דיון התקשורת לעונת 2013-2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Echte Liebe Member

אכן תכנית מצוינת, רק חבל שנותנים שם במה לאבנר קופל. הבן אדם חי בסרט, ואני מצטט: "הקהל של בית"ר לא נגד ערבים. האוהדים של הפועל הגיעו לטדי בזמן ויצאו בזמן. הכדורגל בארץ גרוע כי השחקנים נהיו פוליטיקאים". המשפט האחרון אגב, היה על שי אהרון ולא על שי חדד ואופיר קריאף. והאוהדים? אוהדים נחמדים מאוד. רק קומץ של 4-5 אלף איש גזעני.

2. Telkiyski Member

לא ראיתי האמת את האייטם המדובר.

מה קרה? איזה אדיוט קופל. האמת מתאים לו לשבת שם בלי להבין שטליה סלנט היא אחת מהמגישים.

3. Echte Liebe Member

ב18:00 ככה הוא עלה לשידור. הבן אדם פשוט לא שולט במה שיוצא לו מהפה, חי בסרט. כששואלים משהו על הקהל של בית"ר הוא מיד עובר למערך ההגנה החדש שלו. "גם בברצלונה ובקטלוניה יש גזענות ואלימות. גם בסמפדוריה - לאציו הקהל נשאר הרבה זמן במגרש".

4. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בתוכנית רדיו של וואן הוא אמר שהכי קל לתקשורת לדבר על הגזענות של אוהדי בית"ר ולא לדבר על ה30 אלף שהם הביאו

שנשאל אם בעונה שעברה שהגיעו המוסלמים הוא היה בעד הוא התחמק
    ואז אופירה אמרה שבית"ר לא יכולה להביא ערבי אז הוא התחיל לצעוק " מי אמר שבית"ר לא יכולה להחתים שחקן ערבי מי אמר את זה מי? "

מעניין מי...

5. danielone Member

הוא מנהל השיווק של בית"ר, והוא עושה מה שכל אחד אחר שהיה בתפקיד שלו היה עושה.

6. Echte Liebe Member

שני דברים. ראשית, אני לא הבנתי מהתחלה, איך אבנר קופל עשה מעבר חד מיו"ר איגוד הכדורסל היישר להנהלת בית"ר? שנית, הבן אדם לא מבין. לא מסוגל להתמודד עם האמת. חצי מהראיון היום היה בלהציג דוגמות איך זה בקטלוניה ואיך זה באיטליה, ואיך ואיך. יכול להיות שהיין השפיע עליו, לא יודע.

אז הוא לא יודע להתראיין, כי הוא לא מציב עובדות. הקהל של בית"ר לא נגד מוסלמים וערבים, כשביקשו ממנו להתייחס לשלטים כמו "בית"ר טהורה לעד" וכו', הוא הביא דוגמאות מהשלטים של ברצלונה. כשאמרו לו שהקהל של בית"ר זרק אבנים על השאטלים וביקשו ממנו להתייחס על סוגיית עיכוב אוהדי הפועל בטדי בכל משחק, הוא שוב נתן דוגמאות מאיטליה.

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/13
  7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כל מילה בסלע.
    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/602128_532113243549869_1599059369_n.Xxx

8. Don Joan Roman Member

מה אתם רוצים מאבנר קופל הוא צודק, פלג מסויים באוהדי בית"ר ואני אמשיך להתעקש ולכתוב פלג עד שתכניסו את זה למוח שלכם הוא לא נגד ערבים אלא נגד ערבים מוסלמים ונוצרים ונגד מוסלמים שהם לא ערבים.

9. Echte Liebe Member

ברור שפלג. אבל אבנר קופל מגדיר את זה כקומץ קטן באוהדי בית?ר.

10. EuropeGuy Member

עמוס לוזון התארח אתמול בתוכנית "מאיר ורוני" החדשה שעלתה על המרקע בספורט 5.
    רוב הדברים שנאמרו שם היו קשקושים מוחלטים בלהעביר את הזמן אבל את הראיון הוא סיום במשפט שהפתיע אותי: "הבעיה הגדולה ביותר בכדורגל שלנו היא המאמנים, החל מהגילאים הצעירים".

הפתיע מכיוון שאני רגיל לשמוע בד"כ מההתאחדות ומקורביה תשובות שלא נוגעות בת'כלס. בסוף הראיון המיותר הזה נזרק לאוויר נושא המאמנים שהוא באמת חשוב, רק שבתוכנית לא ראו לנכון לדון על כך וכשהנושא עלה, תמה לה גם התוכנית.

בעיית האימון אצלנו קיימת וזועקת לשינוי, לא בגלל שאני או ב'מאיר ורוני' אומרים, אלא בגלל שיש לנו אנשים כמו ד"ר מארק ורטהיים שאנחנו, משום מה, לא משכילים להשתמש בכישוריהם:

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3551567,00.html

http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3558762,00.html

11. riquelme1 Member

לא מבין למה עמוס לוזון היה צריך להגיד שגוטמן לדעתו לא ימשיך, הוא כנראה רמז שאבי לא ממש רוצה שאלי ימשיך, אני מקווה מאוד שזה לא נכון.

בסיום הוא אמר שאין אלטרטיבות, אז למה לפטר את גוטמן שסיים במקום השלישי שזה המקום הריאלי שלנו, הוא לא נכשל וגם לא הצליח.

בקיצר, לא מובן, ובכלל עשה לי צמרורת שגרנט הוא המועמד, הוא כבר אימן, הוא לא הצליח וגם הוא לא מצליח בשנים האחרונות בקבוצות שאימן, אז על מה ולמה?

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/13
  12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטמן לא נכשל כי סיים במקום הריאלי שלנו ופרננדז הוא אפס מאופס שנכשל טוטאלית כי סיים שלישי(...) ולא עלה ליורו.
    שזה מתאים לך יש לנו סגל סופר מוכשר שהמאמן מחרבן אותו וכשזה מתאים לך אז המאמן עומד בציפיות עם חומר השחקנים שעומד לרשותו, לפחות תהיה עקבי בביקורת שלך.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נכון. ולפעמים אנשים מחזיקים בתפקיד כי אין להם משהו אחר. אבל סביר להניח שאבנר קופל יכול היה לבחור לעשות גם משהו אחר, והוא בחר לעבוד בבית"ר, והוא בחר לעלות לשידור, בידיעה ברורה שישאלו אותו בעניין הזה ושהוא יישגר את התגובות הגנריות הללו, בין אם הוא מאמין בהן או לא.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

משהו ראה את התוכנית "מאיר ורוני" עם קופמן ואיינשטיין?

איך התוכנית הזאת?

15. danielone Member

יפה הגדיר את זה שלמה מן.

מצב נושא:
הנושא נעול.