דיון התקשורת לעונת 11/12

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏9/7/11.

1. Ice Cream חסה

אתה מייצר אנטגוניזם סתמי.

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://i52.tinypic.com/2ymanb6.Xxx

3. Raulito Madridista

ניר קלינגר בראיון למוסף '7 ימים' כשגולת הכותרת היא:"המאמן בארץ הוא סמרטוט". קלינגר מפרט:"מוותרים על השער, מוותרים על העקרונות, מתרפסים בפני הבעלים והתקשורת. בתקופה שאני שיחקתי כדורגל המאמן היה דרגה אחת מתחת לאלוהים, היינו משפילים מבט כשהסתכלנו על קשטן, גרנט ואחרים". "אני מדבר עם אוחנה לפעמים ואנחנו אומרים לעצמינו שאם ככדורגלנים היינו מרוויחים את הסכומים של היום - לא היינו צריכים את הפרנסה". קלינגר ממליץ למאמנים - "אל תתפשרו על השכר. אני מאמין לא זול כי אני משקיע המון שעות ביום. מי שמקבל משכורת גבוהה - לא קל לבעוט אותו". הוא גם משווה בין מאמני נוער בארץ שמרוויחים 3000 ש"ח במקרה הטוב ואומר שבחו"ל הסכומים הם גבוהיים פי 5. עוד מקלינגר - "הרבה פעמים אני אומר לעצמי לשבת בבית ולהירגע, לא להיענות בחיוב לכל הצעה. אבל החיידק של הכדורגל מכריע אותי, זו שריטה עמוקה. אחרי תקופה קצרה אני חוזר".

אני מאוד מחזיק מקלינגר למרות שמאז הגביע עם מכבי הוא רק הולך ודועך. מסכים במאה אחוז שמעמד המאמן בארץ הוא בדיחה. אבל האם באמת אפשר לצפות מאלישע לוי להרוויח את הסכומים של יניב קטן ואף יותר גבוה? לגבי מאמני הנוער אין ספק, הם אלה שאמורים לפתח את הדור הבא וזה בושה שהם מקבלים שכר נמוך ממינימום וצריכים להסתייע בעוד עבודה מהצד. גם הבחישות אצל המאמנים הם קטע מגעיל. באירופה הסכומים הרבה יותר גבוהים אבל יש בידיוק את אותה תקיעת סכין בגב של הקולגה. קלינגר אמר הכל נכון אבל עובדה שהוא גם לוקח חלק בפסטיבל ומוותר על העקרונות. ואגב, ההחלטה להעיף את נמני ממכבי הייתה מיותרת ויצרה לו תדמית של אחד שאוהב רק כוח. אני ממליץ לכולם לקרוא את הראיון.

דעתכם בנושא?

4. alexshw Member

קלינגר צודק לגבי מאמני הנוער. צריך גם לטפח אותם וגם לתגמל. הם בונים את דור העתיד של השחקנים שלנו.
    לגבי מאמני הבוגרים, שוק המאמנים כאן לא יותר טוב משוק השחקנים. אין כאן הרבה אנשי מקצוע בבוגרים שזכאים למשכורות עתק, כמו שגם אין הרבה שחקנים כאלה.
    קלינגר עצמו הוא מאמן הגנתי, מאלךה שמבריחים את הצופים. אין לו מושג בחלוצים ואין לו מושג בזרים.
    כל ההישגים שלו מקריים לחלוטין. מזל נטו. זה לא הוא היה זה שהתקפל בעניין נימני? אז הוא תרם את חלקו לירידת מעמד המאמן.

בסופו של דבר מעמד המאמן תלוי גם באנשים שמנהלים את המועדונים. גם באירופה אנו רואים שמעמד המאמן לא הרבה יותר גבוה ממעמד של סמרטוט המנקה אצל בעלים כמו בקאלי או אצל הנשיא של פלרמו.
    גם בריאל שנים שמאמן היה פקיד זוטר. למוריניו עושים כבוד, בגלל הישגיו ובגלל אישיותו הצבעונית.
    אני מבטיח לכם שהמאמן הבא של ריאל(כלומר כבר בעונה הבאה, אם ריאל לא תיקח את הצ'מפיונס או את הלה ליגה) יחזור להיות סמרטוט רצפה של הנשיא.

נערך לאחרונה ב: ‏22/10/11
  5. Ice Cream חסה

בקאלי וזאמפריני (או גאספריני?) הם ליצנים, מה שאי אפשר לומר על אלונה ברקת או אלי טביב או מיץ' גולדהאר. מאמן מרוויח שכר נמוך? שלא יסכים להצעה עד שהוא לא יקבל שכר גבוה. רק בזמן שהוא יסרב לחתום על חוזה של 20 אלף שקל בחודש כי שחקנים בקבוצה שלו מרוויחים כפול, יבוא מאמן (בינוני יותר) שכן יסכים לדרישה הזו. אין מה לעשות עם זה.

שחקנים מתייחסים בזלזול למאמן? שיכניס משמעת ברזל. אבל לא תמיד זה עובד (ע"ע ואן חל).

6. oranfu Member

עם כל הכבוד לקלינגר,ול99 אחוז מהמאמנים בארץ,הם לא שווים גרוש.
    0 כדורגל רואים מהקבוצות שלהם.גם כשיש מהלכים נאים,זה דיי ברור שזה לא משהו מתוכנן.
    לא יודע מה הם עושים באימונים,אבל רוב הקבוצות בארץ היו יכולות לעלות למגרש בלי מאמן וזה היה נראה אותו דבר.

7. Don Joan Roman Member

היום ב"בובה של לילה"

לאחר שלושה שבועות חוזרת תוכנית הסאטירה "בובה של לילה" למסך הקטן, בתוכנית היום תתגלה בובה חדשה של לא אחר מאשר מאמן הפועל תל אביב דרור קשטן אותו יחקה כמובן מיקו ג'מאל, בנוסף יצטרף לצוות התוכנית אסי כהן מ"ארץ נהדרת" שיחקה היום את מאזן גנאיים יו"ר האגדי של בני סכנין(ואיש מדהים בפניי עצמו), ליאור נרקיס יתארח באולפן והולכת להיות אחלה תוכנית.
    שווה צפיה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/10/11
  8. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

ולמי ששכח - 3:11

9. Muurad Member

סתם משהו דפוק אבל עדיין.

ספורט5+ GOLD, משדר איזה סרט מסויים באיטלקית ( "מועדון הקרב של פירנצה" ) - ולמרות שכל הסרט באיטלקית הם אפילו לא מתאמצים ומשאירים את הכתוביות באנגלית.

לא שיש לי אישית בעיה עם זה - אבל רבאק כמה עצלנים ומגעילים אתם יכולים להיות כלפי הצופים שלכם? מה אם יש מישהו שרוצה לראות אבל לא יודע לקרוא אנגלית, או לפחות לא יכול לקרוא במהירות שבה עוברות הכתוביות? גועל נפש..אתם מצפים מאנשים שישלמו סכום נכבד עבור הערוץ מצד אחד ויורקים(לחלקם) בפנים מצד שני.

נערך לאחרונה ב: ‏26/10/11
  10. original Gal Member

11. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

12. Ice Cream חסה

מישהו עמד מאחוריך עם אקדח ואמר לך לקנות את הערוץ הזה?
    זה כמו להידחף בתור לפתיחה של H&M ולבכות שהמחירים גבוהים מדי...

קצת פרופורציות אחי, לא נתנו כתוביות (מי לא מסוגל לקרוא אנגלית ברמה ומהירות כזו בקרב חובבי הספורט שבחרו או נתקלו בסרט?) זה מבחינתך יורקים בפנים? אני לא רוצה לחשוב אז מה הדעה שלך על קוקה קולה ומקדונלדס והמחאה החברתית.

רועי- מה שגל העלה שייך לדיון התקשורת בפורום הישראלי, אין סיבה שלא.

13. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

אם היית קורא קצת מהכתבה (מעבר לק"ש אלופה, נתניה אלופה, סכנין אלופה' - היית מבין.
    צחקתי, ולא יותר.
    הלוואי שזה היה המצב של הקבוצה היקרה שלנו אניוואי.. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

14. ייא Member

ממש לא שטות
    תצודק
    בושה מי שמשלם לעורצים האלה כסף

חוץ מהקיבוץ פעם בחודש הוא לא שוה 1 שח בכלל
    ביזיון

15. Number 8 Member

בכלל כל הערוצים של ערוץ הספורט לא שווים היום. משדרים רק משחקים של ריאל וברצלונה, משחק מאיטליה פעם בשבוע וזהו. עם כל הכבוד, ליגה לאומית וליגות דומות ואחרות, לא מעניינות אף אחד. אם לא היה את ליגת האלופות וחדשות הספורט, מזמן הייתי מתנתק.

ספורט 1 וספורט 2 לא רואים אותם ממטר.