אם שלמה שרף מסקר משחק מהיורו בזמן הופעה של שלמה ארצי, למה שמישהו ישלח בכלל כתב למשחק בגביע הטוטו של הלאומית?
נכון ושטענתי שהוא לא היחיד עובדה שזה ככה, אני לא מצפה שיסקרו כל משחק אבל כתב הם יכולים לשלוח או לפחות לאמת את המידע עם גורם אמין
פורסמו חלוקת המשחקים למחזור הראשון בליגת העל: שבת: הפועל ב"ש-בני סכנין, 17:50 מ.ס. אשדוד-רמה"ש, 18:00 הפועל עכו-בני יהודה, 18:00 הפועל חיפה-מכבי נתניה, 18:00 קרית שמונה-בית``ר י-ם, 20:00 ראשון: הפועל ר``ג-הפועל ת``א, 20:10 שני: מכבי תל אביב- מכבי חיפה, 20:50. בליגה הלאומית- הקרב המרכזי יפגיש את הפועל פ"ת והפועל רעננה כאשר במקביל תארח העולה החדשה מכבי יבנה את מכבי הרצליה, הפועל ירושלים את אום אל פאחם והכח עמידר ר"ג תארח את הפועל ראשל"צ..בשבת ייערך משחק אחד, בו ייפגשו הפועל כפ"ס ובני לוד, וביום שני: הפועל אשקלון - מכבי פ"ת, הפועל נצרת עילית - בית"ר ת"א/רמלה ומכבי אחי נצרת - נס ציונה. המשחק המרכזי בליגה הלאומית ישודר בערוץ הספורט בחמש פלוס לייב. כמה עצוב לראות את השבת הראשונה במשחקי ליגת העל בלי מכבי חיפה הפועל ומכבי תל אביב. מילא חיפה ומכבי הן שתי הקבוצות של המשחק המרכזי שנערך ביום שני, אבל למה הפועל תל אביב משחקת גם כן בראשון?
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000775870 המגמה של ההתגמשות בין ערוץ הספורט וצ'רלטון נמשכת.
פשש איינשטיין שולט בשוק - גם בצ?רלטון, גם ברדיו ועכשיו גם בערוץ הספורט. אגב - מה עם שירים ושערים השנה? וואן הכריזו על המשך שידור התכנית שבת של כדורגל?
איינשטיין שולט בשוק כי אין טוב ממנו שיעשה את זה. הוא מבין, הוא מעורב, הוא רואה והוא לא סנילי... חבל שהתוכנית תהיה בספורט 5 לייב... אני מניח ששידורים חוזרים יהיו. (בעצם לא בטוח..)
המשחק בין הפועל תל אביב לדודלאנג' מלוקסמבורג במסגרת פלייאוף הליגה האירופאית ישודר בוואן, ערוץ 50 ב 21:00 ובערוץ ONEHD, ערוץ 550.
התוכנית לא של וואן, היא של רדיו תל אביב שנתן לשדרים של וואן את המושכות לשידור והם החליטו לעלות לזה גם גרסא טלויזיונית אם אני לא טועה הם קנו בתחילת העונה שעברה את הזכויות לכמה שנים ככה שצריכה להיות תוכנית גם השנה