לייחס לשרף את האמירה הזאת כגזענית זה פשוט טיפשות. הרי צריך להכיר את האדם, ואת כל הטיפשות שלו ואת הקלילות שבה הוא זורק אמירות מטופשות, שלפעמים אין לו מושג בכלל בעצמו למה הוא מתכוון. "בן טיבוגה", "הייתי שולח אותו להרים מזוודות במלון הילטון", וכו', הכל אותו דבר. לקרוא לבן אדם כמו שרף גזען זה פשוט בדיחה עצובה.
לדעתי הוא לא גזען,אבל הוא כן טיפש שלא שולט על הפה שלו,אבל זה כבר ידוע שנים,זה לא משהו חדש ואני לא הייתי עושה מזה סיפור כזה גדול.
אני בטוח שאם שחקן שהוא לא שחום עור היה עושה את הדבר הזה אליו הוא היה אומר את אותו דבר , רק בגלל שאוגבונה שחום עור אז אתם לוקחים את זה קשה . אבל שוב לא מגיע לאוגבונה כל המגננה הזו
איך אתם מגזימים, ראיתי עכשיו את התגובה של שרף בחדשות הספורט וביציעי העיתונות והוא בכלל אל התכוון לשים אותו בכלוב בקטע הגזעני והוא צודק בזה ב-100%, אוגבונה עשה מעשה טפשי מאוד, מה אתם מאיים על בנאדם ברצח?! אז שרף העביר עליו ביקורת, אז מה?! מותר לפרשן להעביר על שחקן ביקורת לא קרה כלום, חבל דווקא אוגבונה נראה לי בנאדם טוב ונחמד. אבל מה שכן שרף היה צריך לשמור על הפה שלו, הוא סתם סיבך את עצמו ועכשיו תיווצר עליו תדמית של גזען. לדעתי שרף טועה בזה שהוא אומר שאוגבונה שחקן שלא ראוי לשחק בליגה שלנו, אוגבונה שחקן עם יכולות טובות מאוד, יש לו נגיחה מצוינת, כוח פיזי מדהים, סיומת טובה מאוד מול השער וגם הבעיטה שלו לא רעה בכלל. אז נכון שאין לו יכולות טכניות מי יודע מה, אבל הבנאדם כל עונה מבפק את הסחורה ומעבר לזה. איזה מצחיק היה ביציע העיתונות בסוף עם הקטע לפורים, חחח. דווקא היתה תכנית טובה אתמול, ושלמה אמר דברים נכונים וגם קופמן היה בסדר גמור. חבל ששלמה מדבר על דברים שהוא לא יודע, אין לו מושג בכדורגל עולמי והוא מבלבל את השכל שאין חשיבות לכך שהמשחק באנפילד http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
bruchian 8, מעניין מה היית אומר אם זה היה שחקן של בית"ר ירושלים. יודעים בוודאות שהתנועה הייתה לשלמה שרף? לא, משערים, ועד שלא יודעים במאה אחוז לא צריך לפתוח את הפה, בייחוד לא שלמה שרף. בנוסף, יש גם דרך לבקר שחקן כדורגל וכמו שרשמתי בדיון הפרטי של המקרה, שרף לא מעביר ביקורת רצינית על אוגבונה, כל פעם שמתווכחים איתו ומראים לו גול של אוגבונה(השער נגד נתניה היה טוב, טא'ץ כמו שצריך, גול מעולה נגד הרצליה עם בעיטה חדה וחזקה שאף שוער בעולם לא לוקח), הוא אמר שזה יצא לו בטעות, מבחינתו אוגבונה שחקן עלוב שלא יודע לכדרר וכל מהלך טוב יוצא לו בטעות, הוא אפילו לא שחקן, הוא מחק את הבן-אדם הזה ולא מובן לי. המספרים מדברים, שמונה שערים, כולה 2 פחות ממי שמוליך את טבלת ליגת העל. שחקן שנתן בישראל כבר 50 גולים אם אני לא טועה(לא רק בליגה). אפשר לחשוב גם איזה דוגמן שלה שרף שהוא יורד על המראה של אוגבונה וזה ממש לא חשוב, אוגבונה שחקן כדורגל מקצוען ולא דוגמן. בנוס, לכל שחקן את החסרונות שלו ושוב לא צריך להיות שחקן כמו זידאן בשביל להיות אחד השחקנים הבולטים בליגת העל. מה שכן, התוכנית על פורים הייתה מצחיקה מאוד עם השירה שם, למרות שהשיר על "יציע העיתונות" לטעמי טיפשי.
תאמין לי שהייתי אומר אותו דבר גם אם זה היה שחקן בית"ר ירושלים. ואם באמת אוגבונה לא אמר את זה אני לוקח את כל מה שאמרתי בחזרה, אבל אם הוא לא אמר את זה איך זה הגיע לתקשורת? מסכים איתך לגמרי בכל הקטע של הביקורת המקצועית של שרף על אוגבונה, ורשמתי גם אותו דבר בתגובה שלי מקודם.
לפי מה שאני קראתי, התקשורת הגיעה לזה דרך שחקנים, שאמרו שאוגבונה אמר להם שסימן השחיטה היה כלפיי שלמה שרף.
טוב לא ידעתי כל כך איפה לשים את זה אבל נראה לי שזה המקום המתאים.: במשחק המרכזי של ליגת-העל בין בית"ר ירושלים למכבי חיפה ישפוט משה בוחבוט. חברים שופטים בעלי יותר ניסיון שיפוט מאשר בוחבוט? משחקים בטדי אף פעם לא פשוטים לשיפוט, במיוחד כשמתקיימים משחקים גדולים. במשחק מסוג זה, המשחק צפוי להיות ארסיבי מאוד, השחקנים יהיו עצבניים, אז למה לתת לשופט כל כך צעיר וחסר ניסיון לשפוט? הרי זה ברור שבטדי, לעיני איצטדיון מלא צריך שופט שיידע לשלוט במתרחש על המגש, שלא יאבד את המשחק והכי חשוב שלא יגנוב את ההצגה. יש לי תחושה שכל אלו ייקרו. חבל שמשבץ השופטים לא לוקח זאת בחשבון.
בליגה הזאת אין שופט עם יותר ניסיון או פחות. כל אחד יותר אידיוט מהשני.. זה פשוט תלוי באיזה צד הם קמים על הבוקר.
כמו שגם הרמה של הליגה נמוכה, מן הסתם הרמה של השופטים נמוכה. לא חושב שיקרה אסון אם משה בוחבוט ישפוט את המשחק, לחץ לא אמור להשפיע על כל שופט לא משנה כמה ניסיון יש לו, זה הדבר האחרון שמדאיג אותי בקשר למשחק הזה, אני לא רוצה לחטוף שוב שליישיה. אני רוצה להתעסק קצת יותר בכדורגל נטו.
זה בדיוק זה. איווניר על הרבה פחות קיבל בעיטה לתחת ומאז לא ראה איך נראה שידור בטלויזיה. שלמה גם ככה אידיוט, לא מוסיף לאף אחד כלום ב"חיפה היום לא שיחקה טוב" או "זה לא כדורגל זה". פרשן? מעולם לא היה. מאמן גדול? גם לא. אם הוא היה אדם גדול באמת בכדורגל השיראלי אז הוא לא היה מדבר כך, ואם כן, אז גם היה סולחים לו.
כל מה שאמרו פה נכון, וזה עצוב שאדם כזה עומד בראש התקשורת הישראלית ומקבל את הבמה בכל מקום אפשרי בטלוויזיה. מילא הפרשנות שלו שווה לבוטוקס של גיל ריבה בשפתיים, רמת ההתבטאות העצמית והניסוח שלו לא הייתה מקבלת ציון עובר בחטיבת הביניים והאינטרסים והלקקנות שלו לפמליה שלו כבר יוצאת מכל חור. מילא זה, והיחס המשפיל שלו לכל מה שהוא לא כדורגל, והשחצנות והביטחון העצמי בהם הוא מדבר על דברים שאין לו בהם מושג. מילא. רואן אטקינסון מTVI אמר על מארסל דסאיי או קלוד מקללה אם אני לא טועה "שחור מזדיין/עבד מזדיין" או משהו כזה במהלך הניצחון של מונאקו על צ'לסי בחצי גמר ליגת האלופות לפני כשנתיים. יומיים אחרי זה הוא התפטר. אצלינו שרף העיר הערה לא פחות גזענית, בוטה ומגעילה, ומה עושים לו במקום? לא רק שלא מענישים אותצו, אלא הערוץ המעסיק אותו עוד מגבה אותו. זה פשוט דבר שלא ישוער! את האמת,כשחשובים על זה, זה לא מפתיע אותי. אם הממשלה שלנו לא יודעת לקחת אחריות ולהתפטר, למה שאנשים פשוטים כמו פרשני כדורגל יעשו את זה? הכל במדינה הזאת רקוב,מסריח ושכונתי,ונמאס לי מזה כבר. (הבעיה היא שאין כל כך מה לעשות בנדון..גם כן הבריטים האלה, היו חיבים לעזוב ב47.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx )