אז כולם היו סקפטים וכולם היו בטוחים שזה לא יכול לקרות, כולם אמרו לי: "תרגע אין מצב שמשחק כזה לא ישודר!", רק אני ידעתי עוד לפני הרבה זמן וקחו כמה עמודים אחורה, את הכתובת שבהקה על הקיר באדום זוהר ועכשיו אושרה ככל הנראה רשמית: יום רביעי, 9.8.06, בשעה 22:00, מכבי חיפה מתארחת באנפילד למשחק היסטורי מול ליברפול הגדולה, אנחנו נהיה ככל הנראה ב-LIVESCORE.COM...
ואני גם עכשיו אומר את זה , אל תדאג בסוף ישדרו. אבל למען האמת עכשיו באמת יש סיכוי שלא ישדרו את המשחק כי רק ערוץ הספורט יכול לשדר אותו ולא נראה לי שלערוץ הספורט יש כסף מיותר לבזבז
זה נראה כאילו באמת לא יהיה שידור, הסיכוי היחיד זה ספורט 5+ שלא משדר שום משחק ישיר באותו יום. ערוץ הספורט מריץ כבר פרומו משבוע שעבר למשחק שיתקיים באותו זמן - צ'לסי נגד סלטיק, הערוצים המסחריים (10, 11, 22) מתעסקים במלחמה (למה לקנות זכויות שידור בהמון כסף כשיש סיכוי גבוה שיאלצו להפסיק את השידור ולעבור לחדשות).
לשדר משחק כדורגל בערוץ מסחרי ופתוח זה אפשרי עם עדכוני חדשות תוך כדי . במידה ותיהיה התפתחות תמיד יכולים לעבור לעדכון מאולפן החדשות . אבל לא לשדר בכלל? ביזיון אחד גדול.
ערוץ שמסקר מלחמה 24 שעות ביממה לא יכול לשדר משחק כדורגל שבאותה שעה נופלים קטיושות בצפון, לא שווה את הכסף של הזכויות שידור אם הם ייצטרכו לחתוך את השידור בדקה 10 ולעבור לחדשות. בשביל זה יש את ערוץ הספורט.
אבל ערוץ הספורט מעדיף לשדר משחקי ידידות של צ'לסי . לא מבין את שיקול הדעת של ערוץ הספורט את מי מעניין משחק אימון של צ'לסי מול סלטיק? חיפה ליברפול מעורר הרבה יותר עניין ויכול להביא הרבה יותר רייטינג.
מישהו יודע מה המייל של ערוץ הספורט? בא לי להציף אותם... הצפתי כבר בבקשות עד עכשיו את ההתאחדות, את המשרד של מועדון מכבי חיפה, ערוץ 10 וקשת חח משעמם לי אני רק מציף אותם בבקשות... נשאר לי רק ערוץ הספורט והשלמתי את כל הגופים... הנה מי שרוצה לפנות לגוף כלשהו: לפניות להתאחדות הכדורגל ערוץ 10 - כנסו למטה ל-כתבו לנו contact_keshet@keshet-tv.com מכבי חיפה
מה יצא לך מזה אם תפנה להתאחדות? אין להם שום קשר לעניין. חרשתי את אתר ספורט 5 ולא מצאתי כלום, אולי תפנה לצ'רלטון? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
בטוח שלא ישדרו את ליברפול-חיפה סבפורט 5+ ורוב הסיכויים שגם לא ספורט 5 (המשחק של צ'לסי וליברפול-חיפה מקבילים) את המשחק של בית"ר כנראה ישדרו ספרוט 5 או ספורט 5+ אני מקווה!