באמת מוזר מה שאני מקווה שאיזה קבוצה של אנשים שונאי צ'רלטון עם כסף יקנו את החברה יפרקו אותה וימכרו את הזכויות לערוץ הספורט, ספורט 5+, ערוץ 1, ערוץ 2 וערוץ 10 ככה כולם יכולים להתחלק ב5 משחקים שאחד מהערוצים יקבל 2 משחקים
תירגע יהיה שידור לביתר וחיפה זה בטוח . לגבי חיפה זה ברור שזה יהיה בערוץ הספורט לא , תמיד הם משדרים את חיפה במוקדמות ליגת האלופות , ובמיוחד עכשיו כשיש מלחמה הערוצים הממלכתיים לא יכולים לשדר את חיפה .
אני מקווה שאתה צודק אבל בד"כ כשערוץ הספורט משדר משחקים של ישראליות באירופה, הוא דואג להכין פרומואים שבוע לפני וגם לפרסם את זה באתר שלו. אפילו המשחק של פ"ת - אתנייקוס באינטרטוטו זכה לפרומו מצד ספורט5 שבוע לפני.
בספורט 5 זה לא יהיה, כי משדרים שם ביום רביעי ב- 21:40 את צ'לסי נגד סלטיק. אני מאמין שבספורט 5 + יהיה שידור. למה לא היה פרומו? אולי עוד פאשלה. קשה להאמין שמשחק אינטרטוטו של מכבי פ"ת נגד אתניקוס ישודר, ומשחק של מכבי חיפה במוקדמות הצ'אמפיונס נגד ליברפול לא ישודר.
אם אין פרומו בשום ערוץ כנראה שאף אחד עדיין לא רכש את הזכויות למשחק , קצת מדאיג אבל בסוף ייקנו את הזכויות.
אבל השאלה מי יקנה את הזכויות . כי ערוץ הספורט בוודאות זה לא יהיה , לא יהיה לו טעם לשדר את המשחק באנפילד כשהם החליטו לשדר את המשחק של צ'סלי כי אף אחד לא יסתכל על צ'לסי. אגב,ערוץ הספורט רכש את זכויות משחקי הפועל ת"א באירופה....
לי נורא מוזר שערוץ הספורט רכש 2 משחקי ידידות של צ'לסי שלא מעניינים אף אחד במקום משחקים של הישראליות באירופה.