כמובן שתזכיר את השירים הגזעניים. זאת התשובה שלך. שסגרו רק את שער 5 אחרי שזרקתם חזיז על שחקן לא ראיתי שאתה מתלונן על חוסר צדק. כמובן שנייר טואלט הרבה יותר מסוכן. אולי אם אבוטבול לא היה מנסה לקנח את האף שלו זה היה יותר משכנע.
אפפפפפצ'י! מצטער אני אלרגי לדמגוגים. זריקת חפצים למגרש + פגיעה בשחקן ושופט = משחק בלי קהל. כל מילה אחרת שנזרקת פה מיותרת.
מה אומר על הבלונים? גם על זה מגיע רדיוס? למה אני שואל, הרי זאת זריקת חפצים למגרש, ועוד הרבה יותר מאחד ואחרי האפצ'י אני מציע שתבקש מאבוטבול קצת נייר, יש לו מספיק.
כאילו לא קראתי לך דמגוג לפני שנייה? מה הקשר הפועל/הקהל של הפועל/בלונים? זריקת חפצים למגרש = רדיוס. כוס קולה, נייר טואלט ועוד כמה דברים = חפצים שנענשים עליהם. קונפטי, בלונים, וכו' = לא. בוא אני אסדר לך את זה כי אני בטוח שלא הבנת- אוהד של בית"ר, זאת הקבוצה הצהובה, זרק נייר טואלט, הגליל הלבן הזה, למגרש, שזה המשטח דשא הירוק, לפי החוקים, זה אמור לגרור עונש. אני מקווה שהבנ.. מה? איבדת אותי? נו, טוב..
פצצת תאורה לראש של אוהד פלוס אישפוזו בית חולים = סגירת בלומפילד לכמה משחקים מינמום כל מילה נוספת מיותרת
אתה קובע את התקנון אחרי המשחק, ומחליט מה בסדר ומה לא בסדר. אם לעצור את המשחק ל2 דקות על ידי זריקת חפצים למגרש זה פחות גרוע מנייר טואלט אז בוא נחליט בתחילת הדיון שיש חוק להפועל ת"א ויש חוק לשאר, ותחסוך לי את הזמן.
עדיין, אי אפשר שלא לכבד את כמות הידע שלו. הבנאדם מכיר כל שחקן בכל הקבוצות שמשחקות, תשווה את זה לאלי אוחנה שלא מכיר שחקנים בליגת האלופות. חבל שאין להם אולפן, הוא היה הרבה יותר מתאים שם.
כל עוד לא צריך לשמוע את זלצר המגמגם זה טוב אני שומע אותו אשכרה אני מרגיש שאני רטוב מהיריקות שלו על המקרופון
צודק. אולפן+כתבות צבע לפני משחקים גדולים יוסיפו עניין. נכון שמבחינת ידע הוא לוקח את אוחנה, אבל שידור איתו זה כמו פסטיבל מספרי סיפורים.
טור נחמד מאוד על מודי ואיציק זוהר מדבר על מה שכולם חושבים כבר הרבה זמן http://sports.walla.co.il/?w=/196/1861071