מה שכתבתי היה מכוון לידיעות אחרונות, אליהם אני מנוי, ששם מידי מחזור אני רואה תיאורי גולים הזויים. אם אני אזכור, כשתפתח העונה, אני אשמח בסוף כל שבוע ממש לסרוק את הידיעה של סיקור משחק מסויים לצד התקציר. זו יכולה להיות פינה שבועית נחמדה האמת. אבל גם בנוגע למעריב - אותו אני קורא בשישי (יחד עם ידיעות) גם אז יש פאשלות מידי פעם, אבל לא באופן עקבי. וזה עוד לפני שאני מזכיר סיקורי משחקים אירופאים שאם רוני למשל כבש שער בפנדל הם יכתבו בלי בושה שהוא נתן את משחק חייב למרות תצוגה מחפירה שלו.
מה עם ידין, נהנה במכבי ת"א? החדשות יד שניה השקריות שלך סתם מוציאות לך תדמית של חרטטן ולמרות שזה בסה"כ פורום, זה עדיין לא נעים. אז אני ממליץ לך באמץ לבדוק קצת לפני שאתה מפרסם חרטות בכזו החלטיות.
אבי ברזילי מונה לתפקיד עורך "יציע העיתונות" בערוץ הספורט, במקומו של עורך התכנית אסף כשר, שעבר לשמש כעורך "חדשות הבידור" בערוץ הבידור הישראלי במקום מיטל אלון-אוליניק.
ההתאחדות תקבל 42.5 מיליון ש' משידורי ליגת העל ב-2012/13 זאת לאחר שהחבילה האחרונה במכרז הזכויות נמכרה לערוץ הספורט ■ הסכום מהווה ירידה כוללת של 20%-25% ביחס לשנים הקודמות ■ בשורה גדולה לאוהדים: תוכנית סיכום המחזור תשודר בערוץ פתוח01/08/2012, 18:05טל וולק נושאים למעקב >> ההתאחדות לכדורגלזכויות שידורליגת העל בכדורגלערוץ הספורטצ'רלטון רגע לפני הפתיחה הרשמית של עונת הכדורגל הישראלית 2012/13 ביום שבת עם משחקי גביע הטוטו, השלימה ההתאחדות לכדורגל את הליך מכירת זכויות השידור של ליגת העל. ל"גלובס" נודע כי ערוץ הספורט רכש מההתאחדות את החבילה האחרונה שנותרה במכרז הזכויות. מדובר בחבילה שכוללת את משחקי גביע הטוטו, גביע המדינה, הליגה לנוער ותוכנית סיכום המחזור. ההסכם הוא ל-4 שנים, ותמורתו תקבל ההתאחדות לכדורגל 26 מיליון שקל (ממוצע של 6.5 מיליון שקל לעונה). בכך גם מתאפשר שידור המחזור הראשון בגביע הטוטו כבר בשבת הקרובה, ובכלל זה הדרבי התל-אביב ביום ראשון. הבשורה הגדולה עבור חובבי הספורט היא ההחלטה להחזיר את תוכנית סיכום המחזור לערוץ פתוח - ספורט 5 - על מנת להנגיש אותה לכלל הציבור. בשנים האחרונות שודרה התוכנית בערוץ ספורט 5 לייב, אחד מהערוצים בתשלום של ערוץ הספורט. בהתאחדות לכדורגל עשו מאמצים גדולים בשבועות האחרונים להשלים את מכירת הזכויות לפני פתיחת העונה. בשל המצב הקשה בשוק התקשורת והרגולציה החריפה בשוק שידורי הספורט, שלא מאפשרת לחלק מהזכיינים להתמודד על הזכויות, נאלצה ההתאחדות להוריד את מחירי הסף שדרשה מהגופים המשדרים. בסך-הכול תקבל ההתאחדות לכדורגל העונה כ-42.5 מיליון שקל עבור שידורי ליגת העל, על-פי הפירוט הבא: 15 מיליון שקל מערוץ 1 (המשחק המרכזי); 17 מיליון שקל מצ'רלטון (המשחקים המשניים); 6.5 מיליון שקל מערוץ הספורט (חבילת גביע הטוטו, סיכום המחזור, גביע המדינה); 4 מיליון שקל מ-ONE (חבילת הניו-מדיה, הכוללת שידורים בסלולר ותקצירים באינטרנט). להבדיל מ-6 העונות הקודמות, אז היתה ההתאחדות לכדורגל תחת הסכם עם חברת השיווק ספורטפייב שניהלה עבורה את מכירת הזכויות, הסכם שהבטיח לה מינימום של 13.5 מיליון דולר לעונה עבור הזכויות של ליגת העל - מהעונה מוכרת ההתאחדות את הזכויות בעצמה, ללא גורם מתווך שמבטיח אותה מבחינה כלכלית. הסכמי הזכויות החדשים של ליגת העל מהווים ירידה של 20%-25% בהשוואה למחיר ששולם בעונה שעברה. עם זאת, מלבד המשחק המרכזי של ליגת העל שנכנס לעונה האחרונה של ההסכם עם ערוץ 1, כל יתר הזכויות של הליגה סגורות ל-4 העונות הבאות עם צ'רלטון, ערוץ הספורט ו-ONE. בשבועות הקרובים מקווה ההתאחדות לכדוגל לסיים גם את הליך מכירת הזכויות של משחקי הבית של נבחרת ישראל עבור קמפיין מוקדמות מונדיאל 2014. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000770754
תאמינו לי, ערוץ ה5+ גולד הזה מעלה לי את הסעיף כבר חודש - שום דבר חוץ מתוכנית אחת שחרושה בצורה מוגזמת, ויש גבול כמה אפשר להציג שוב ושוב את אותם חומרים - 'הקבוצה של המדינה' וכן הלאה. לפחות משהו אחד מעניין בערוץ הזה מהזמן האחרון - תוכנית סיכם הקריירה של ראובן עטר שהסתיימה לפני מס' דקות. מעבר לרגעים הגדולים שלא חסרים כמו שער הניצחון נגד צרפת, ולשערים עם איכות נדירה(אף גול שלו לא הגיע מדרד'לה, תמיד חזק ולתקרת השער, היכולת להשתחרר מכל שומר והצ'יפים למיניהם)- ראובן עטר האדם, המנהיג, החיבור הפנטסטי עם מכבי נתניה שלא נדבר על ההערצה כלפיו במכבי חיפה(אולי רק חבל שלא שיחק בחיפה תקופה באמת ארוכה באופן רציף ויצא לנדוד, לא תמיד באשמתו). במשחק הפרישה שלו הוא קיבל כבוד יפה מאוד מהקופסא וגם מבני-יהודה שהייתה היריבה - העבירה לו חולצה חתומה ע"י השחקנים והמאמן אלי אוחנה שבירך אותו, הקהל הכתום עודד אותו ועוד. שאלו אותו על מה שקרה והוא אמר - "כמו תמיד, אני מעדיף להסתכל על הצד החיובי". אחד מאוהדי נתניה אמר לו - "ראובן, חסמתי אותך עם האוטו כדי שלא תלך". כבר מראש אפשר היה לחזות את ההצלחה של עטר כמאמן כי היו לו את כל המרכיבים.
תגידו, מתי יורם ארבל ושלמה שרף יבינו שאי אפשר בשידור של דרבי חיפאי להגיד כל הזמן את המשפט "רק חיפה על המגרש", "חיפה היא זאת ששולטת" וכאלה?
עימות משעשע בין פרימו לפשכה באולפן "מתחממים" פרימו טען בתוקף שלבניון אין מקום בהרכב הנבחרת פשכה התכווח איתו ואמר שהטענות של פרימו הן על רקע אישי פרימו התעצבן וענה לפשכה "אתה קולגה שלי אל תשכח, אישי אומר לי, חוצפן" מקצועי נטו וזה...
דורון בן דור (ONE) שבר בקיץ הזה כל שיא אפשרי. המציא לפחות 5 פגישות בין מכבי נתניה למכבי חיפה ושלח חצי מכמות השחקנים בליגה לכל מיני מקומות במסגרת אותה עסקה כאילו מדובר במעבר של דווייט הווארד ללוס אנג'לס לייקרס. מילא, לא היינו יודעים את האמת, אבל תודה לאל, יש למכבי נתניה נציג אוהדים בהנהלה, פעיל ביותר, שהחזון שלו (וגם של קובי בלדב וגיל לב) הוא לייצר שקיפות ואותו נציג אוהדים מדווח לנו על בסיס יום יומי (דקה דקתית) על כל התפתחות. אין מצחיק יותר עבור בן אדם מלשמוע את השקרים בזמן שהוא יודע את האמת. ואללק, העולם במה ואנחנו השחקנים, אך נראה שדורון בן דור חושב שהוא המפריד בין חושך לאור. מעניין אם יעירו אותו באמצע הלילה וישאלו אותו לגבי המשא ומתן, הוא יזכור מה אמת ומה הוא המציא. בעצם, זה פשוט, הוא הרי המציא הכל, אבל כוונתי ברורה. כנראה שיש לו פיצול אישיות אם במשך חודש ימים הוא מנהל משא ומתן עם עצמו. בינתיים, אגב, מכבי נתניה "פתחה את הפה" בכל המשא ומתן הזה פעם אחת, כשאמרה לפירס מוגרבי שתהיה התקדמות לאחר שמכבי חיפה תניח את טיוטת החוזה שלו ברשות לבקרת התקציבים, כדי להחליט האם הם מעוניינים להשוות את ההצעה. חוץ מזה, כלום ושום דבר. כתב חצר של יעקב שחר.
http://one.co.il/Article/204266.html חחח שוב אופירע, היחצנית של הטאלנט יצחקי "מפגיזה" (כמו שבס) "במקביל, יצחקי מחזיק בשתי הצעות נוספות באירופה ובעונות הקרובות החליט כי ישחק רק באירופה אחרי שפסל בנימוס את כל ההצעות שקיבל מקבוצות בישראל." אבל לפחות ברק שלנו סירב בנימוס, לא נעים לשבור לאלפי אוהדים של קבוצות שונות את הלב ככה...
שלמה שרף אתמול ב"מתחממים" הנפיק 2 פנינים: לא זוכר על מה, אבל הוא אמר "שינוי של 360 מעלות" (במקום 180 כמובן... לא ציפיתי שהאיש הזה אבל באמת יבין מה הוא אומר כשזה קשור למתמטיקה) ובנוסף, אמר ש"לאלירן עטר יש מח דליל", שאולי ואפילו כנראה זה נכון, אבל לא נראה לי שהוא אמור להגיד דבר כזה בשידור, למרות שזה מאוד מאוד הצחיק דווקא...