דיון התקשורת לעונת 12/13

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏6/7/12.

1. ARSI Member

היה גם משחק אחד שנתקע על 0-0 ומזרחי אמר: "שער מהיר יפתח את המשחק"
    אז יהונתן כהן ענה לו "מה שער מהיר? אנחנו עכשיו בדקה 30"

2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורסמו השעות של המשחקים בשבוע הבא, המשחק המרכזי מכבי נתניה נגד מכבי ת"א.

אני מבסוט מהעובדה שבכל שבת יש 4 משחקים באותה שעה, 3 ב-18:00 ועוד אחד טיפה לפני בשעה 17:50, כשישר אחרי שהוא יגמר יתחיל השידור של המשחק המרכזי של שבת. האמת שזה היה טוב יותר אם בליגה של 16 היה דבר כזה, או לחליפין היו מעיפים את הדבר הזה שנקרא משחק יום ראשון בליגת העל שלטעמי הוא יותר ממיותר! אבל אין מה לעשות.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

מה ההיגיון כאן?
    לא יותר הגיוני לקחת את האלופה קרית שמונה שתגיע לקרית אליעזר מול קבוצה שמתמודדת על האליפות?

4. eran levy Member

אני דווקא מבסוט ממשחק יום א' (ואת ב' אפילו יותר). תמיד יש סטרימינג טוב, לא צריך לחפש כל מיני ג'סטין טי.וי, כל שבוע רואה משחק מליגת העל שלמרות שהיא לא משהו - היא התענוג הקטן שלי בגולה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

אם אתה מצליח לראות את המשחקים של יום ראשון שבדרך כלל הם הכי משעממים במחזור
    אז באמת שאפו, זה משהו שאפילו חולה כדורגל כמוני לפעמים לא מסוגל לראות

6. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בדרך כלל אני לא סובל את ברקוביץ
    אבל פשוט נקרעתי מצחוק שהם עשו את הראיון עם יו"ר מכבי ת"א
    הם עשו לו לינץ' ולא נתנו לו להוציא מילה מהפה.

7. eran levy Member

ואני לא חולה כדורגל אבל זו הדרך היחידה בה אפשר לראות כדורגל ישראלי, אז לוותר?

8. Ice Cream חסה

קשה לי להאמין שחצי העיגול הזה הוא 9 מטרים מהרחבה, כי אם ככה אז יחד עם ה-16 מ' היא תופסת 25 מ', שזה כמעט רבע מגרש (ו-2 רחבות חצי) לא הגיוני.
    עד כמה שאני יודע הוא נועד כדי לסמן את האיזור שבו אסור לשחקנים לעמוד בזמן ביצוע פנדל...

ולגבי יציע העיתונות- אני כבר שנים לא רואה את התכנית הזו, בעיקר בגלל מחסור בזמן ועודף כבוד עצמי לשלם לערוצים בתשלום- אבל יותר משמעצבן אותי הקונספט של הצעקנים באולפן שמקללים כל מה שזז, מעצבנים אותי הצופים ומבקרי התקשורת הישראלים!
    אתם תמשיכו כל שבוע ביום הספציפי שבו משדרים את הזבל האנאורגני הזה, להעביר לערוץ 56 בשעה 23:30 בדיוק כאילו מישהו שם לכם אקדח ברקה, וביד ימין אתם תאוננו מכל הצרחות והויכוחים (וככל שיביאו יותר צווחנים אתם תאוננו יותר חזק), וביד שמאל תמשיכו לבקר את התכנית והאנשים על התרבות הירודה שלהם ועל אותן צווחות, ויכוחים והטחת האשמות לכל הכיוונים (וכלל שיבואו יותר צווחנים אתם תבקרו יותר).

זה קצת חבל, אבל אף אחד לא אומר שבשביל להיות בנאדם ברמה צריך לראות בזמן הזה סרט דוקומנטרי על מלחמת וייטנאם או לשבת עם כוס תה ולהאזין לשופן, זה יותר מלגיטימי שזבל אנאורגני יעשה לכם את זה ופעמיים בשבוע בשעה 23:30 בדיוק אתם תתיישבו למנת אורגזמה וזה מה שעובד וכולם עושים בעולם ובארץ בפרט. אבל אל תהיו צבועים, אי אפשר גם לתמוך (על ידי רייטינג) וגם לבקר תכנית טלוויזיה.

9. Telkiyski Member

אין ספק שהרגע הפטתי ביותר בתכנית היה "היציע מהמר" כאשר שאלו את קופמן מה הימורו לגבי הפועל ר"ג מול הפועל ת"א
    צעק הקוף: הפועל רמת גן, הפועל זמן! קבוצה של רמון!

אלוהים איזה בנאדם עלוב

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/12
  10. Prometheus Member

3 משחקים בגביע הטוטו ו 2 מחזורים ראשונים של הליגה, וכל המשחקים הללו של מכבי תל אביב משוחקים בימי חול. השלושה בגביע הטוטו ביום ראשון, ושני המחזורים הראשונים בליגה ביום שני.

זה ממש מעצבן. כדורגל צריכים לשחק בימי שבת, אבל במקום זאת, אנחנו בינתיים רק משחקים באמצע שבוע, וזה בעייתי בגלל עבודה. כשבאירופה משחקים בימי ראשון זה הגיוני, כי מדובר ביום חופש, אבל כאן זה יוצא בעיה. מילא זה היה קורה פעם בכמה שבועות, אבל חמישה שבועות ברציפות? מעצבן קצת.

בנוסף, זה לא הגיוני שמשדרים את מכבי נגד נתניה, כשבאותו מחזור יש משחק בין האלופה לבין הטוענת לכתר.

11. alexshw Member

ביום שני משחקים גם באנגליה.
    מניח שהמשחק בין מכבי חיפה לק"ש הוקדם בגלל הנבחרת.
    למכבי ת"א ונתניה אין נציגים שם.

12. eran levy Member

קשה לי להאמין שחצי העיגול הזה הוא 9 מטרים מהרחבה, כי אם ככה אז יחד עם ה-16 מ' היא תופסת 25 מ', שזה כמעט רבע מגרש (ו-2 רחבות חצי) לא הגיוני.
    עד כמה שאני יודע הוא נועד כדי לסמן את האיזור שבו אסור לשחקנים לעמוד בזמן ביצוע פנדל...
    [/quote]
    גם אתה וגם יונתן צודקים.

חצי העיגול אכן במרחק תשעה מטרים - אבל לא מהרחבה אלא מנקודת ה-11. הוא נועד כדי לשמור את כל השחקנים במרחק של תשעה מטרים מהכדור בעת ביצוע בעיטת עונשין מ-11 מטרים.

13. erez Member

לפי לוח השידורים יש שידור חוזר ב-5+ ביום ראשון בשעה 20:45.

14. אלי מתחן Member

15. מור!!! Member

מישהו יודע האם העונה יש תכנית כלשהי כמו שהיה עונה שעברה בערץ ONE עם אלון חזן ושרון פרי או כמו שירים ושערים?