דיון התקשורת לעונת 2013-2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

די בוני די! למה צריך לדבר ולחפור כל כך הרבה בזמן התקצירים?

2. אלי מתחן Member

פינת ה"שימו לב זלאטן שחקן טוב" של איציק זוהר פשוט מביכה. וזה עוד בלי להתייחס לבוני שמכיר לנו שחקנים חדשים כמו אגוארו המהיר.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

יש את יציע העיתונות עם שלמה שרף וברקוביץ ויש את היציע הרגוע של פיני גרשון ובוני גינצבורג. מי שישווה בין התוכניות עוד עשוי לחשוב שזאת תוכנית אחרת לגמרי.

דרך הטור של פלג בחמישי. מצויין כרגיל:
    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4444887,00.html

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואלי אוחנה שמזכיר כל 5 דקות שאלכסיס סאנצ'ז לא טכני, לא מהיר וברצלונה בכלל שילמו עליו 35 מיליון יורו כי הוא שחקן שעובד קשה.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שימו לב לסיקור המשחק של ספורט 2 להפסד של מכבי לפרנקפורט:
    http://www.sport2.co.il/content/89991

איתי מדבר המון על "ספורט מכבי" בהקשר של ערוץ הספורט, איך תקראו לזה?

6. oranfu Member

מה הבעיה הגדולה? לא היה בונקר? היה משחק טוב? 2-0 תוצאה מאוד מחמיאה לכם. וגם הוא אומר שאי אפשר להתעלם מכך שלהרחקה של הטיפש יכולה להיות השפעה גדולה על איך שהמשחק התפתח. אולי,כמו שאיתי טוען (והוא מאוד מגזים בטענות שלו) אתה פשוט לא רגיל לעיתונות לא מגוייסת.

הפרשן שלהם למשחק של חיפה, שמקבל משכורת ממכבי ת"א, התלונן שהיתה עבירה של אנדלובו בגול הראשון של חיפה ואחר כך הצדיק אי שריקות לעבירות על השחקנים של חיפה בגלל אי השריקה לעבירה כביכול בגול של אנדלובו. ובאופן כללי גיחך על טעויות של חיפה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/10/13
  7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

תעשה לי טובה, כתיבה מגמתית כזו לא ראיתי ההרבה זמן.
    "בונקר נוסח שנות ה-50", לגלוג על בית הלוי, "ילד בכיתה גימל", "לא הגיעו מוכנים מקצועית", "הצוות המקצועי לא הכיר כלל את היריבה". זה מגוחך.

אני אנסח זאת כך - ניקוסיה בבלומפילד נראתנ הרבה פחות טוב ממכבי בפרנקפורט, אתה חושב שככה סיקרו את המשחק בקפריסין?

8. oranfu Member

לא יודע. כמו שאמרתי, הוא גם רשם דברים לזכותכם. פעם ראשונה מזה הרבה זמן שאתם נראים לא מוכנים למשחק, אדום של שחקן מטומטם שפגע בכם...

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

קבל תשובה הולמת:
    http://debuzzer.sport5.co.il/shely/archives/4925

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

10. oranfu Member

לא מדובר בקבוצה בכירה בגרמניה. מדובר בקבוצה מהליגה הבכירה בגרמניה. לא נראיתם טוב (אלא אם כן מחשיבים הגעה לקרבת הרחבה של פרנקפורט כמה פעמים טוב). לא עשיתם חילופים הגנתיים, אבל הייתם בבונקר של ממש. לא התפרקתם, יפה מאוד. מצד שני הם הגיעו למספיק מצבים גם בשביל לנצח 5-0 בלי יותר מדי בעיה. לא עשה רושם שהם התאמצו במיוחד להבקיע עוד.
    אני לא ראיתי שמחכים לכם בפינה. אני רואה שמהקיץ שעבר מפרגנים לכם רוב הזמן. לא רואה איך בדיוק אתם יכולים להתלונן על התקשורת אלא אם כן אתם הולכים בדרכו של דון שימון שכל מילה שלא נכתבת לטובתכם היא עבודה של אויב המדינה.

האמת היא שאני בכלל לא מבין מה אתה מתייחס לכתבה של 4 פסקאות באתר כל כך זניח כמו של צ'רלטון. מי בכלל קורא שם כתבות? זה אפילו פחות משמעותי בעיניי מהטורי דעה בONE.

11. Telkiyski Member

במה בדיוק אני מגזים?
    בעונה שעברה אתר ערוץ הספורט היה פשוט אתר הבית של מכבי כדורגל.

השנה, אם תשים לב, עוד לא אמרתי מילה על יחס כזה או אחר שספורט5 נותנים למכבי כדורגל, ועל היחס של אותו אתר/ערוץ למכבי כדורסל באמת שאין מה להרחיב כבר, ומה שלא ייאמר לא יהיה מוגזם.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה גורם לך לחשוב שמכבי חסינה לביקורות שהפועל, חיפה וביתר מקבלות על בסיס קבוע.

13. oranfu Member

אתה מגזים כי אתה מחפש את זה בכל מילה שלהם. אתה גם טורח לדבר על זה כל הזמן.
    לא שבאופן כללי אני לא מסכים איתך, אבל גם לכם היתה תקופה כזאת (בעיקר בעונת הקיזוז) שהערוץ הזה מאוד פירגן לכם. זה קורה כשהקבוצה מצליחה (בד"כ) ובטח כשמדובר בקבוצה מהמרכז ששם גם מרוכזת התקשורת.

על הכדורסל אין מה לדבר בכלל, זה משהו שמשותף לכל התקשורת (ולא רק לתקשורת) בארץ.

14. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מה שנכתב בספורט1/2 היה נכון.

מכבי שיחקה 10 דקות, בעטה בעיטה אחת לשער, היה לה פרחח שהרס לה את המשחק סופית, ואלמלא חואן פאבלו המשחק מסתיים ב-4-5:0. אורימור מה אתה רוצה להגיד בדיוק?
    טיבי היה הכי גרוע במכבי, ואולי זה היה המשחק הכי גרוע שלו בקריירה, אבל בסדר זה קורה. עצם העובדה שזו הביקורת על מכבי, רק מראה שציפו ומצפים ממנה ליותר. לפעמים משחקים כאלה, יכולים להיות לרועץ ולפעמים הם בדיוק מה שקבוצה צריכה בשביל להתעורר.
    מכבי שיחקה בונקר, פאולו סוזה רצה לצאת עם 0:0 בדיוק כמו כל אחד מאיתנו, הוא רק שכח שבשביל לצאת עם 0:0, אתה צריך לתקוף, ולא להזמין 1001 התקפות. כמה אפשר לשחק בלי מגן ימני שעולה למעלה? כמה זה יכול לעבוד באירופה? כמה אפשר לתת למיטרוביץ' קרדיט על כלום, כשיש לך ילדים כמיו אייבינדר או לוגסי שלא נופלים ממנו אם לא יותר טובים והוא תופס מקום של זר? כמה קרדיט מהארן ראדי יכול לקבל כשהוא כבר חודש וחצי לא פוגע? וטל בן חיים בכלל צריך לעבור סדרת חינוך, יודע מה? עזוב. שישאר אחרי אימונים להרים 100 כדורים לרחבה כל יום. מבטיח לך שתוך חודש הוא מרים פלס.
    אז יכול להיות שהכותב הקצין מילים ובמקום ג'רי בית הלוי היה צריך להגיד ניר קלינגר ובונקר מאז שנותיו של העיוור אבל עדין זה לא סותר את העובדה שמכבי לא תפקדה על הדשא וההצהרות על כך שהיא יריבה של פרנקפורט הן לא יותר מבדיחה עצובה. קבוצה אירופאית, ברמה סבירה, ב-10 שחקנים, עושה כמה התקפות במשחק, מכבי לא עשתה אחת מהשניה שבן חיים הורחק.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/13
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יש צורה לכתוב ביקורת.
    אני זוכר שפעם איתי הביא סיקור על משחק של הפועל שגרם לי לנוע באי נוחות בגלל כתיבה מזלזלת טיפה - אבל זה אפילו מעבר לזה. מסע השמצות.

ועומר - אתה פשוט מסוג האוהדים שאני לא יכול לסבול בקהל שלנו..

מצב נושא:
הנושא נעול.