דיון התקשורת לעונת 2015/16

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏16/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. danielone Member

זה לא חדש, לצערי זה ידוע.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש מאמן שמקבל חיבוק יותר גדול מהתקושרת מרב"ש ? הוא קודם אשף תקשורת ואחרי זה מאמן (לא רע בכלל,אבל צריך להוכיח שהוא יכול להצליח בקבוצה גדולה) כשגם בתקופות הכי גרועות שלו בהפועל נשמר בצמר גפן.

3. alexshw Member

לא סתם התחנך על ברכי אברם. תרתי משמע.

4. Drama Guest

כמה אנשים אתה מכיר שמקבלים כתבת צבע באולפן שישי ? זה כבוד ששמור רק לאליטה בתחומם.

EsheD אוהב/ת את זה.
  5. עידן444 Member

איפה ראית בתקשורת ביקורת על דורה?

6. alexshw Member

זה לאו דווקא טורי דעה אלא הבלטת ביקורת עליו מצד אחרים. אצל רוני לוי הכל שקט

7. עידן444 Member

אני התרשמתי אתמול שכל התקשורת יצאה להגנתו של דורה.

8. עידן444 Member

אגב, היה מצחיק אתמול לשמוע את שלמה שרף צועק- "איך יכול להיות שדווקא אחרי הפסד 2-0 לב"ש פיטרו אותו? זה לא שהוא הפסיד ליריבה ישירה שלו לתחתית כמו כ"ס"...
    שלמה... הוא הפסיד גם לכ"ס בבית... ולהפועל חיפה בבית... ולא ניצח את סכנין ב 10 שחקנים... ולא ניצח את ק"ש מול 10 שחקנים... ותכלס- יש לו 5/27- לא קצב של ירידת ליגה- קצב של טיסה לליגה השניה.

oFiRzZz ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. yedidel Member

פורק תסכול
    תמיד אמרתי שהדבר היחיד שיותר גרוע מהכדורגל הישראלי זה תקשורת הספורט הישראלית.

יום ראשון, נוסעים בהתלהבות שלנו למשחק בנתניה, רוצים לשמוע ככה קצת ספורט ברדיו.
    רדיו דרום - אופירע וברקוביץ' מראיינים את קרויף (ברקוביץ' 10 שנים באנגליה לא יודע אנגלית) וצורחים עליו "אבל אתם גרועים! תודה שאתם גרועים!"

מעבירים ל103FM. ארבעים דקות מדברים שם על איך פיני הכניס לפדרמן ומי הדליף למי ומי ריכל למי.
    אחרי זה מעלים את טל בנין לראיון וכמובן 20 דקות חופרים לו על "ראית מה כץ עושה לך? אתה נשאר אם קלינגר בא או לא?"

וזה ביום שיש שני משחקי כדורגל. לא רוצה לדעת מה הולך ביום שאין משחקים.

במה חטאנו? לא מגיעה לנו אפילו תכנית ספורט אחת שמדברים בה על ספורט?

10. עידן444 Member

ברדיו יש אחת כזו והאמת שהיא הרבה פעמים משעממת אותי... אולי התמכרתי לכל הצהוב הזה...
    ביום חמישי בגלי צה"ל מ 12:00 "עושים ספורט" עם אלי ישראלי ואפי טריגר. זו גם התוכנית הותיקה ביותר.

11. DRORIKO Member

לא מבין איך קרויף שתק לו על זה. אני במקומו אומר לברקוביץ' "זוכר שהבטחת לנצח אותנו בכל הדרבים? מה מתקדם עם זה? "

12. Raulito Madridista

ועכשיו סיפור קצת אחר שקשור לתקשורת.
    - לא יודע אם שמתם לב, ב-Ynet קיימת אפשרות של 'כתיבה לכותב'. אפשר לשלוח מייל לעמיר פלג, צנציפר ועוד ועוד וזה באמת מגיע אליהם ישירות.
    בתור סטודנט צעיר במכללה למנהל, שנה א' בתקשורת - התבקשנו לבצע תחקיר זריז. הנושא שבחרתי הוא ספורט נכים, התגלגלתי לחקר מעמיק יחסית על נועם גרשוני(בקצרה: נפצע במלחמת לבנון השנייה, ניצל בנס, התאמן שנה וחצי בטניס ואחר-כך ב-2012 הביא מדליית זהב לספורט הפראלימפי). בשורה התחתונה, כבר הומלץ לבחור בו לספורטאי מצטיין אולם הוועד האולימפי, אחרי שכבר מסרו לו את ההמלצה - לקח צעד אחורה בגלל אי-בהירות בתקנון.
    כתבתי לעמיר פלג בנושא והוא חזר אליי במייל בשלוש לפנות בוקר. מעבר לכך מבלי שביקשתי הוא העביר לי את טלפון הנייד שלו. לצערי דווקא בנושא הזה הוא היה פחות חד. אבל כאן לא הסתיים הדיבור - הוא עשה בדיקה בשבילי והעביר לי טלפון של כתב אחר, אברם תשובה, שהוא המומחה מס' 1 בארץ לספורט נכים, ועכשיו דיברתי איתו חצי שעה בטלפון.

אנשי התקשורת מאוד נגישים היום למי שלא יודע וההתרשמות שלי הייתה ממש טובה. שניהם הקדישו לי זמן למרות הלו"ז הצפוף שלהם וחזרו אליי אחרי שלא הצלחתי להשיג אותם. גם אורי קופר מידיעות ניסה לעזור לי..

Maccabi Diamond, חייל שוקולד ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. oranfu Member

אני לא סובל את עמיר פלג אבל יפה לשמוע שעיתונאי בכיר כמוהו (עורך מדור הספורט בידיעות) מתפנה לעזור לחבר'ה צעירים.

בקטע של אורי קופר אני לא מתפלא האמת, הוא מאוד רספונסיבי גם במדיה החברתית.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה של עושים ספורט זה שהיא תקועה באותם שטאנצים. ועכשיו כשהורידו אותה לשעה, זה עוד יותר בולט. כן, התוכנית היא ביום חמישי בצהריים, זה לא אומר שכל הזמן צריך לעשות איזה ראיון עם מישהו ממכבי תל אביב לקראת משחק היורוליג בערב (וזה ממש היה פתטי בשנים קודמות, אני לא כל כך מקשיב השנה, כשכל הזמן דיברו עם מנהלים במקום מאמן ושחקנים. לא רוצים לאפשר להם לדבר? אז תעשו נושא אחר).

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

לא יודע מי מעדכן את בוני אבל בלאן פרש בקיץ 2003 רגע לפני שרונלדו נחת ביונייטד ככה שהם לא שיחקו ביחד

DRORIKO אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.