קודם כל מילה רעה לערוץ הספורט על כך שהמשחק הנהדר בין אתלטיקו מדריד לסביליה לא ישודר היום. הייתי בטוח שנזכה לראות את המשחק בערוץ 5+ LIVE, ששידר אשתקד את סביליה כמעט באופן קבוע, והשנה גם אתלטיקו מתחילה להופיע שם, אבל ביום שישי נוכחתי לדעת שלא כך הדבר. עכשיו ביקורת לגבי משהו אחר - עיתון מעריב ספורט "ריאל מדריד ניצחה אתמול 2-1 בבטיס בזכות המון מזל ושער ניצחון בדקה ה-92 של רוד ואן ניסטלרוי, שנעלם לאורך רוב המשחק. בטיס סיימה את המשחק עם תשעה שחקנים לאחר הרחקתו שלמרסלו(54), וסרחיו גארסיה(83). היינצה העלה את ריאל ליתרון בכדור חופשי בדקה ה-19, אבל סרחיו גארסיה השווה בדקה ה-54, אחרי הדיפה גרועה של קסיאס". לא יאומן, כמה שגיאות בפיסקה כל-כך קצרה. אני שואל את עצמי לפעמים אם אלו שמקבלים משימה 'לסקר' את המשחקים בעיתון, רואים בכלל את המשחקים?; גם אם איזק אבידור, זה שכתב את מספר השורות, לא ראה את המשחק והתעדכן מהאינטרנט, איך אפשר לשגות בצורה כזאת?; באמת קשה לדעת שמרסלו שחקן של ריאל מדריד?; האם איזק אבידור בכלל יודע שבטיס השוו מפנדל?; השער של היינצה היה מנגיחה לאחר כדור חופשי, זה לא שהוא בעט לחיבור...; וגם עם המונח 'הדיפה גרועה של קסיאס' אני לא מסכים, בכלל לא. עיתון מעריב עושה לא מעט שגיאות בכל הקשור לליגה הספרדית ובדר"כ הוא גם מקבל במה קטנה מידי בעיתון. חבל.
מהלעשות,כדורגל של כסף מעניין יותר מכדורגל יפה פה בארץ שלא מבינים בכדורגל. נ.ב ברצינות,יש איזשהו מצב שאייסוקר ישתפו פעולה עם איזה אתר ספורט מוביל?רק ככה רמת הידע בכדורגל עולמי תגדל.
אני נהנה מאוד לראות את הליגה הספרדית ובמיוחד את השידור של השדרים הספרדיים ובמיוחד בלטו שניים כאלו או אפילו שלושה...הראשון מביניהם זה השדר שמשדר באופן קבוע את ברצלונה וקל לזהות אותו לפי הקול היחסית צפצפני ביחד עם השידור המהיר והקצבי שלו ותמיד אחרי שער הוא קודם מציין את שם השחקן ואחרי זה הוא צועק גול,גול,גול..דה ברצלונה משהו כזה....עוד שדר טוב זה השדר ששידר את ויאריאל נגד אתלטיקו מדריד ויש עוד שדר שתמיד עושה קולות של חיות שדר מצחיק כזה... בכל מקרה אשמח לקבל תשובה.
זה הפך להיות טרנד לפתוח דיון על כל שאלה. יש לך גם את דיון המולטימדיה, גם את דיון השידורים וגם את האופ-טופיק בשביל לשאול את השאלה הזאת. אני מעביר לך את ההודעה לדיון התקשורת, קשה לי להאמין שתמצא פה את התשובה או שיש פה מישהו שיכול לענות לך על זה.
טוב זה כבר מתחיל להיות מעצבן , את משחקי הגביע עוד אפשר להבין שהם משודרים בלייב וגם משחק ליגה אחד בלייב שמשודר עוד אפשר לאכול את זה אבל שנייים ?!?! ביזיון !! שידורי המחזור הראשון של הסיבוב השני: שבת,23:00,ברצלןנה - נומנסיה , ספורט 5 (וגם בHD) ראשון,18:00,מאיורקה-ולנסיה,5 פלוס לייב ראשון,22:00,ריאל-דפורטיבו,5פלוס לייב
הערוץ הטורקי שנקלט בHOT בערוץ 158 ישדר את המשחק של בארסה מול מאיורקה , לכל לקוחות YES שאין להם 5 פלוס לייב יכולים לצפות בערץ הטורקי כאן http://www.wholetv.com/tv/TRT1-canli-tv-izle.htm כי גם את הערוץ הזה אין להם .
המשחק של ריאל מדריד-בטיס, לא ישודר ככל הנראה בסוף השבוע הקרוב. הדרבי של ברצלונה ישודר בספורט5.. נסתפק בלינקים, בעע.
ובשבוע הבא מחזור 26 הפעם תורה של ברצלונה ככל הנראה לא להיות משודרת וגם הפעם הסיבה דרבי. הדרבי של מדריד ישוחק באותה שעה ובאותו יום (מוצ"ש 21:00) שבו ברצלונה תארח את בילבאו.
אני ממשיך להתרשם מוואלה שהכתבות שלו על הכדורגל הספרדי פשוט מצויינות. http://sports.walla.co.il/?w=//1449250
ערב הכדורסל של ישראל שמתחיל ב19:30 ונגמר אחרי 22:00 שבו המשחק שלנו מתחיל. וב5+ לא ישדרו משחק שיתחיל ב22:00 בלילה כי יש חדשות הספורט ב23:00 , מקסימום אם יהיה משחק ב21:30 אז עוד איכשהו..
זה לא תירוץ מכון שגם פעם זה היה ככה ומה שהיו עושים זה במקרה הכי גרוע מתחברים למשחק 10 דקות אחרי ומראים מה הפסדנו. בקיצור, תתחילו להתרגל לעניין.