אני לא ממש מניח שהם ישדרו פתאום משחקים בשידור ישיר בערוץ שמוגדר כערוץ חדשות או בערוץ שמוגדר כערוץ קלאסי, אחרת זה בסך הכל עוד גרסה של חמש פלוס ולרגולטור - אם הוא אי פעם יחליט לעשות משהו לטובת הצופים, כמובן - עשויה להיות בעיה עם זה.
צמד הפרשנים המלומדים של ערוץ 10 התדרדרו אתמול לתחתית הבאר. מתחילת העונה מפמפם לנו אדון ברקוביץ' על ליגה חלשה(מה שנכון) ועל כך שאין מספיק שחקנים טובים בארץ. אתמול הוא וזוהר ציינו לאחר משחקה של בני יהודה שמדובר בקבוצה נהדרת, לאחר התקציר של מכבי פ"ת טענו שזו קבוצה מצוינת עם מאמן מצוין וסגל למקום באירופה(יכול להיות) ואשדוד זו קבוצה שתענוג לראות עם שחקנים נהדרים כמו אלקריף שמקומו בנבחרת לא פחות!!! אפשר להחמיא לשחקן, למשחק או לתצוגת משחקים(במקרה של אשדוד), אבל הצמד קובע עובדות: "קבוצה נהדרת", קבוצה מצוינת" וכו'. כמו שהם דורשים מהקבוצות לגלות יציבות כך גם הם צריכים, אם אתמול ראינו שלוש קבוצות נהדרות אז כנראה שהליגה טובה לא? תפסיקו לסטור את עצמכם. דרך אגב, כשדיברו על אספניול הם לא שכחו להגיד שמדובר בקבוצה בינונית...
בעיקר חדשות. יהיו תוכנית חדשות גם, על הכדורגל של הארץ ואני מניח שגם על כדורגל באירופה. גם צפויה לעלות תוכנית NBA של ירון טלפז. בטח גם כמה שידורים נוספים של משחקים שאנחנו לא מקבלים כרגע.
אופירה אסייג והחידושים שלה.. מי צריך פורומים אחרים שיש את אייסוקר? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
לפי מה שהבנתי הערוץ השני יהיה SPORT 5 LIVE והוא ישדר רק שידורים ישירים בנוסף גם תוכניות סיכום כמו שראיתם ...
חבל על הזמן. הרצליה - הכח, 100 אוהדים אווירה של משחק אימון כיאה למשחקי גביע הטוטו אבל לא לחצי הגמר וזה רק בגלל שהתאחדות באחת ההחלטות המטופשות ביותר בזמן האחרון ביטלה את ההצגה הכפולה ברמת גן. גם אני נכון לעכשיו לא נוסע למשחק.