דיון התקשורת לעונת 2013-2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא חושב, באר שבע בני יהודה משחק מספיק טוב בשביל להיות מרכזי

לא חייבים לשדר כל שבוע את מכבי ת"א או מכבי חיפה
    מה גם שהשעה של המשחק מתאימה למשחק מרכזי ואם הוא לא היה כזה הוא היה מתחיל לפני, לא יעשו משחק ב9 אם הוא לא מרכזי

נערך לאחרונה ב: ‏17/9/13
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אתה צודק שלא כל שבוע מכבי תל אביב או מכבי חיפה צריכות להיות, אבל אין ספק שהמשחק של מכבי תל אביב נגד קריית שמונה יותר מעניין מבאר שבע נגד בני יהודה.

מסתבר שבאמת המשחק בשני יהיה המרכזי, שזה אומר 2 שבועות רצוף שלנו במרכזי כי 99.8% שגם במחזור החמישי (מול מכבי חיפה) נהיה המרכזיים.

בהצלחה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

3. yakar Member

בטח הם לוקחים בחשבון שבאר שבע תנצח את עכו, ומכבי תתקשה מול חיפה.
    ולכן זה שווה משחק מרכזי, כי זה של מוליכת הטבלה.

ואז התעוררתי מהחלום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

4. EuropeGuy Member

השידור בוסרמיל כל כך לא אטרקטיבי. מצלמה בגובה של שורה שלישית, ויריבה שהיא לא אחת מארבעת הגדולות, לדעתי החלטה לא נכונה. אני לא אתפלא אם זה ישתנה.

5. Don Joan Roman Member

במחזור הקרוב מחכה משחק מרכזי מרתק והמשחק המרכזי הבא שבאמת שווה לצפות בו זה במחזור השישי עת בית"ר תארח את הפועל ת"א
    אלי טביב מול חיים רמון, בית"ר מול הפועל, צהוב שחור מול אדום לבן, ישראל זגורי(שהעדיף את הפועל) מול עומר אצילי(שהעדיף את בית"ר), ליאור לוי מול אוהדי בית"ר, איציק כהן מול אוהדי הפועל, מעניין מאוד
    רק שמישהו לא יזרוק בטעות קוטג' וגילי ורמוט יגיד שזה כוון אליו, עוד הבכיינים יכולים לטעון שזה גזענות נגד לבנים

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/13
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

יהיה יותר מצחיק אם יזרקו על ורמוט כדור ופיסות דשא.
    להפועל וורמוט יהיה קייס על התגרות אם זה יקרה.

7. Telkiyski Member

רק שמישהו לא יזרוק למגרש מגן דוד, עוד הבכיינים האלה יכולים להגיד שמדובר בגזענות נגד ערבים...

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעניין התגובות לטור בגלובס והתקשורת בכדורגל, אני חושב שחלק מהבעיה הוא שהתקשורת בשנים האחרונות איבדה כל תחושה של אחריות כלפי סביבתה ועברה לחשוב רק על עצמה. אולי אלה הקשיים הכלכליים שיש לרוב לגופי התקשורת שגרמו לכך, שהם פשוט חושבים על הישרדותם והכנסתם ולא על שום דבר מעבר לכך.

כי לתחושתי, פעם כלי התקשורת - וזה נכון גם לגבי תקשורת הספורט וגם לגבי כמות הטמטום שמראים על המסכים בתוכניות הריאליטי - היו הרבה יותר אחראיים. הם דברים שהם אמרו "את זה אנחנו יכולים לעשות/לשדר, אבל לא נעשה את זה". עכשיו נפרצו כל הגבולות, עכשיו לא חוששים לרדת למכנה המשותף הנמוך ביותר. אלה דברים שאנשים היו שומעים ורואים גם פעם אם היו משודרים, כי זה טבע האדם וכמו שנכתב כאן, שערוריות, צעקות ומציצנות זה משהו שמושך, אבל הם לא שודרו ולא חסרו לאף אחד. עכשיו נפרצו כל הגבולות.

9. GentlePunter Member

אני רמי ואני נגמלתי מהכדורגל הישראלי. בתור אחד שהיה שם עד לפני מספר שנים אני רוצה לומר לכם שכל מאמץ שווה על מנת להוציא את הזיהום הזה מגופכם. ברגע אחד בו נפלה עלי ההכרה שמדובר ב-sports entertainment ולא ב-sports גרידא הבנתי כי יש תחליפים הרבה יותר משעשעים מהקרקס של לוזון, רצון, קופמן, שחר, פישביין, אופירה אסיאג, ברקוביץ' ושות' והגמילה הפכה קלילה כנוצה. האמינו לי, שווה להגיע לצד השני כדי להיווכח באיזו איוולת עסקינן וכמה מגוחך בזבוז הזמן והאנרגיה עליה. אודה שלעתים רחוקות יש לי נפילה רגעית, אבל לא יותר מכך. מי יודע, אולי ביום שלא ישארו מספיק אידיוטים שימושיים שמתדלקים את הקרקס, אולי אז דברים באמת יתחילו להשתנות. אבל לפחות לטובתכם האישית הצרה, האמינו לי חברים - גם אתם יכולים.

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אוהב אותך רמי. אני לא מעוניין בגמילה הזו, תודה על ההצעה.

11. Love Is Red Member

אני לא מכור לכדורגל הישראלי, אלא להפועל באר שבע, יש הבדל, גם אם הם היו בליגה ג' הייתי אוהב אותם...
    במקביל אני גם נהנה מהליגה הספרדית...
    ואין זה אומר שאסור לשאוף על זה שהכדורגל הזה ישתפר ביום מן הימים כי הדברים משתפרים אם יש שאיפות לכך......

12. Beitar_fan Member

עוד מישהו שם לב לדבר ההזוי שקרה הערב בערוץ ONE?
    זה התחיל בשעות הצהריים שהסתכלתי בספורט של ידיעות לראות איזה משחקים משודרים הערב, כשראיתי שיש אביאן-ליון אמרתי לעצמי משהו פה לא הגיוני הרי אני יכול להישבע שראיתי אתמול בערב את ליון משחקת בספרד מול בטיס.
    כשהגיע שעת המשחק העברתי לערוץ 50 ואכן היה רשום במפרט התכניות של הוט- אביאן- ליון בשידור חי. ואכן היה משודר משחק כזה...אממה המשחק הזה הוא כנראה בכלל מהמחזור הקודם או אפילו לפני (אני לא עוקב אחרי הליגה הצרפתית בצורה אדוקה).
    למי ששול המשחק של שישי בערב בצרפת היה בכלל סט אטיין-טולוז.
    אז מה לעזאזל לדעתכם קרה פה?

נערך לאחרונה ב: ‏20/9/13
  13. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

לא קשור לכדורגל, אבל מי שראה את משחק הכדורסל בין ספרד לצרפת בטח שמע את פיני גרשון המביש מקלל ומגדף בשידור. פשוט בושה שנותנים לאיש הזה מיקרופון, אבל ברמה שבה נמצא ערוץ הספורט זה לא ממש מפתיע.

14. Telkiyski Member

ק"ש נצחה את אשדוד 1-0 משער של אופיר מזרחי
    צפו מחר לכתבות הלל על "הכישרון הצעיר" באתר של אופירה.

15. OriRR Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

איש מגעיל ומביש.

מצב נושא:
הנושא נעול.