דיון התקשורת לעונת 2013-2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Love Is Red Member

סגל עזב את התוכנית?
    סגל אחד מהחביבים עליי, הוא גם לפעמים זורק יציאות מצחיקות וזה תורם לאווירה...

2. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

בישראל תמיד צריכים לעקם את האף.

3. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

צריך לפתוח פורום זבל מיוחד בשביל ONE. זה אתר בדיחה שהקשר בינו ובין סיקור ספורט הוא מקרי לחלוטין.

4. Telkiyski Member

דווקא אני מעדיף שסגל יישב בשער השבת מאשר עוד איזה אפק או גיא לוי כזה שיתחיל לברבר על צורת המשחק של מכבי פ"ת וירדים את הצופים.
    דווקא מישהו כמו סגל היה על תקן האוהד הממוצע שלא באמת מבין בכדורגל (כמו שכל הפרשנים מתיימרים להבין לפחות) ולדעתי זה עדיף על הניתוחים של עמרי אפק.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אין לי בעיה לשמוע את גיא לוי או אפק כפרשנים, אבל צריך איתם עוד פרשן שקצת יעיר את התוכנית. ברקוביץ הוא כזה, את החלק היותר מקצועי מקבלים מאחד מהשניים. ברגע ששניהם ביחד באותה התוכנית, זה כבר אותי אישית די משעמם.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

המדינה היחידה בעולם בה "פרשן בכיר" שופט לא רק שחקן ("מאנה בינוני"), אלא קבוצה שלמה, על סמך משחק אחד.
    מה גם שלא צריך להיות גאון כדי להבין שאותו משחק שוחק בין הילוך ראשון לשני ב-80% ממנו.

מעניין מה כותבים הפרשנים האיטלקים על מילאן היום..

7. Don Joan Roman Member

עומרי אפק לדעתי תורם הרבה לפאנל, גיא לוי סתם הורס, אין לו קול רדיופוני בגרוש וגם לא קול טלוויזיוני, מה גם שרואים שהוא ממורמר שאף קבוצה לא יורקת אליו עם כל הלכלוכים שלו על חבריו לקמצוע.

8. Telkiyski Member

עמרי אפק אומר דברים עם תוכן סבבה, רק הבעיה שיש לו 0 כריזמה. כאילו, אי אפשר באמת להקשיב לו ברצף. תמיד כל המשפטים שלו נאמרים באותו טון דיבור ואיכשהו נראה לי שהוא כבר אמר את אותו דבר מקודם.

9. Ice Cream חסה

גם אלפי אנשים לא קונים מרצדס בגלל המחיר המופלג שלה וזה לא מפריע לאף אחד. תודה למשרד הבריאות שדואג שאני לא אכניס לפה מונסודיום גלוטומט ו-E122, ועכשיו גם הולך לדאוג שאני לא אצרך יותר מדי מלח, אבל אני מסוגל לדאוג לעצמי לבד (אבל אני לא רוצה), זה נראה לך בסדר שהם לא דואגים שמה שמוכרים לך במזנונים לא מכיל יותר מדי קלוריות, שומנים, נתרן, חומרים משמרים וכו', ואחרי זה האוהדים שנאלצים לאכול את כל זה עוד יושבים על כסאות לא אורתופדיים בעליל שגורמים לבעיות בעמוד השדרה?

בשביל היורו יש מימון מיוחד מאופ"א, מהממשלה, ובגלל שזה טורניר שהוא ישירות באחריות ההתאחדות אז גם היא משקיעה בזה יותר. במשחקים מי שאמור להשקיע זה הקבוצות עצמן, אם זה מה שאכפת להן. 30 שקל לשעה*4 שעות*7.5 קופאים + ביתן למכירת כרטיסים וכל הציוד שם, זה איזה 1500 שקל. שוחד למחלקת פקחים של עיריית ר"ג - עוד 1500 שקל. זה 3000 שקל, וזה בקלות משכורת חודשית של 2 שחקני הרכב אצלנו. רוב ההרכב שלנו מאתמול מרוויח משכורות חייל או סתם פחות מהחציון, ואני לא מתכוון לוותר אל איברהים בנגורה רק בשביל שלאוהדי ב"ש יפרסו שטיח אדום כשהם מתארחים אצלנו, אתה מוזמן לבקש מאלונה שתוותר על אליניב ברדה בשביל יחס הולם לכל אוהדי באר שבע ואוהדי הקבוצות האורחות שמגיעים, אני גם בטוח שתסכים לעסקה כזו.
    לא קונה את ההסבר של לקוח שבוי, אחרת אפשר לומר את זה על כל דבר שיוצר בך הזדהות רגשית, למשל קוקה קולה.

ועכשיו אני אענה ברצינות ובלי הטרלות: אף אחד. בטח לא באופן רשמי. אם זה מפריע למישהו - אפשר להפעיל לחצים ולעשות חרמות על זה דרך האוהדים, ארגוני האוהדים והתקשורת. לא להפוך את האכיפה על זה לרשמית. זה לא יעיל, זה גוזל הרבה אנרגיה ומשאבים על ביורוקרטיה ובורקסים, וייצור יותר בעיות מאשר יפתור את אלה שהתכוונו לפתור. אתה מוזמן לדבר פה על העצבים שיש בלראות משחק כדורגל בישראל, אותי זה לא מעניין כי למשחקי חוץ אני לא הולך (לקפוץ על המשענת יחד עם גיא ישראלי ולקלל כל מה שזז זה לא בין התחביבים שלי), ולמשחקי הבית אני עושה מנוי מבעוד מועד (בעצם גם במשחקי גביע ביתיים זה לא לוקח יותר מ-15 דקות, כנ"ל אתמול כשהקפתי שלושת רבעי מהאיצטדיון עד שהגעתי לקופות וביררתי את מס' האשראי של התור שבו אני צריך לעמוד...). גם במשחקים גדולים בטדי אני עומד לא יותר מ-7 דקות בתור לאבטחה, וככה היה גם באיצטדיונים אחרים שהייתי בהם במשחקים אחרים. זה פי 2 ואפילו 3 פחות מהזמן שאני עומד בתור להופעת רוק ממוצעת, והופעת רוק כזו עולה חצי ממחיר המנוי שלי (בלי שיש כרטיסי נוער ללא הגבלה, ובלי כרטיסי נוער בכלל). מזל שאין את התאחדות הרוק כדי שיהיה את מי להאשים בזה שלא מפקחים על זה...

10. eran levy Member

אי אפשר להפיל הכל על ההתאחדות, דחילק...
    הם לא אחראים על טיב המזון באצטדיונים, כמובן שלא! אמר פה איש הגלידה - מחאה צרכניצ וציבורית תביא את השינוי, לא ההתאחדות לכדורגל. אם יהיה חוק גורף יהיו פקחים של משרד התמ?ת שיפקחו, לא פקחים של ההתאחדות.

אבל יש דבר אחד שהוא נכון: אוהדי כדורגל הם לקוח שבוי, בדיוק כמו צופי סרט בקולנוע, בדיוק כמו נוסעי אלעל הממתינים לטיסה בטרמינל. אדם שאוהב קוקה קולה יכול לבחור היכן לשתות אותה ולשלם עליהפחות, אדם שיושב באצטדיון יכול לשתות את מה שיש במחיר מופקע בלי שום אופציה אחרת.

11. Ice Cream חסה

אפשר להביא גם טרופית מהבית, או להתאפק עד סוף המשחק כשמוכרים 3 ב-10, או פשוט לשתות לפני ואחרי, אף אחד לא מת משעתיים בלי נוזלים. נראה לי שידידאל ואני דיברנו על אוהדי הכדורגל בתור "קהלך שבוי" מהבחינה הזו שהם לא יכולים לא להגיע למשחקים לא משנה עד כמה המחיר יהיה גבוה והתמורה לזה נמוכה כי הוא קשור לקבוצה רגשית... גם אם זה אני לא מסכים, ואף אחד לא צריך להילחם בגלל זה בשבילך על הטבת התנאים והורדת המחירים.

אני דווקא מעדיף שאם יש חקיקה ופיקוח, שיהיה במסגרת כמה שיותר מצומצמת. כלומר שעדיף שההתאחדות תתעסק בזוטות מסביב לכדורגל, ולא התמ"ת. אבל עדיף ששתיהן לא, כי פיקוח זה פשוט לא דבר יעיל.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

טוב אז... כנראה שעידו חג'ג התחיל להזמין כתבות.

מכבי ניסתה לחטוף את שכטר שנייה לפני שנפתחה הליגה, ואז בא המשיח החג'ג'י, הטיל וטו והבטיח לייצב את המאזן!

13. Don Joan Roman Member

התקשורת מלאה בחרא, כמו שהפכו את מאנה, מגן ששיחק בליגה הספרדית באופן די קבוע לזר לכדורגל רק בגלל שהוא לא הסכים להתראיין לתערוץ העאלק ספורט שאם כבר מדברים בחר לשדר היום רק משחק אחד ממוקדמות הצ'מפיונס ליג בשביל אליפות ג'ודו.

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בשבוע האחרון של העברות תמיד אתה מגלה כמה התקשורת מפוזרת ויורה לכל כיוון במטרה אולי לפגוע במשהו.
    רק היום ספרתי איזה 4-5 שחקנים מועמדים למכבי חיפה. בכל אתר שחקן אחר.

15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

מצב נושא:
הנושא נעול.