דיון התקשורת הרשמי- מהשידורים ועד לעיתונאות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י spurs229, ‏21/7/06.

1. Pipe Member

אוגבונה לא "איים ברצח"(עוד 5 דקות מתחיל ליגת האלופות אז אין לי זמן להיכנס לשטות הזאת)בפריים טיים של הטלוויזיה, והוא לא מפרשן בערוץ הספורט רשמי של המדינה הזאת. הדובון אכפת לי מנגד, כן, ולכן הוא צריך, ואם לא הוא אז לפחות איל ושמעסיקים אותו, לפעו לבהתאם.

2. אורדון במכתש Member

אוגבונה טוען שהוא בכלל חיקה דמות מהWWE...

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שון צודק,אתם בוחרים שלא לחשוב שאוגבונה איים ברצח אבל בוחרים לחשוב ששרף גזען,אם אתם הולכים
    עם מדיניות של החמרה בעניינים אז תעשו איפה ואיפה[תודה לפסיכומטרי] או ששניהם אשמים וצריכים
    להיענש או שסולחים לשניהם.

אוגבונה משחק בקבוצת כדורגל בכירה בישראל,קבוצה שעד לא מזמן שיחקה באירופה,להיפך אם כבר שרף
    צריך להיענש פחות-הוא ממומן ע"י ערוץ פרטי יחסית בעוד אוגבונה ממומן בין היתר ע"י התאחדות הכדורגל.

4. hai Member

תפסיקו להטפל לתנועה שאוגבונה עשה אני בטוח שהוא מתחרט על כך הוא פשוט עשה שטות ווהוא צריך להתנצל בפני שלמה שרף גם אם הוא לא אמר שזה היה מכוון אליו זה מגעיל ככה לעשות סימון על מישהו אם הוא לא מוכן לקבל ביקורת שלילית כנראה שהוא לא שחקן .. כי שחקן ספורטיבי צריך לקחת ביקורות וללמוד מהן!! אם הוא יקח את הביקורות לתשומת ליבו הוא יהיה שחקן הרבה יותר טוב לא שעכשיו הוא שחקן גרוע אבל עדיין לא צריך לצאת מפרופורציות.

5. Number 8 Member

שלמה שרף התנצל בשידור על מה שאמר, ובנתיים לא ראיתי שאוגבונה התנצל. הגיע הזמן שיעשה זאת.

6. אורדון במכתש Member

אני עדיין לא שמעתי את אוגבונה אומר שזה כוון לשלמה שרף....

7. Igi Member

נסכם בכך ששלמה שרף הפרשן והבנאדם הכי טוב בעולם הכדורגל הישראלי? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

והאמת שגם אני לא ראיתי את אוגבונה אומר את הדברים האלו מול המצלמות, אבל אני מניח שלא סתם יפרסמו כל העיתונים ואתרי האינטרנט את אותן המילים בדיוק.

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/07
  8. Royrubi Member

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שצריך לארגן סולחה בין שניהם ולסיים את הסיפור הזה שיצא מכל פרופורציה,עם כל הכבוד לשניהם העניין שיש במקרה הזה הוא מוגזם לדעתי.

10. אורדון במכתש Member

בסוף שלמה ואוגבונה יתחתנו...

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

12. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם על איצ'ה עושים את הבדיקות?כי איך שהוא מנהל הכל זה נראה כאילו הוא לקח איזה משהו.

13. Gady Member

כבר מיזמן אני בעד לקחת באקראי מכל קבוצה אחרי משחק 2/3 שחקנים ולעשות את הבדיקה, נחוץ וחיוני מאוד. הרבה שחקנים לא יאהבו את זה, אבל אין ברירה, אני לא רוצה לראות כדורגלנים תחת השפעת סמים.

14. ReL Member

עם כל הירידות שלכם על איצ'ה , בדוגרי חל שיפור ענקי בכדורגל הישראלי לעומת סוף התקופה של גברי לוי . אנשים עם כסף גדול נכנסו לעסק , איצ'ה הצליח לבטל את הגזירה לארח משחקים בחו"ל . זה קל לבוא בטענות ולהגיד כמה ההתאחדות דפוקה , אבל דוגרי? אני די מרוצה מהעבודה שהוא עשה , לא רע בכלל

15. burning soil Member

ממש..

זה שהוא נפל לתקופה יחסית טובה בארץ מבחינה בטחונית לא אומר שהכהונה שלו יכולה להחשב
    כהצלחה. אפשר לא לסיים עם הדברים הלא טובים שקרו בתקופתו... פרשת המכירות, פרשת ההמנונים
    בטדי, גמר גביע הטוטו עם 5000 איש. וכו..