אם אתם זוכרים, בעונה האחרונה עד המחזור ה 29, היה זה עמית הורסקי ששידר את כל המשחקים לצידו של דני נוימן. את כל משחקי הפלייאוף כבר שידר יורם ארבל, שאגב הרוויח 2000 ש"ח למשחק. אם משהו שאל מה יהיה העונה, לא יודע לגבי המשך הליגה, אבל את המשחק המרכזי ביום שני בין מכבי חיפה למכבי תל אביב ישדר ארבל. לצידו כמובן דני נוימן.
גועל נפש. ארבל שדר פשוט עלוב שמביך את עצמו כל שידור עם טעויות מביכות. דווקא הורסקי היה משדר בצורה נחמדה מאוד לדעתי. על נוימן בכלל אין מה להוסיף יותר.
מי שפתח היום את מוסף פתיחת העונה של ליגת העל במעריב, אולי שם לב שבעמוד על מכבי חיפה חסרה תמונה כלשהי ואדון הללי מתפוצץ מכעס ושופך עוד רעל. כל זה נובע כנראה מחרם שהכריז עטר על הכתב העלוב הזה שלמן ההודעה על המינוי לא מפסיק לכלכלך עליו מתוך אינטרסים אישיים מאוד צרים וללא שום סיבה מקצועית. טוב יעשה עטר אם ימשיך עם המדיניות הזו. ואני כעורך מעריב הייתי שולח כתב אחר לסקר את המועדון, כדי לשמור על רמה מקצועית כלשהי ועל אובייקטיביות בסיסית.
מי ששומע את הללי מתראיין על מכבי חיפה ברדיו בחודש האחרון מרגיש לבד שזה לא אותו סיקור שהיה בתקופת אלישע לוי.
למי שלא שם לב או לא ידע השנה תוכנית סיכום המחזור בליגת העל " שער השבת " תשודר בערוץ פתוח מחר ב22:00 בספורט 5 לאחר מכן בערוץ הלייב יציע השבת
משהו אחר לגמרי. מישהו ראה אתמול 'יציע העיתונות'? אם לא מספיק שרק צועקים שם עכשיו הוסיפו לחבורה עוד חכמולוג. 'המאמן הלאומי' והחבר הכי טוב של אופרה אסייאג הצטרף למחול השדים הזה. די ברור שברקוביץ' יעשה כמיטב יכולתו לצעוק הכי הרבה...
ברקו הופך את כל עניין הצעקות והריבים של יציע העיתונות ממצחיק ליותר מדי מוגזם, הוא גם גולש לפסים אישיים והעיר לקופמן כמה הערות לא במקום לא אהבתי את זה.
עוד פנינה לאוסף של אלון מזרחי הגדול. אוהד אנונימי:"למה משמש חצי העיגול ברחבת ה-16?" אלון מזרחי:"תשמע האמת שזה בשביל היופי" יהונתן כהן:"האמת שזה בשביל למדוד 9 מטרים מרחבה" :aaarofl: :aaarofl: :aaarofl:
הרג אותי זה, בשביל היופי, מאוד היגוני, במקום לדעת איפה לשים את הכדור נשים איפה שבא לנו חחחחחחחח זה נועד לסמן 9 מטרים. בחיי שהבנאדם ממציא את עצמו כל פעם מחדש, הוא היה צריך להיות שחקן קומדיה או משהו בסגנון. מזל שבכדורגל הוא טוב אחרת מי יודע מה היה קורה איתו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx