אני גם מת על התוכנית אבל אני כבר לא צוחק כמו פעם בשבועיים האחרונים הייתה תוכנית חלשה מאוד גם הדמויות שהם עושים חוזרות על עצמן כל הזמן הן אומרות אותן משפטים תמיד אין שום דבר חדש ברלרד לוקח דמות ושוחק אותה עד הסוף שאחרי 2 פרקים כבר נהיה מעצבן ככה היה עם ימינה את הצלם ואז עופר אני פה ועכשיו עם שלמה עזוב ת'יד אז הבדיחות שלו בסוף מצחיקות אבל זה כבר לא כמו התוכניות של שנה שעברה
אתה רציני? כמה אנשים שלא נראה לי שלמדו תקשורת מקבלים בכל מוסף סופ"ש בכל העיתונים בכל המדורים למיניהם לכתוב טור דעה? סמוך שיש עורך שלו יש את הידע בתקשורת שהוא מלווה את הכתב כמה שצריך.
אני לא סומך על שום דבר, תקרא בעצמך את הטורים. שיעמומון כזה לא ראיתי בשום מקום, ואם יש לו מישהו מלמעלה הוא בטח לא רציני. אף אחד לא אמר לנימני מה לעשות בתור שחקן, אף אחד לא אמר לו מה לעשות בתור מאמן כנראה שגם בתור כתב הוא כזה. אני לא מבין את אלה שיוצאים נגד בובה של לילה היו להם כמה נפילות כמו הפרק האחרון שהיה סביר ולא יותר. אבל התוכנית הזאת פשוט אדירה, כל כך הרבה משפטים שנתפסים בראש זה פשוט לא יאמן. כולם מחפשים סאטירה בכל מקום ועובדה שתוכנית כמו ארץ נהדרת שהיא האמא של הסאטירה נכשלה בגדול בשנים האחרונות. רוצים תוכנית מצחיקה נטו עם משפטי קאלט ואת זה התוכנית עושה בענק. שלמה עזוב תיד! YOU PAY ME! עזוב תיד! אווווו הולד איט?! הולי שיט הולד היט! מה קרה? נפל לי חצי שקל! יואב כץ פשוט חיקוי גאוני :aaa021:
זה מצחיק שאומרים את זה בפעם ראשונה בפעם השנייה ואולי גם בפעם השלישית שאתה שומע את אותו משפט 10 פעמים ברציפות זה מתחיל לשעמם.
אני דווקא חושב שהעונה מצוינת, הדמויות מגוונות וכל פרק יש איזה דמות שעושה אותה מישהו אחר מארץ נהדרת שמוסיף המון
קרוב הסיכויים שתהיה לתוכנית גם עונה שלישית, ואחריי הפגרה יש מצב גדול לכמה שינויים, אחד מהם יהיה כנראה פאנל כמו של יציע העיתונות, שוקו על תקן רסקין, והבובות של אוחנה, מזרחי, צביקה שרף וכמובן ירון ברלד בחיקוי של קופמן.