אני מאוד אוהב את צביקה שרף, יכול להיות שיש לו הבנה בכדורגל, אבל זה רק מדגים את החפיפניקיות של שידורי הספורט בארץ, שדווקא תואם ברמתו לספורט עצמו.
אורי לוי מנהל מחלקת הספורט של הערוץ הראשון הגיש הבוקר את תפטרותו בעקבות האירועים האחרונים בנוסף בערוץ שוקלים להודיע להתאחדות על הפסקת התקשרות מיידית.
הסיבה הרשמית - רענון של הצוות ופרידה משותפת הסיבה המשנית - אורי לוי כבר שבועיים זועק כנגד משפחת הפשע שמנהלת את הכדורגל הישראלי ולאחר החלטת ההתאחדות אתמול הוא הודיע שהוא לא מעוניין להיות חלק מהקרקס הזה שנותן שירות בעצם שידורי הערוץ להתאחדות. היום בבאר שבע יהיה המשחק האחרון שהוא אחראי עליו וממחר בבוקר ההתפטרות נכנסת לתוקף
אייל ברקוביץ' ביציע העיתונות? OMG! לא מספיק שהליצן רוחב על העליהום התקשורתי על לוזון, עכשיו גם נצטרך לסבול את השטויות שלו ביציע, עד שהעיפו את שליימה. בסוף הוא היה אורח, מצטער, וכרגיל עם מופע האימיים שלי, מי שהולך אחרי הבן אדם הזה הוא מטומם ולא פחות, הוא פשוט חיי בסרט.
לא יודע אם זה קשור לפה אבל גם לפה לירן חולצה אפורה הגיע והפעם הוא גם מדבר. http://one.co.il/Article/198361.html
ברקוביץ הגיע ליציע בעיקר בישביל לעשות רעש, בישביל להגיד "בואו נקום נעשה מעשה" אבל בפועל הוא לא יודע ממש מה לעשות, או יותר נכון, איך לעשות. אני בעד אנשים שיוזמים דברים, שרוצים להזיז דברים, אבל לצעוק "צריך לעשות שינוי" ואז כששואלים אותו מה השינוי שצריך לעשות הוא בעצם עונה "יש הרבה דברים שצריך לשנות אבל הכי חשוב לעשות שינוי", אתה מבין במה מדובר.
מילים כדורבנות, צועק בוא נעשה שינוי ולא מציג שום שינוי, העיקר להתלהם ולנצל את העליהום על משפחת לוזון שזרקה אותו בצדק מכל המדרגות, הראיון אתמול היה מביך כמעט כמו המסיבת עיתונאים שעשה שרצה לאמן את הנבחרת. אחריו הגיע בלאט בראיון נהדר, שענה על כל שאלה בלי להתלהם ובצורה אינטילגנטית, ואני מקנא בכדורסל שיש כאלה אנשים, ולא מתלהמים כמו ברקו שבגיל 41 עדיין לא למד לסתום את הפה.
אולי בגלל זה הכדורסל בארץ לא מעניין. שימו לב שאחרי האולפן נדב יעקובי חיפש פיקנטריה אז מריו גומז ה''ספרדי'' שם שער נגד קבוצה ספרדית בעוד שמסוט אוזיל הגרמני שם שער נגד קבוצה גרמנית. מה פתאום הוא לא טורקי? פתאום נבחרת גרמניה לא ''פחות ארית מהנבחרות הקודמות''? כמות הגזענות שבני אדם ניזונים ממנה פשוט מגעילה.
אלי אוחנה ממשיך כרגיל עם מופע הליצנות שלו וגם בתכנית היציע אתמול, הגן כהרגלו על אבי לוזון ועל ההתאחדות, אחחח, אין גבול לפאטיות של מר אוחנה. הצרה היא שמחר האדיוט גם הולך לפרשן את הקלאסיקו. לגבי הראיון עם בלאט ביציע, ברור שהוא לא יתלעם וכו'... הרי מדובר בערוץ שהבעלים שלו (רקנאטי), הוא גם הבעלים של מכבי (מה שמסביר כמובן את הסיקור המורחב והמתחנף של הערוץ לקבוצה), אז איזה שאלות קשות בדיוק ציפיתם שישאלו אותו? ממש חוכמה גדולה