דיון התקשורת הרשמי- מהשידורים ועד לעיתונאות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י spurs229, ‏21/7/06.

1. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שאף אחד לא ראה את המשחק הזה, כיוון שהכדורגל הטוב ביותר אתמול שוחק שם.

לשאלתך, הוא היה בינוני ומטה (בלשון המעטה). כשהקרינו את ההרכבים, הוא לא נתן שום דעה מקצועית, הוא פשוט הקריא את מה שהוא רואה. יכול להיות שהוא לא מכיר את השחקנים, אבל אם הוא תמיד כמו שהוא היום, אפשר להבין למה קשה להבין אותו.

2. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רעיון נחמד,אבל צריך קודם כל שיהיה למישהו את זה וגם את הכלים בשביל לצלם את השידור.

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

החוק אומר שמותר להראות מהמגרשים עצמם או שמותר לי להראות לכם במצלמה נגיד משחקים מהערוץ של צ'ארלטון

4. BugSniper Member

נראה לי שאסור לצלם משחקים מהטלוויזיה עצמה, לפי פסק הדין. רק מהמגרש. לכן יכול להיות שהדרך לעקוף את העניין בשביל חווית צפייה מקסימלית, הוא לשדר את התמונות מהמשחק עצמו, ולהפעיל את השידור של צ'רלטון ברקע. נכנסתי לאחרונה לבלוג בתפוז לראות את המשחק בין מכבי חיפה להפועל ר"ג, והמארגנים חסמו את התמונה לאחר זמן קצר אבל לא את הקול עצמו. או שואסילי יצלם את כל המשחקים של מכבי חיפה מיציע הכבוד וגם יפרשן, אם הוא באמת מחשיב את עצמו כאוהד של מכבי חיפה, בדומה לאוהדים "מספר אחת" של קבוצות אחרות.. "השועל" יוכל לפרסם את המשחקים של מכבי ת"א ביורוליג.. ברגע שהדבר יהפוך להמוני, כשאולי אנשים מהפורום שלנו יוכלו לעשות את הצעדים הראשונים, אולי סוף-סוף צ'רלטון תפסיק לגבות תשלום על המשחקים, ולהבין מהן ההשלכות של מעשיהם. כי אם לא יעשה דבר, התופעה רק צפוייה להתרחב בשנים הקרובות.. והפסיקה במשפט של בית-הקפה ששידר את שידורי המונדיאל, מוכיח בפירוש שאפשר לעקוף את השידורים בתשלום.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  5. אורדון במכתש Member

6. Don Joan Roman Member

בגדול אני מסכים איתו, מה כבר הפועל אשקלון ווהפועל רמת גן יכולות להציג באירופה?
    חוץ מזה למרות שכואב לי תסתכלו על הגמר בין הפועל לבית"ר ועל הגמרים האחרונים שהיו ותגידו לי באמת ובתמים: מה היה יותר כיף לראות? 45 אלף איש גודשים את ר"ג, משחק כדורגל נהדר, שערים יפים ופנדלים או המשחקים שיש עכשיו כשחצי איצטדיון ריק?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏3/5/07
  7. אורדון במכתש Member

ZZZZZZzzzzzZZZzzzz....
    מה בני יהודה הציגו באירופה השנה?

8. Igi Member

בני יהודה לא קבוצה גדולה. הטור מדבר על הגדולות באמת, אבל הן כמובן יכולות להאשים רק את עצמן..

אני דבק בדעה של מירו - בגדול אני מסכים עם הטור, כי בכל זאת זה יהיה טיפה עצוב לראות את ר"ג חצי ריק כשיכל להיות לנו גמר הרבה יותר צבעוני(וכמובן נוסיף לכך את הכישלון הצפוי של אשקלון/ר"ג באירופה,אם וכאשר הם יגיעו לשם), אבל ככה זה גביע, וזה מה שראוי לרמה המחפירה של ליגת ה"על" השנה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/07
  9. Number 8 Member

אופירה אסייג מגיעה גם לערוץ 2.

חלקו הראשון של הסרט הדוקומנטרי של אופירה אסייג על עולם הכדורגל ישודר מחר ב-22:30. ארקדי גאידמק, ענבל גבריאלי, ארי שמאי ועוד מדברים על הכל.

http://www.one.co.il/cat/articles/article....?id=91490&bz=12

10. Don Joan Roman Member

חרטא בקוסא הם הציגו, אבל בני יהודה זה לא מדד.

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

חצי גמר הגביע המרתק בין אשקלון לרמת גן בספורט 5 (17:30) .

איפה המשחק השני ישודר...(וזה לא ב5 הרגיל לא 5 פלוס ולא 5 פלוס לייב כי בדקתי)?

12. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה שזה ישודר בערוץ 10. שמעתי שהערוץ הזה ישדר משחק אחד מחצי גמר ואחד מהגמר. די ברור למה הם בחרו דווקא את המשחק שהם בחרו.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אתמול ראיתי את התוכנית של "יציע העיתונות" כזאת תוכנית גרועה לא הייתה לחבר'ה האלה הרבה זמן. לאורך כל התוכנית הם רבים ביניהם מבלי בכלל להתרכז בנושא שעליו הם התבקשו לדבר. כמובן שבכל תוכנית דבר דומה קורה אך אתמול זה עבר את הגבול. לא ייתכן שכמעט בכל נושא מתוך ה 3 דקות שהם נותנים לדבר עליו, 2 וחצי דקות הם ידברו על אם שלמה מתהפך בתגובות שלו או לא.
    אגב, שלמה לא יאומן איך השמן חסר הצוואר ממשיך להיות בתוכנית הזאת, הזלזול הענק שלו בכל ענף ספורט מלבד כדורגל הוא עלוב, הוא הופך את כל התוכנית לשכונה אחת גדולה.

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכנית הזאת היא הגרועה ביותר מבין כל התכנית שהיו לערוץ הספורט. אני כבר ממזמן הפסקתי לראות אותה או להתעניין בה. אין שם שום הארה מקצועית ולמרות החינניות של ניב רסקין, הוולגריות של רון קופמן ושלמה שרף פשוט מחסלים את מעט הדברים הטובים שקיימים בכלום הגדול הזה. אין להם מקום אפילו כמשתמשים באייסוקר, אז נותנים להם תכנית טלויזיה?
    מילא, בהתחלה היה כיף לשמוע את רון קופמן צועק, כשזה עוד היה נשמע אמיתי ומהבטן. אבל עכשיו? הכל מסחרה אחת גדולה. איפה חסיד אומות העולם נמצא כשערוץ הספורט מרמה אותנו ומוסיף לנו עוד ערוץ חאווה? יכול להיות שנעשיתי חרש, אבל אני לא שומע אותו צועק על כל זה.

חבל שאתם טורחים לראות את התכנית הזאת, כי היא אפילו לא מצחיקה. באמת שזה לא משעשע לשמוע כמה טיטולים אלברט צורך עבור הבן שלו. תעשו לעצמיכם טובה גדולה, תכבדו את עצמיכם ואל תראו את התכנית הבזיונית הזאת. אם יצא לכם להיתקל בה במהלך הזפזול ולא יהיה לכם מה לראות, תישארו עליה, אבל אל תתמכרו אליה, כי אז אתם תרדו ברמה שלכם כאנשים.

15. תומר22 Member

משחק חצי הגמר בין אשדוד להפועל ת"א בערוץ 10 ביום רביעי. גם הגמר באותו ערוץ שבוע לאחר מכן.