דיון התקשורת לעונת 12/13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏6/7/12.

1. South Boy Member

אתה בנאדם הזוי גבר אין לי מילים אחרות להגיד לך.

2. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה לא מסוגל להתייחס לתוכן ההודעה עליה אתה מנסה להשיב (כלומר - אין ביכולתך לכתוב משהו מעמיק יותר מ"אתה בנאדם הזוי גבר אין לי מילים אחרות להגיד לך"), מוטב שפשוט תחסוך מאיתנו את התגובה. הדברים האמורים לעיל לא נוגעים רק אליך, כמובן, אלא לכל מי שיגיב לגופו של אדם מבלי להגיב לגופו של עניין.

3. South Boy Member

מה אני אמור להגיב לבנאדם שאומר לי "תמשיכו לאונן על הצעקות והויכוחים" או בהתנשאות "אף אחד לא אמר שכדי להיות בנאדם ברמה צריך לשמוע שופן או לשבת עם כוס תה ולראות סרט דוקומנטרי על מלחמת וייטנאם"? תגיד לי אתה.

4. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר אמרתי לך - פשוט אל תגיב. אחרי הכל, אם הדעה הנ"ל הזויה עד כדי כך שאין ביכולתך להגיב למשתמש שהעלה אותה בענייניות (אני, אגב, כלל לא חושב שהתגובה המדוברת של רונן עונה לקריטריון הזה), סביר להניח שבלאו הכי לא כדאי לך לבזבז את זמנך כדי להתייחס אליה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/12
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי ההתבטאות היתה קצת כוחנית, אבל הבסיס והשורה התחתונה נכונים: מטופש להתלונן ולהמשיך לצפות. אל תצפו.

6. איגור .פ. Member

לפי הבדיקה שעשיתי בלוח השידורים אין שידור רדיו של הליגה הישראלית תתקנו אותי אני טועה, אך אם אין באמת זה ביזיון

7. Love Is Red Member

באמת אין, גם אני בדקתי, לפניי שנה היה על תחילת העונה את שבת של כדורגל.
    שירים ושערים הצטרפה לאחר כמה מחזורים.

עכשיו אין בכלל מה נהיה?

8. Ice Cream חסה

לפי לוח השידורים של רדיו ירושלים באתר הרשמי שלהם, כן אמורה להיות תכנית דווקא אצלם, אבל כרגע ספציפית מנגנים איזה שיר, ו-ONE גם לא העלו שום כתבה על זה שיש שידור ברדיו או בטלוויזיה.
    לפי לוח השידורים של רשת ב' אמורה להיות ב-20:00 שעה של ספורט, אבל לא נראה לי שזה מה שאני מחפש.
    חבל

ילד הדרום - משהו קצת משובש אצלך בהנבת הקרא אם "אף אחד לא אמר שכדי להיות בנאדם ברמה צריך לשמוע שופן או לשבת עם כוס תה ולראות סרט דוקומנטרי על מלחמת וייטנאם" פירשת בתור התנשאות, כי בדיוק אמרתי ההפך.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפרזנצטיה של צ'רלטון של השקופיות של התוצאות וסטטיסטיקות השנה מאוד יפה, מקווה שזה יהיה גם בערוץ 1. סוף כל סוף תוכנית סיכום מחזור בערוץ פתוח ולא ביום למחרת (00:00)

10. Ice Cream חסה

אם ברקוביץ' לא צועק ולא נכנס לקלישאות הקבועות של "יותר צעירים יותר משחק פתוח יותר התקפה" או "ההתאחדות אשמה בזה שהרמה נמוכה, הנבחרת גרועה ואין רייטינג" - הוא פרשן כדורגל ישראלי לא רע בכלל.

11. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

ברקוביץ היה בסדר גמור בשער השבת
    סוף סוף פרימו ושרף לא שם

מתאים להם להיות ביציע.. עכשיו יש שם חבורה מושלמת של 4 מפגרים

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אגב, לא שזה מפתיע אבל אפשר להבין מהראיון עם לוזון- מלבד קמפיין פה וקמפיין שם הוא לא עשה כלום. שואלים אותו איך מגדילים את כמות הצופים במגרשים והוא עונה: "נו מה הבעיה הגדלתי את מספר הפעמים שמכבי הפועל וחיפה נפגשים". גאון.

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

העיקר שהוא לא מתחרט על כלום
    יו"ר למופת.

14. ראיין אדלי Member

מה הולך עם מחירי המנויים?
    זה פשוט לא הגיוני לשלם על כרטיס למשחק 80 שקל, הרמה היא גם ככה נמוכה והיציעים ריקים, פשוט ביזיון מה שקורה כאן.
    העיקר מתלוננים שהקהל לא בא.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/12
  15. שער 7 Member

עוד פעם אחת אני אשמע מברקוביץ' או מאנשים מסוגו להוריד את הליגה ל- 12 קבוצות אני אשתגע. ניסינו את זה, זה איבד מהערך, קבוצות אחרי 2 ניצחונות נאבקו על הכתר, אחרי 2 הפסדים התמודדו בתחתית, מאמנים שיחקו בונקר בגלל הפחד להפסיד, ואני בכלל לא מדבר על המשחקים שחוזרים על עצמם ונמאסים (4 דרבים בעונה אחת לא כולל גביע הטוטו ומפגש אפשרי בגביע המדינה).
    אומר אדון ברקוביץ' שב- 16 קבוצות יהיו 2 קבוצות לפחות שלא יוכלו לפתוח את העונה ויסבלו ממחסור בתקציב. להזכיר לו שבעונות של 12 קבוצות זה קרה לא מעט ואפילו יותר מבעונות של 16 קבוצות.