די גמרו את העונה? מכבי נתניה במרחק נקודה מהמקום השני ומכבי ת"א במרחק של שלוש נקודות... הכרטיס לאירופה בהחלט בהישג יד. אני משער שמכבי ת"א תשובץ פעמיים ברציפות למשחק המרכזי, כשבמחזור 35 היא תתארח בקריית אליעזר.
השאלה מה יותר מעניין, כרטיס לאירופה או דרבי חם על הישרדות. ד"א, מבחינת הפועל פ"ת זה מעולה שהדרבי ב17:00 ואני תמיד מעדיף לשחק בשבת מוקדם מאשר בשני.
2 המשחקים בין ברצלונה לצ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות לא ישודרו בישראל עקב יום השואה ויום הזיכרון. HOT ו YES הודיעו שהם גם יחשיכו את הערוצים הזרים שמשדרים את המשחק ובכך ימנעו מחובבי הכדורגל את הזכות לראות את המשחקים מי שכן ירצה לראות יכול לראות בערוץ אלג'זירה בלווין או באינטרנט. בושה.
אתם רוצים להתאבל תעשו את זה אתם לא יכולים למנוע מציבור שלם את הכיף שלו בחיים. ביננו כל מי שירצה לראות את המשחקים ימצא דרך זה לא שבגלל שאין שידור בטלויזיה כולם ישבו ויבכו בגלל יום האבל.
בושה וחרפה אם מחשיכים ערוצים זרים פשוט בושה זה פשוט לכפות על אנשים להתאבל/להתרכז ביום השואה מזכיר לי את זה שלא מוכרים פה חמץ בפסח
"טיפה" שונה. תן קצת כבוד לאנשים שנהרגו/נרצחו. אמנם אני לא חושב שצריך להחשיך ערוצים, אבל הגישה של תתאבלו בשקט לא מתאימה.
בעמוד הראשי של ספורט5 בדיווח התוצאה בנתניה-חיפה, כתוב "אלון תורג'מן שנכנס כמחליף", למרות שתורג'מן פתח בהרכב. סתם עובדה שלא הייתי צריך לציין אבל בכל זאת הרגשתי צורך.
תוך כדי שיחה בשבת של כדורגל של ליאור טימור, שרון ואלון על ג'ורדי קרויף שאוטמאר היצפלד וחוס הידינק מוזכרים בה (תנחשו באיזה הקשר), כשטימור מזכיר את הקבוצה שבה הידינק מאמן ("איפשהו ברוסיה, באזרבייג'אן..."), אלון מצליח בכישרון רב לקרוא לה "MAHACHALKA" אבל שרון שוברת שיאים כשזו כנראה הפעם הראשונה שהיא שומעת את השם הזה...
לא מחשיכים שום ערוץ זר, תירגעו. זה באמת לא הולם לעשות זאת וזה גם לא יקרה. מה לעשות שאף ערוץ זר שנקלט כאן לא ישדר את המשחקים האלה. לא יודע מאיפה באה הטעות ואי ההבנה בין העובדה הזו לבין החשכת ערוצים.
אני תוהה מי בערוץ הספורט החליט שצביקה שרף יחליף את שלמה שרף בתכנית שער השבת שהתקיימה הלילה. מה הקשר בין צביקה שרף לכדורגל, מלבד העובדה שהוא אוהד מכבי תל אביב מוצהר?
זה כמו שתגיד מה הקשר בין קופמן לכדורגל או כדורסל כשהוא בא בכלל מתחום הכדוריד. אני לא יודע אם אתה רואה יציע העיתונות או לא, אבל הידע של צביקה שרף בכדורגל סביר דווקא בהחלט. זה ממש לא כמו שלמה שרף שחוץ מכדורגל ישראלי הוא לא מבין באף ענף ספורט אחר ולא יודע מה זה פסק זמן וריבאונד.