טוב, זה כבר סופי ערוץ 10 ישדר בשידור משולב את חיפה והפועל. עד הדקה ה-60 בערך נראה את מכבי חיפה ומאז הם יעברו לשידור משולב.
לא אידיאלי, אבל עדיף על כלום. סה"כ שלושים דקות של חפיפה, רק שחיפה לא תגיע להארכה. כל הכבוד לערוץ 10 שמראה פעם אחר פעם שאכפת לו מהכדורגל, בניגוד לערוצים אחרים.
אין מה לעשות, זה מה יש, ערוץ הספורט שווה נזיפה חמורה, חבורה של אנשים שאכפת להם רק מכסף- בדיוק כמו צ'רלטון. ערוץ 10, כמו שקאריק אמר לפניי, מראה שוב פעם שהוא כאן בשביל הצופים ואוהדי הכדורגל.
הבעייה היחידה שצפויה (חוץ מההפסד הצפוי של הפועל) הם השדרים. בהנחה שאיינשטיין-שרף ישדרו את חיפה, עם מי ניתקע? שרון ניסים?
בכל מקרה זה יהיה שידור מהאולפן כך שאני מקווה (לא עבורי כי אני בכל מקרה לא יוכל לראות) שערוץ 10 יעשו בשכל ויתנו לקהל בבית לשמוע את השדר הבריטי.
לא, ממש לא. בניגוד לשדרים האנגלים, השדרים הטובים העולם, שדרים סקוטים זה חרא. ראיתי את המשחק של יוניייטד מול סלטיק עם אחד כזה, בעל מבטא כבד במיוחד. סיוט.
אני סמוך ובטוח שהם ניסו לרכוש את הזכויות לשידור במשחק. בכל אופן , ערוץ 10 מנוהל ע"י אותם גורמים כמו בערוץ הספורט למיטב ידיעתי , ככה שיש פה שילוב אינטרסים.
ניסו בכאילו.... ערוץ הספורט ניסה ולא הצליח וערוץ 10 ניסה והצליח? ואם זה אותם גורמים אז שישדרו בערוץ הספורט ולא פריצות למשחק בערוץ 10... בשביל מה משלמים לערוץ הספורט כסף כל חודש אם לא לרגעים כאלה?
אתה משלם בשביל ליגת האלופות... ואל תשכחו שערוץ הספורט רכש את כל הזכויות של משחקי הבית של הפועל באוופ"T עד היום ואם מישהו היה קורא את התגובה שלי בדיון גביע אוופ"א הקודם אז יכל לראות כמה הערוץ משקיע.
ערוץ 10 "שידרו" בנדיבות הנהלת הפועל ששילמו להם 15,000 כדי שיקנו את הזכויות. ביזיון לערוץ הספורט, אבל זה לא שהם לא רגילים לזה. ממש "מפתיע" שביציע לא דיברו היום על הביזיון הזה שאין שידור של הפועל... אני מניח שקופמן ממש התאפק שלא לפלוט על זה משהו.