בתוכנית הספורט של של 103 FM העלו היום את פרוספר אזגי להגיב על המריבה שלו עם אלי טביב. http://www.youtube.com/watch?v=TJlKeo5bLiY...layer_embedded#! לשמוע ולא להאמין. ככה נראה הכדורגל שלנו.
הוא ממש התאהב בדמות שלו מ"בובה של לילה". איזה בדיחה עצובה הבנאדם הזה. פשוט גועל נפש.. מנסה בכוח להשאר אקטואלי, אחרי שמיננו את הכמות של הדמות שלו בתוכנית הוא מנסה למלא את המקום בעצמו. להקיא אנשים כאלה מהכדורגל.
אני חייב לכתוב על משהו שמאוד צרם לי בשידור המשחק של הפועל תל אביב מול מכבי חיפה. לא יכול להיות שבמצב של 2-0 להפועל תל אביב, כשהקהל של מכבי חיפה נשמע היטב, אנו מקבלים אולי 2-3 שניות ממנו מגובה המגרש, בזמן שאת הקהל של הפועל תל אביב מקפידים להראות לנו בערך כל שתי דקות מגובה עמדת השידור, כשנראה שיש מצלמה אחת שנשארת עומדת אך ורק על שער 5.
יכול להיות שאני קטנוני ורק לי הדברים האלה צורמים בעין: אבל לא יכול להיות שאחרי שהפועל מפרקת 3:0 את מכבי חיפה במשהו שדומה למשחק עונה, גם אם בשלב כל-כך מוקדם, ובאמת שהיה קונצרט של כדורגל - 'בישראל היום' מקדישים פחות מעמוד למשחק ומירב תשומת הלב עוברת למכבי ת"א. גם במעריב אותו הדבר עם איזכור של שורה בעיתון עצמו. ראבאק, תתעוררו, יש עוד קבוצות ובינתיים יותר מצליחות. מה גם שהפיטורים האלה ממש לא מפתיעים. ומילה טובה - לערוץ ספורט 1 HD - גם משחקים מצ'וקמקים בליגת העל משודרים באיכות טובה יחסית - במסך זה נראה הרבה יותר טוב מאשר רמת הכדורגל. ואני כלל לא ציני, חידוש מרענן וטוב שכך.
ראוליטו, האם רדיפתה הבלתי פוסקת של התקשורת הישראלית אחר "סקופים" ו"ידיעות מלוכלכות" למיניהם מהווה תופעה חדשה עבורך? ממתי משחק העונה אמור לזכות לכותרות, כאשר אותו ערב טמן בחובו הזדמנות פז לעיתונאים לעשות את מה שהם אוהבים יותר מכל- לחפש לכלוך וזוהמה ולהעלות ספקולציות פרועות?
בעניין פרוספר אזגי מהשבוע, לדעתי "בובה של לילה" צריכים לקחת אחריות ולהפסיק לחקות אותו. רואים בפירוש שהחשיפה הזאת נותנת לגיטימציה לאיש הבזוי הזה שעושה רע לספורט, לכן ערוץ הספורט צריך להפסיק את זה. מה גם שלדעתי מדובר בדמות מהחלשות בתוכנית.
הוא כמעט ולא הופיע בעונה האחרונה של בובה של לילה ופרוספר הוא חולה נפש זה לא ידוע למי שהכיר אותו לפני פשוט עכשיו אחרי הדמות בבובה של לילה ואחרי עונה בלתי נשכחת שלו ושל קבוצתו בליגת העל אז גם מפרסמים דברים כאלה פעם עימות כזה לא היה מגיע לתקשורת וגם אם כן היו מדברים על הבעלים של הפועל אשקלון שהתעמת עם טביב ואוסידון בלי להזכיר שזה פרוספר ובלי לתת לו במה בתוכניות רדיו היום שכולם מכירים את פרוספר ושהוא עומד בקרוב ( שמעתי שיש עם זה קצת בעיות ואולי הוא לא ייכנס ) להיכנס לבית האח הגדול VIP אז נותנים לו את הבמה ומקבלים ממנו פנינים כמו שכל פעם שיעלו את דני לוי ה"יושב ראש לשעבר" של הפועל פ"ת לשידור ברדיו יקבלו ממנו פנינים על אוהדי הקבוצה שהם מיץ של זבל וזונות אז גם פה הם יודעים שכל ראיון עם פרוספר יביא להם ציטוטים ודיון של עוד שעה על מה שהוא אמר והם מתים על זה... כל התוכניות מתות על אנשים כאלה, שברקוביץ רוצה להוריד אותו משידור ואופירה נלחמת בו שלא יוריד אותו היא מראה בדיוק מה היא שווה היא מתה על הדברים האלה.
גם תוכניות הרדיו השונות אשמות במצב (התוכנית של איינשטיין וקופמן לא פחות מזו של אסייג וברקוביץ'), אבל ברור מאיפה הוא קיבל את מירב החשיפה.
שידורי המחזור הבא בצ'רלטון: בשבת 17.12 14:50 בני יהודה הפועל עכו בספורט2 17:00 בית"ר י-ם הפועל ב"ש בספורט1 ובספורט1 HD 19:20 מכבי ת"א הפועל פ"ת בספורט2 יום ראשון 18.12 20:00 מכבי פ"ת הפועל ת"א בספורט1 ובספורט1 משמע המשחק המרכזי בערוץ 11 יהיה בין מכבי חיפה למכבי נתניה.
הכל בגלל שגם מכבי ת"א וגם בני יהודה צריכות לשחק בבלומפילד אז בני יהודה חייבת לשחק ב3 ומכבי ת"א ב7 וחצי. אחרת גם בני יהודה הייתה משחקת בערב ולא הייתה משודרת. אבל מה זה משנה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שמעתי על המקרה הזה, אבל רק עכשיו שמעתי את הדבר הזה...לא יאמן איזה שכונה,איזה צורת דיבור..הוא הרג אותי מצחוק אבל כשמבינים שזה בעל בית של קבוצת כדורגל "מקצוענית" אז המצב על הפנים