אוי נו, מי שטוען שאופירה אסייג נוטה לטובת הפועל כנראה שבאמת משהו לא בסדר איתו... אגב, alexshw, תראה כמה אתה מושפע מסטיגמות על אדמומיות התקשורת: הרי בעוד אתה מדבר על דברים שניתנים איכשהו לויכוח, דירוג קמפיין כזה או אחר של חיפה לפני הפועל או להיפך, ברור למשל בכתבה שיש נטייה ברורה לטובת מכבי ת"א - הרי איך לעזאזל זה יכול להיות שה3-0 שלהם על פנאתנייקוס גדול יותר מה3-0 של חיפה על אולימפיאקוס?! קח כל פרמטר והניצחון של חיפה גדול יותר - הקבוצה הטובה יותר מבין 2 הגדולות של יוון משחק בתים ולא משחק מוקדמות מסגרת הצמפיונס ולא מסגרת הליגה האירופית מגרש נייטרלי (עם רוב קהל ברור ליוונים) לעומת משחק ביתי איך החבר'ה אומרים בשער השבת? נו באמת...
אמרתי לך אל תבוא אליי דבר עם נמרוד בוכמן ותשאל אותו. הגברת צהובון. לא מבדילה בין בית"ר הפועל או מכבי אלא לפי מי הולך איתה יד ביד, תן לי ואתן לך קוראים לזה.
אם מדברים על ציונים אתם יודעים שכל הציונים שמופיעים בעיתון של יום ראשון הם המצאה גמורה כן? מרבית הכתבים לא נוכחים במשחק בכלל.
המדליפים מקבלים הכי גבוה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx זה ידוע לכולם שאין קשר בין ציונים למציאות.
נשמע לי שטות גמורה. לכל עיתון יש כתב לכל קבוצה שמסקר את משחקיה הביתיים, איזה אינטרס יש לעיתונים לא לשלוח את הכתבים?
היא לא היחידה, אבל כמות ההשפעה שלה היא הרבה יותר גדולה משל ציונים בעיתון שזו החרטא הכי גדולה בתקשורת הספורט.
אתה צריך לקרוא את הסיקור משחק של אותו עיתונאי, ואם ראית את אותו המשחק (לפעמים מספיק רק התקציר) כדי לדעת שחלקם הגדול לא ראה את המשחק בכלל. השנה בידיעות נתקלתי המון פעמים בתיאורי גולים הזויים לחלוטין. אותו שם של כובש אבל בעיטה שטוחה הופכת לפצצה לחיבורים - וזה קורה המון.
אני מדבר איתך בוודאות רוב הכתבים יושבים בבית בזמן המשחק ובמקרה הטוב רואים אותו בטלויזיה ובמקרה הרע מקבלים דיווחים בסמס וכבר הפלנו כתב של ידיעות ככה, חצי מהדיווחים שהוא קיבל היו שקריים והכל הופיע בעיתון למחרת
נשמע לי מאוד מוזר שעד כה זה לא התפרסם בשום מקום. הפאשלה של שלמה שרף עשתה כזאת הד, ואתה אומר לי שזה קורה באופן קבוע בעיתונים מדי מחזור ומחזור?
יש הבדל בין כתב שמסקר משחק לבין שלמה שרף שלמה שרף בסך הכל כותב טור דעה בימי ראשון על כל המחזור הוא לא כותב על משחקים שהוא נוכח בהם וגם את אותו משחק ביורו הוא היה צריך לראות בטלויזיה הזכרת לי גם עוד מקרה לפני 6 שנים בערך משחק בין הפועל פ"ת למכבי הרצליה משחק תחתית חשוב יום גשום מאוד מסתובב ביציע בחור עם מחברת וכותב בהתחלה חשבתי שזה סקאוט שעוקב אחרי שחקן או משהו בסגנון במחצית הוא הסתובב בין אנשים וביקש עזרה ניגש אליו בנאדם ומסביב עמדנו והקשבנו הוא הציג את עצמו בתור שליח של כתב בידעות אחרונות והתחיל לשאול מה ההרכב של הקבוצות ומי זה מספר X ומי זה מספר Y אחרי שהוא לקח את כל הפרטים הוא התקשר לכתב והכתיב לו את כל המידע שהוא קיבל ואת כל הדיווחים של מה שקרה באותה מחצית למחרת בעיתון מה שאותו בנאדם כתב על המחברת הופיע בצורה מדוייקת על דפי העיתון. מספיק שהבנאדם שהוא שאל היה "עובד" עליו בשחקן אחד או 2 והמידע שהיה מופיע בעיתון היה שגוי.
שנייכם בתחום העיתונאות, אבל כאחד שעוקב בתחום ומבין קצת עניין גם אם לא נכנס לתוכו, מסכים עם הדעה של רון.. אני לא רואה שום סיבה למה עיתון לא ישלח למשחק את הכתב של הקבוצה.. מה יוצא להם מזה? רק סיכון בפרסום שלילי ופאדיחות בשבילם. ועוד אתה אומר שזה הרוב וזה ככה כמה שנים..
הכוונה לידיעות אחרונות עם מעריב אין לי שום בעיה כמו שרשמתי בעמוד הקודם, עיתון מצוין. אם אני אתייחס רק להפועל פ"ת, בעונה האחרונה זאב גולדשמיט לא נכח כמעט בשום משחק ביתי של הקבוצה שהיה ברמת גן והגיע רק כשראש הזהב נפתח וגם זה רק בשביל לאכול כי זה ההסבר הגיוני היחיד למה שהוא כתב בעיתון שלא קרה על הדשא