ממש חמות על המשחק המרכזי. וואן לדעתי גם יגש לזה. הליגה הלאומית תשאר בערוץ הספורט זה נראה לי די ברור, לגבי השאר, הכל פתוח.

המכרז הכי מעניין לדעתי שהיה פה, מאז כניסת צ'רלטון לביצה.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אבל המכרז מחולק..

משחק מרכזי לדעתי יילך לערוץ הספורט. ערוץ 10 חמים עליו? באמת? המשחק המרכזי כבר לא מניב הרבה רייטינג, הליגה לא ממותגת טוב, אז למה שיהיו חמים עליו?
    על המשחקים המישניים יהיה קרב קשה בין צ'רלטון לערוץ הספורט שאני מקווה שערוץ הספורט ייקח. הגיע הזמן לערוץ הקיבוץ של ליגת העל. מקווה גם שהרעיון שכל המשחקים הלא-משודרים ישודרו בחינם באינטרנט יקרום עור וגידים.
    לא אכפת לי לרענן את השורות ולראות נגיד את גביע המדינה בצ'רלטון, גםם ככה עד עכשיו הוא היה בתשלום ב5+ לייב..

לאומית מאמין שתשאר בערוץ הספורט, גם הליגות הנמוכות.

14. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

רייטינג יומי: לא מצליחים לעוף - וואלה! ברנז'ה

נגיד, אתמול - ערוץ 11 המאוס עם האפס שיווק והמיתוג הגרוע במשחק יחסית לא מעניין בין מכבי לבני יהודה מביא 6.9% - לעומת "לעוף על המיליון" בערוץ 10 שמביא 7.2%. אם אני ערוץ 10 וחושב על זה שאני יכול לשווק את ליגת העל יותר טוב מערוץ 11, מה גם שיש לא מעט פיקים במהלך עונה (דרבי, חיפה - ת"א, ב"ש, בית"ר וכו' שמביאים את ה13-14-15 אחוז בכיף. כמעט כפול ממה שיש כרגע) - גם אני הייתי הולך על זה.

כמובן, אגב, שצריך לחשוב על איזה יום - כמה שפחות לתקוע את זה מול שוברי רייטניג בערוץ 22 (הישרדות, האח הגדול וכו'...). אפילו אני העדפתי אתמול " הישרדות" על בני יהודה - מכבי...במחילה מכבודכם.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מה שכתבת בסוף זה העניין.

אם אני הולך רחוק, הרי אין להם ממש דרך לדעת, והם יצטרכו "לבזבז" ערב אחד מימי השידור של רשת. השאלה מה יש לרשת בתכנון ובהפקה..השרדות , כמה שזה מרוח, לא ימשיך עד לאוגוסט 2016..אבל אם הם פתאום יעלו עם THE VOICE ? המירוץ למיליון שנמצא בהפקה? אקס פקטור?

זה יכול להוות גורם משמעותי, כי כרגע אין שום סיכוי שבעולם שכדורגל ישראלי יניב לך יותר מ25% כמו שהתכניות האלה מביאות בקלי קלות.

ערוץ 11 בדיוק נמצא בתהליך הפירוק ועד שנה הבאה כמדומני הוא כבר יהפוך לגוף אחר, מה שבוודאי מקשה על רכישת הזכויות והתחייבות לX שנים...

מצב נושא:
הנושא נעול.