דיון התקשורת לעונת 2013-2014

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏14/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

עמוס לוזון טען שהייתה אמורה להתפרסם היום כתבה של קופמן בנושא בעיתון סופהשבוע..
    מישהו נתקל בזה?

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/13
  2. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

3. Telkiyski Member

לדעתי לא.
    עמוס לוזון סיפר אתמול שהיום אמורה להתפרסם כתבה גדולה על כמה צחי פישביין מהטוטו הוא מושחת ודברים מהסוג הזה. אין לי מושג אם זה התפרסם או לא.

4. מור!!! Member

האם יש תכנית ברדיו או בטלויזיה שתשדר את משחקי ליגת העל כמו שהיה בערוץ ONE או שירים ושערים?
    אם כן מה הערוצים/תחנות?
    תודה לעוזרים!

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא שאני איזה מעריץ גדול של ברקוביץ אבל התוכנית מחזור מאוד משעממת עם גיא לוי, אפק החלבי ומוטי פשכצקי. אני לא יודע אם זה שינוי חד פעמי או לא (זכור לי שבעונה החולפת גם כן היו מספר פעמים שלוי הגיע במקומו של אייל) אבל אם כן, זה פאנל פרשנים שמאוד לא אהבתי.

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני דיי בטוח שאתה במיעוט..

7. Love Is Red Member

גיא לוי חוץ מהפרשונים שלו להפועל באר שבע הוא אחד מהפרשנים האהובים עליי ואני מעדיף אותו על פניי ברקוביץ' שנראה לפעמים כמו כלב (נובח הרבה)...

8. OriRR Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

גיא לוי כ"כ אפור, הפאנל של שנה שעברה היה אולי לא איכותי במיוחד אבל לפחות מעניין.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בתכלס בפאנל הזה צריכה לשבת איה שורק לצד אפק ועוד איזה כתב, אבל במצב הקיים גיא לוי טוב מברקוביץ' שכל מה שהוא יודע להגיד זה "בינוני" ו"צ'מפיון ליג".

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא יודע מה איתכם אני שמח שסגל כבר לא נמצא שם
    אחד מהאנשים הכי מעצבנים שקיימים בטלויזיה.

11. yedidel Member

אז מדגם מייצג מאצטדיון רמת גן היום. אוהד מגיע שעה שלמה לפני המשחק ולוקח לו 40 דקות לקנות כרטיס, בלאגן אטומי מהעובדה הפשוטה שפתחו 2.5 קופות ל4,000 אוהדים.
    ביציאה מהמשחק אפילו לא סדרן/שוטר אחד שיכווין עשרת אלפים איש לצאת מהחניון מה שגורם לכולם לעשות סיבובים ולתקוע את התנועה.

עכשיו תגידו שזה אחריות של בית"ר וכו' וכו', אבל זה בדיוק תפקידה הראשון של ההתאחדות - לפקח על הקבוצות והתנאים לאוהדים.
    התאחדות נורמלית שעושה את עבודתה, מודיעה לבית"ר שעתיים לפני המשחק שעם היערכות כזאת המגרש לא מאושר. או לפחות קנס מספיק משמעותי שימנע מקבוצות אפילו לחשוב על להתנהל ככה.

בקיצור, מקווה שכל המתווכים והעיני למיניהם לא יעצרו את הרפורמה שאנחנו מתחננים אליה כל כך הרבה שנים.

12. Ice Cream חסה

מה עם פקחים של משרד הבריאות שיבדקו שבמזנונים אכן מוכרים סנדוויצ'ים ושתייה מזינה ובריאה, ושהכסאות שהאוהדים "יושבים" עליהם לא מזיקים לגב?

לרכז את כל התחומים תחת גוף אחד גדול לא יביא לשום דבר יעיל אלא רק ייצור יותר בעיות. תפקידה של ההתאחדות זה לקיים מסגרת של כדורגל, לא לשמור על הסדר הציבורי. בית"ר לא יכולה להציב על דעת עצמה סדרן שיתאם את התנועה, זה התפקיד של עיריית ר"ג. בית"ר יכולה רק לבקש, כלומר לשלם, כדי שהם יכוונו בתום המשחק את התנועה שם. אבל לשלם גם להם, וגם לעוד מוכרים בקופות זה עולה כסף, בערך כמו המשכורת החודשית של כחילה ואצילי ביחד, אז אנחנו לא יכולים לדאוג לזה, שאוהדי באר שבע יאספו את הכרטיסים שלהם מבעוד מועד, או פשוט יעמדו בטור כמו בני אדם ולא כמו ישראלים, אין לי בעיה אם הם או ההנהלה שלהם ישלמו לבימות עבור עוד מוכרים בקופות, אבל עזוב את הקבוצה המסכנה שלי.

אם זה ממש לא מוצא חן בעיניך שאתה משלם 80 שקל בשביל בלגאן אטומי בקופות ואחרי זה עוד שעה בפקקים (היית פעם בהופעת רוק, במיוחד של אמנים מחו"ל?), אז אל תשלם את ה-80 שקל האלה. ברגע שבית"ר תאבד הכנסה של 320 אלף שקל מ-4000 האוהדים שהגיעו היו אולי זה יזיז משהו לטביב והוא ידאג שבפעם הבאה שאוהדי ב"ש מגיעים לא רק שתוך דקה כ"א יקבל כרטיס ותוך 5 דקות הם יצאו מהחניה, אלא שגם כל אחד מהם יקבל סנדוויץ' ושתייה קרה בכניסה.

13. yedidel Member

עובדה שאלפי אוהדים לא מגיעים למגרשים בגלל הדברים האלו וזה עדיין לא מפריע לאף אחד.
    וכן, משרד הבריאות מפקח שהמוצרים שאתה קונה הם כשירים ושבמסעדות שאתה אוכל שומרים על היגיינה.

למה שיש יורו פתאום אפשר להכניס ולהוציא 40,000 איש מטדי במהירות ובקלות, וברגע שמתחילה הליגה אז לא מסתדרים עם 10,000 אוהדים?

לשלם עוד 30 שקל לשעה לעוד קופאי לא יגמור לבית"ר את התקציב. ואם כן, אז שיכריחו קבוצות לשלם עבור תנאים מינימליים באצטדיון לפני שהם מתחילים לפזר משכורות לשחקנים (שבד"כ לא שווים את זה).

משחקים על זה שמדובר בלקוח שבוי, שיבוא לעודד את הקבוצה שלו לא משנה מה. אם מבחינתך לא ההתאחדות אחראית לאכוף את הדברים האלה, אז מי כן?

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/13
  14. OriRR Member

אני היחידי שלא סובל את הקול של רועי זריהן וזיו אברג'יל?

15. skyday20 Member

מה הקטע לומר שכחנו במחזור הראשון של הליגה על האליפות של הצהובים, מה זה שווה בכלל לקחת את האליפות אם ישר שכחתם אותה, בשביל מה ''צריכים להתעורר מהר, אם אפילו שהם יקחו אליפות זה לא יהיה מוערך
    why bother http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

https://dl.dropboxusercontent.com/u/6504736/Oriya/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%93%20-%20Copy%20%282%29.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.