דיון התקשורת לעונת 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏9/7/11.

1. Telkiyski Member

אז כמו שאמרתי קודם
    לפי גישתך
    אם לאחר משחק בין ביתר להפועל ייבצעו 300 אוהדי הפועל לינץ' מחוץ לבלומפילד בשלושה אוהדי ביתר ויהרגו אותם
    אין להגיד מילה רעה על אוהדי הפועל, שכן האירוע קרה מחוץ למגרש הכדורגל
    אז פשוט בגישה שלנו שונה זה הכל

2. אלי מתחן Member

א. לא מדובר פה באוהדים של שתי קבוצות.
    ב. לא מדובר בדבר שקרה בתחומי האיצטדיון.

3. Telkiyski Member

נו
    ומה אמרתי?
    שהיה ו300 אוהדי הפועל יבצעו לינץ מחוץ לבלומפילד בשלושה אוהדי ביתר
    לדעתך אסור יהיה במצב שכזה להגיד משהו רע על אוהדי הפועל, כי זה קרה מחוץ לאצטדיון.

ומה זה משנה אם זה שתי קבוצות או אוהדי קבוצה אחת שמכים ערבים?
    חלאס עם הפאטתיות הזו כבר

4. Gaudi Member

אני מלין פה בעצם על זה שבעוד שנצרב בתודעה הציבורית שאוהדי הפועל, לדוגמא, חיללו את קברי הוריו של רון חולדאי, וזרקו אבנים ורימונים על ביתו של טביב למרות שמעולם לא נעצרו אוהדים החשודים בדברים אלה,
    המקרה המדובר לא רק שלא מגיע לתודעה הציבורית בתור התפרעות של אוהדי בית"ר, הוא גם לא מגיע לתודעה הציבורית בכלל.

בין שתי הדוגמאות האלה, לייק איט אור נוט, יש בהחלט אי מידתיות.

5. Bensh Member

וואלה צודקים, התקשורת צהובה, אתם פשוט מסכנים!

יאללה, נקסט

6. Don Joan Roman Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

7. Telkiyski Member

כן אה
    כשאומרים לכם את האמת, והיא לא מוצאת חן בעיניייכם, אז אתם מגיבים בציניות ילדותית,
    מה לעשות, כמו שאמר gaudi, יש פה חוסר מדתיות.

8. Bensh Member

גבר, על כל פעם אחת בעשר שנים שכותבים עליכם מילה רעה בתקשורת, אנחנו אוכלים מרורים פעם בשבוע במינימום. אין כלי תקשורת בארץ שאי פעם ויתר על הזדמנות להכנס באוהדי בית"ר. לכן, אם אף כלי תקשורת (למעט הארץ... באופן מפתיע יש לציין...) לא טרח לכתוב על המקרה הזה, כנראה שהם יודעים למה. זה לא מעניין אף אחד וסביר להניח שזה נופח מעבר לכל פרופורציה. אם יש ברשותך מידע כלשהו שיוכל לשנות את דעתי, משהו שהוא לא תמונה אחת מטושטשת של אנשים לבושים בצהוב שקופצים וחוגגים, אני אשמח לשמוע

נ.ב: כך או כך, אני מגנה כל מקרה שכזה בתוקף ולא רוצה לראות לעולם במשחקי הקבוצה אנשים שעשו את מה שנטען בכתבה

9. Don Joan Roman Member

זה לא זה.
    פשוט מאוד נמאס לנו מהפתאטיות, העליבות והאפסיות שאתם מציגים כאן בכל הודעה והודעה.
    מחר איש עם צעיף של בית"ר ישתין ברחוב, כלב ילגום את זה ותהפכו את כולנו לרוצחי חיות, מה לעשות, אנחנו לא נאורים.

10. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר לדעת. גם בהארץ זה פורסם רק כמה ימים אחרי המעשה. איש לא נעצר, איש לא הובא בפני שופט, מן הסתם אנשי הקניון לא בדיוק רצו לפרסם דבר כזה. מסיבה זו או אחרת, הדבר פשוט לא יצא. לא מניח שהעיתונות ידעה מזה ודילגה על העניין.

11. Telkiyski Member

עזוב
    בשורה התחתונה פה לפי אוהדי ביתר
    אוהדי הפועל הם חוליגנים ברמה קשה ביותר כי זרקו לדשא עשרות כוסות קולה ושקיות גרעינים בדרבי

אוהדי ביתר היכו ערבים בקניון מלחה? שטויות, זה היה מחוץ לטדי, זה היו סתם ערסים

12. Bensh Member

בדיוק. אלא אם אתה טוען שאני, DJR וג'ו קול מבלים את זמננו החופשי בלפוצץ ערבים במכות

לא מדויק - בשורה התחתונה פה לפי אוהדי בית"ר, בקהל הנאור של הפועל יש טיפוסים לא פחות אלימים מבכל קהל אחר, אלא שהם היחידים שמציגים את עצמם כאילו הם גיבורי מעמד הפועלים, קהל אצילי ונאור שכל מטרתו ורצונו הוא שוויוניות כלכלית-חברתית-וואטסואבר. במילה אחת - בולשיט

13. Telkiyski Member

לא טענתי לרגע שאין טיפוסים אלימים בקרב אוהדי הפועל
    אני כן יודע בוודאות שאחוז האנשים האלה בקרב אוהדי הפועל נמוך בהרבה מאחוז האנשים האלה בקרב אוהדי בית"ר.

לראיה לא שמענו מעולם על 300 אוהדי הפועל שפוצצו במכות ערבים, או מאבטח.

ואגב הדיון פה הוא דיון תקשורת, לא דיון "לאיזה קבוצה יש קהל אלים יותר".
    וכמו שטענו פה לפני, יש חוסר מידתיות מקומם לנוכח העובדה שאין כל התייחסות לכך ש(שוב) אוהדי ביתר היכו ערבים, כמו שקרה בעונה שעברה כשאוהדי הקבוצה היכו שני פועלי נקיון בתוך טדי.

14. Bensh Member

אנחנו בהחלט סוטים מהנושא, רק דבר או שניים אחרונים ברשותך: אנא הראה לי הוכחה, אפילו לא חותכת, לכך שמדובר ביותר מ300 אוהדים, או יודע מה? אפילו 100. ואם אפשר, דו"חות של בית החולים, מכיוון שבדרך כלל בלינצ'ים אנשים נפצעים. ממש קשה.

תודה מראש ולילה טוב

נ.ב אני אישית מעולם לא שמעתי אפילו על אוהד ביתר אחד שירה פצצת תאורה, רימון עשן או מה שזה לא יהיה, על אישה אוהדת של קבוצה יריבה. לתשומת ליבך, דמגוגיה עובדת לשני הכיוונים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/3/12
  15. Telkiyski Member

אז ברשותך, תציג לי בבקשה מסמכים רפואיים ממיונים ובתי חולים, המעידים על כך שאנשים נפגעו פגיעה פיזית בדרבי שעבר.
    אתה יודע, בפוגרום אנשים נפצעים. ממש קשה. אפילו מתים.

ולגבי פצצת התאורה, אני גיניתי כבר כמה פעמים פה את העניין הזה.
    אך מדובר באירוע שאחראי לו אדם בודד וכנראה די מטומטם.

הכתבה מהארץ מתארת, אתה יודע מה, אם לא 300, לפחות כמה עשרות של אוהדי ביתר שהיכו ערבים בקניון מלחה.
    תכף גם תגיד לי ששני עובדי הנקיון שהוכו בטדי אשתקד גם זה סיפור מומצא.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/12