שמעתי אותו מדבר תוך כדי שהייתי במחשב, הייתי בטוח שהעלו איזה אוהד בית"ר לטלפון. מבזה אפילו את המקצוע הבזוי שלו.
מדבר הפרופסור לרפואה נכון? מעניין אותי זה איך תמיד בתכניות כמו יציע העיתונות מביאים רעיונות שהם באמת טובים, אבל כשזה מגיע ליישום וזה נוגע לאותם אנשים זה לא יוצא לפועל. הייתי מעדיף להישאר באצטדיוני קקה כמו האורווה וקריית אליעזר ושישקיעו את הכסף במחלקות הנוער ופיתוח דור של מאמנים שבאמת מבינים מה חשוב.
ערוץ הספורט בחידוש - ערוץ הקיבוץ גם למוק' המונדיאל. ב58 כמובן. מה שכן.. במאי פיפ"א הורסים את החוויה כאשר הם כותבים האם מדובר בגול או בנסיון גול לפני שרואים את זה במסך.. ממש חבל.. ניכר על הקול של אבי מלר שהוא ממש מבואס מזה..
לא בכבוד של ONE לסקור את המשחק של קולומביה מול אורוגוואי בלוח שלהם, פשוט חוסר מקצועיות. 'מוק' מונדיאל 2014 דרא"מ' לא קיים בלקסיקון שלהם. מ''האתר המוביל בישראל''... https://dl.dropbox.com/u/6504736/Oriya/New%20folder%20%282%29/windows-8-desktop%20-%20Copy%20%286%29%20-%20Copy.Xxx
נכון, שניהם משלחי יד, אבל תסכים איתי שהמגיבים כאן לא מתייחסים לאופי קרנות ההשתלמות וביטוח המנהלים של שני המקצועות. מתייסחים לזנות כאל אלמנט שלילי ולכן משווים את העיתונות לזנות ולא לראיית חשבון או רוקחות. אפשר לראות ולקרוא מה שרוצים, זה עדיין לא סותר את אפשרות הביקורת. זו לא צביעות, זו הסקרנות האנושית לראות את "הדבר המלוכלך הזה" ולקלל אותו על עצם קיומו, כשבעצם כל מה שרוצים רוב המבקרים הוא שתוכנית כזו לא תיעלם מהמסך, יותר מדי אקשן כדי לוותר על זה בשם הדיון התרבותי. לעתים קרובות נשמעות כאן בפורום ביקורות באותו סגנון, לעתים קרובות נעשה שימוש בסגנון בוטה כדי להתנער מהתוכנית שהשרישה את הסגנון הבוטה. הפוך על הפוך? לא נראה לי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx בסופו של דבר יש הרבה יותר עניין ביציע העיתונות מאשר בעידן אלון, מיליון זבובים לא יכולים לטעות. מה שכן, אהבתי את היציאה שלך, "עיתון לאנשים שחושבים שהם חושבים"... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
אנשים אוהבים צהוב, אבל חלקינו צורכים אתה כי פשוט אין ברירה אחרת. אני שנים מחכה שיקום אתר אינטרנט שיהווה תחרות אמיתית לאתר ONE ו-SPORT5 ויציג דיווחים עניינים, אמינים ומקצועיים בלבד, אך זה פשוט לא קורה ולא נראה לי שיקרה. גם את יציע העיתונות, אני לא רואה כי אני זקוק לזה כדי לשרוד את היום ואין לי מושג אפילו מתי זה משודר, אבל כשאני מזפזף בין הערוצים ונתקל בה, אני מסתכל קודם כל אם יש נושאים מעניינים עליהם הם דנים, לא מעניין אותי אם זה קופמן או לא קופמן והאמת, הייתי מעדיף אם יביאו אנשים שמסוגלים לדון בצורה קצת יותר תרבותית ונעימה ללא צעקות והתלהמות. אבל שוב, אין לה תחליף, הם גורמים לנו לצרוך את כל הצהוב הזה, ואנחנו צורכים אותו כי פשוט אין ברירה, לא כי אנחנו זקוקים או רוצים את זה.
http://sports.walla.co.il/?w=/318/2565679 מלך רמי גרשון מלך. בושה וחרפה התקשורת כאן בארץ, הדיבורים אחרי המשחק אתמול של צמד הליצנים ברקוביץ' וקופמן, שדברם ובעיקר של השני מרוצים מזה שהנבחרת לא ניצחה והצליחה, מוטי איווניר עוד ניסה להרגיע אותם והם ממשיכים בדברי עוול שלהם, זה מה שגורם לציבור לשנוא את הנבחרת הפרשנים הגועלים האלה. אמרתי אתמול שפורטוגל או רוסיה תפסיד נקודות באזרבייז'אן, ופורטוגל חילצה ניצחון בקושי 2-1 על לוקסמבורג החלשה, בטח שם לא 'הרגו' ושחטו את הנבחרת אחרי דבר כזה שכל הסגל שלהם הוא כמעט מהטופ של אירופה. בושה וחרפה של תקשורת, כן מגיע ביקורת, ישראל לא נראתה טוב, אבל פה אוכלים אותך ופשוט מחכים לך בפינה, בושה.
כל הכבוד לו מישהו היה צריך לשים את הדברים על השולחן סוף סוף. ובמהדורה הבאה של יציע העיתונות הם יסגרו איתו את החשבון וישתלחו בו כי הוא העיז להיות אמיתי רק ככה זה עובד פה.
מלבד הבורות המשוועת של חברי הפאנל בכל הקשור ליריבות הנבחרת (לזה כבר התרגלנו), נוכחתי לדעת שהם גם לא כל כך בקיאים בעברה של ישראל עצמה. בפעם הבאה שנסיים בתיקו מול אזרבייג'אן, כשלאחריו יצא ברקו בזעקות שבר בדבר ה"הידרדרות המהירה" של הכדורגל הישראלי, כדאי להזכיר לו שמאז ומתמיד חוותה הנבחרת קשיים במשחקי חוץ - גם כשאלו התקיימו מול יריבות נחותות ממנה, על הנייר; משום מה, לא זכור לי שהיא הפגינה יכולת עילאית ב0-0 בגיאורגיה, ב1-1 מול לטביה במוקדמות המונדיאל הקודם או ב1-0 המזליקי באסטוניה ממוקדמות יורו 2008.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אף אחד לא מכריח אותך לצפות בתוכנית, ולא משנות הסיבות שמשרתות את צפייתך בתוכנית. אתה בעצמך בוחר לצפות בתוכנית והחוסר בתוכנית אחרת הוא תירוץ חלש מאוד. הטלויזיה הצפון קוריאנית לא מותירה לך ברירה, שם אתה צופה בתוכניות כי זה מה שיש, אין שום דבר אחר. בארץ יודעים אנשי ערוץ הספורט נפש בהמתם ומשדרים את מה שהם משדרים כי זה עובד, כי יש מספיק אנשים שצופים בהם מתוך בחירה. ערוץ הספורט לא אחראי על לוח שידורי התוכניות של תחנות השידור הארציות, הוא אחראי רק לרייטינג שלו עצמו, והוא יודע שלא משנות הסיבות לצפייה בתוכניות שלו - הקהל שם. אף אחד לא גורם לך להתמכר לאלכוהול, לגנוב גרביים בקניון, לעשן סמים או לחזור בתשובה, אבל קל יותר להאשים אחרים בחולשות שלנו, לזה תמיד יהיה ביקוש.
תירוץ חלש? אם לדוגמה ברצוני לראות את תקצירי ליגת העל אבל אני חושב שתוכנית סיכום מחזור עצמה כתוכנית היא עלובה, אז מה אתה מציע לי בדיוק, לא לראות את התקצירים כלל? הרי חס וחלילה שאני אראה ואגיד על זה משהו, זה יחשב מבחינתך כתירוץ חלש... מה לעשות שאני אוהב ספורט וכאשר אני רואה תוכנית שדנים בה על נושאים שמעניינים אותי, אני אראה אותה. זה לא אומר שאני חייב לקפץ אחר כך כמו חרגול ולצעוק כמה אני זקוק לזה וכמה אהבתי את כל התוכן ששודר. אז תודה שעזרת לי להבין איך אנשי ערוץ הספורט חושבים ומה משודר בצפון קוריאה, אבל מה לעזאזל זה קשור למה שאמרתי? ראית אותי מדבר על רייטינג? אני וכמוני רבים נוספים, היו רואים את הזו גם אם במקום קופמן היה יושב בן אדם קצת יותר מתורבת ומשכיל, ואפילו הייתי מעדיף את התוכנית הזו בצורה הזו, לא הכללתי את כל הציבור ולא אמרתי שזה רלוונטי לגבי כולם. אז כן, אגיד זאת שוב, אני צורך את זה כי זה מה יש. נראה איך החיים שלך היו נראים אם הפיתרון שלך לכל שירות או תוכן שאתה אוהב אבל חושב שניתן היה ליישם אותו בצורה טובה יותר, זה לא להשתמש ולא לצרוך בו. ועוד להשוות תוכן טלוויזיוני לפשיעה, סמים או אמונה, שתהיה לי בריא...
צודק מאה אחוז רמי גרשון שלמה שרף כזה בהמה, כל פעם מחדש אני שואל את עצמי איך הבנאדם הזה בכלל אימן עשור שלם את הנבחרת יושב שם וחוץ מלהעביר ביקורת על גוטן, ורמוט, שכטר והשאר, לא עושה כלום כאילו שאדון שליימה לא הפסיד בקפריסין, פעמיים. ולגבי ברקוביץ כו שנאמר פה, זה אחד שרצה שישראל תפסיד רק כי לא זימנו אותו, והכי פאטתי איך שהוא טוען שצריך לפנות לבניון ולשאול אותו מתי הוא רוצה לפרוש מהנבחרת, טוב אחי.