אל תדאג יהיה בסדר והיום פרימו אותי "אני לא כמו הפרשנים האלה שאומרים משהו ואחריי שבוע משנים את דעתם, אני משנה את דעתי באותו רגע"
המשחק אתמול בי מכבי להפועל תל אביב. הניב נתון שיא של 18.9 כך על פי תוצאות המדידה http://www.scooper.co.il/tv/rating/.
שלמה שרף, מאמן נבחרת ישראל לשעבר בפנינים הקבועים: שהשחקני כדורגל ילכו לעבוד(בחיי יכול להחליף את ברלנד), שיעבדו בבוקר ויתאמנו בערב, מישהו לא לימד את האפס הזה שהאימונים הם בדרך כלל בבוקר, וששחקני כדורגל ילכו לעבוד שהם משחקים בקבוצות מקצועניות, והוא רוצה שהכדורגל שלנו יהיה מקצועני? שיקטינו את הליגה, שבעונה שעברה הוא לא הפסיק לשבח את הגדלת הליגה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx ''מזה רוטציות, איפה יש בעולם רוטציות(בכל מקום בעולם), מסי ובברצלונה רוטציות''- אדון שמן חסר מושג בכדורגל, גוארדיולה עושה בברצלונה רוטציות כמעט כל מחזור בספרד ובאלופות, אבל לאידיוט הזה אין שמץ של מושג על מה הוא מדבר. וכמובן הניתוח ''המעמיק'' לדרבי, הבעיה הגדולה של מכבי זה שאיווניר מחליף כל פעם הרכב, כבר 5 תוכניות הוא חוזרת על אותו מנטרה כאילו זה הבעיה היחידה של מכבי, שאין לה הרכב יציב.
לבובה של לילה הרבה חסרונות, נתחיל מזה שהם באופן מובהק מעדיפים לעשות ונותנים במה מרכזית יותר לחיקויים של אנשי הערוץ שלהם : שימי ריגר, קופמן, שלמה שרף, צביקה שרף, אלי אוחנה, בעוד שלאייל ברקוביץ' עשו בובה מושלמת שיש לה פוטנציאל לא רע בכלל, אבל מעדיפים לדחוף בפאנל את יוסי מזרחי שהבדיחות עליו ועל הסיגריות נחרשו, או את אלי אוחנה איש הערוץ וזה רק כדי לא לקדם את וואן בעזרת הבובה של אייל. זה די מביך.
הרבה יותר טובה מהבובות העלובות של קשטן ומזרחי(שמוצה מהר מאוד). השתמשו בה רק פעם וחצי, לדעתי יש לה פוטנציאל מאוד גבוה.
ותחשוב על זה שאילולא אוחנה, לא היו משקיעים בבובה של ברקוביץ'. הרי הביאו אותו כדי לשמש כקונטרה לאוחנה ("כן, אדון אוחנה"). גם אני לא התלהבתי מהבובה שלו, היא מיותרת בדיוק כמו הבובה הלעוסה של יוסי מזרחי, שמקבלת יותר מדי זמן מסך שלא בצדק.
בכלל יש פוטנציאל לא נורמלי לתוכנית. רק תחשבו אם היו מתרחבים לכדורגל העולמי, מוריניו,רונלאדו,זלאטן,מריו בלוטלי. לא חסרות דמויות מצחיקות שאפשר לקחת. אבל קידום הדמויות של הערוץ יהרוס את התוכנית. עונה שלישית ללא כדורגל עולמי או שאר הספורט הישראלי פשוט לא תחדש הרבה.
מה מעניין בבובה של מוריניו ובלוטאלי? זה לא דמויות מהארץ. כל הקטע של התוכנית זה לצחוק על הכדורגל הישראלי והדמויות שלו. אם יוסיפו דמויות מהעולם זה רק יהרוס. צריכים להוסיף בובות נוספות,זה השיפור שצריך לעשות,אבל לא כאלה מערוץ הספורט. מצידי שתהיה בובה של אלישע לוי ושל שום.
גם ככה הבובות לא מעניינות\מצחיקות יותר מידי, אלא הדמויות שחבר'ה של 'מה קשור' ויצפאן עושים.. הם וברלד זה התוכנית בתאכלס.