דיון התקשורת הרשמי- מהשידורים ועד לעיתונאות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י spurs229, ‏21/7/06.

1. Don Joan Roman Member

את הכח-הרצליה לא ישדרו בגלל שזה באמת לא כיף לראות משחק עם 200 איש ביציע.
    את חיפה-נתניה לדעתי היה הכי ראוי לשדר, אבל הקהל של בית"ר מוכיח שוב עד כמה הוא חזק וומשפיע.
    ד"א הייתי מאוד שמח לשחק ביום שבת ולא ביום שני כי בשבת אם התלאביביות ינצחו, הלחץ יהיה עלינו.

2. bianco-nero Member

עם כל הכבוד לחיפה - נתניה אין טעם במשחק הזה .. ערוץ 10 רוצה רייטנג , ובית"ר מביאה הכי הרבה רייטנג וזה בדוק , מה גם שהערוץ תמיד ירצה להתעסק בענייני האליפות ולא הכח - הרצליה ענייני ירידה /הנצלות וחיפה - נתניה ענייני מי יעפיל לאירופה ומי לא.. זה לא הולך ככה , האנשים נמשכים למשחקים שיש בהם עניין של האליפות ובגלל זה אני (למרות שאני אוהד חיפה) מסכים שצריכים לשדר את ביתר .

3. הרצליה Member

עניין של אליפות? האליפות גמורה.
    זה אחד המשחקים הכי פחות חשובים במחזור הזה.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בתחילת התוכנית של יציע העיתונות דיבר צביקה שרף על שי דורון.. תגובת שלמה: "מי זה שי דורון?"

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/4/07
  5. Leicester Haifa Member

לפעמים נראה כאילו בית"ר חתמו קבע עם ערוץ 10. כל המשחקים שלהם, לא כולל מפגשים בין התל אביביות, והתל אביביות מול חיפה, הם משחקים של בית"ר.
    אני מהמר שזה בגלל אחוזי הצפייה הרבים של אוהדי בית"ר.

6. Nevermore Member

אני חושב שהוא צחק.
    בסה"כ זאת תוכנית בידור, והקטע של שלמה זה שכאילו הוא לא מבין בכלום חוץ מכדורגל.

7. MHFC Member

ואת המשחק של מכבי חיפה- מכבי נתניה ערץ 10 צריך גם לשדר.
    חוץ מלהגיע הקהל של ביתר לא יודע לעשות כלום(אולי פה ושם כמה דברים..), אז מה זה משנה.
    גאיידמק קנה את השידורים של ערוץ 10, וועכשיו ערוץ 10 משדר את משחקי ביתר, זה עד כדי כך הגיע לשפל בעונה שעברה שערוץ 10 העדיף לשדר ביתר-סכנין מאשר מכבי חיפה-הפועל ת"א וכמה קהל של ביתר הגיע? 500, וכמו תמיד מה הוא עשה? שתק כהרגלו..

8. Sarek Member

המשחק בין הכח למכבי הרצליה יועבר בשידור ישיר בערוץ הוט 3.

9. Don Joan Roman Member

אתה קשקשן.
    ונניח שהדברים שאתה אומר נכונים, הרי שבטלויזיה מה שקובע זה הרייטינג וכמה צופים יראו את המשחק ומה לעשות שבסקר השוק שערוץ 10 עורכים כל שנה מחדש בית"ר ירושלים זוכה? אין מה לעשות חביבי.

וזה לא שאנחנו האוהדים כ"כ מרוצים מזה, כל פעם שאנחנו משחקים בראשון/שני הלחץ נופל עלינו כי אנחנו יודעים שחייבים לנצח כי התל אביביות ניצחו וצמצמו פערים.

שזה ערוץ מספר?

10. Igi Member

צודק. המשחק של בית"ר השבוע יהיה חסר רייטינג לחלוטין וערוץ 10 היו צריכים לשים את שיקול הרייטינג לפני "שיקול ארקדי" בסדר העדיפויות שלהם.

כל משחקי המחזור(למעט הפועל כפ"ס - הפועל ת"א) יותר אטרקטיביים ומעניינים מאשר המשחק שהם החליטו לשדר.

11. a.m Member

אין שידור, גם לא בהוט.

12. ReL Member

אני רוצה להבין דבר אחד , אם אין שידור של המשחק ביום שישי , זה למה לעזאזל הוא התקיים ביום שישי ?!

13. sagiv Member

14. ReL Member

זה די מטומטם לחשוב שהם ידברו נגד המעסיקים שלהם. אבל מכיוון שהם כל הזמן הזה משחקים אותה שנלחמים למען הציבור , נגד החלטורה וסחיטת הכספים וכל מה שערוץ הספורט אמור לייצג, הם כן צריכים לדבר. כמובן שקופמן התגלה כעוד מושחת שדואג קודם לתחת של עצמו , העיקר הוא יודע לרדת על חברי הכנסת, ככה זה בעולם שלנו כל אחד דואג לתחת שלו.

15. bianco-nero Member

דיי כבר עם הוואלה האלה, סתם אתר מעאפן ..שיעזבו את אנשי ספורט 5 בשקט, מה הם אשמים?!?! שיידברו עם המנהלים של הערוץ מה הם מטרידים את המגישים של הערוץ..וואלה פשוט מבישה את עצמה יותר ויותר משבוע לשבוע