מישה,כמה דברים: בתור אחד שאוהד אינטר והשם שלו הוא אובפמי הייתי מצפה שתדע שיש כדורגל מחוץ לבריטניה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx היום במקרה יצא לי לדבר עם קרוב משפחה שלי שיש לו חבר סקוטי שהוא אוהד שרוף של סלטיק כבר כמה וכמה שנים והוא אמר לי ששנאו אותו שם ואחת הסיבות שאוניל הוריד את הכלבה לספסל זה גם בגלל שהקהל לא סבל אותו,הבנתי שהם אפילו היו מקללים אותו במשחקים. הליגה הטורקית ד"א באותו הזמן עלתה בהרבה על הליגה הסקוטית,אלה היו הימים היפים של הליגה הטורקית וגלא ופנר היו קבוצות חזקות מאוד. זה ממש לא נכון,בספרד רביבו הוא בנאדם מאוד מוכר ובטח ובטח שאת השם שלו זוכרים בכל רחבי טורקיה ועוד פעם-הכלבה היה בליגה יותר מתוקשרת. דבר אחד אחרון שעוד פעם אני אוסיף זה שרביבו היה אמור לעבור לבארסה בדיוק כמו שהכלבה היה אמור לעבור לריאל ככה שלכלבה אין פה יתרון בנושא הזה. bruchian 8 יש הבדל גדול בין שחקן מוכר או כוכב לשחקן דומיננטי,אולי לוי לא היה כוכב אצלנו אבל הוא היה שחקן מאוד דומיננטי והיה אחראי גדול על הקישור המצויין שהיה לחיפה בשנים שהוא שיחק אצלנו,כמאמן הוא עושה/עשה ויעשה עוד הרבה שטויות אבל הם לא ימחקו לו את זה שהוא היה קשר אחורי מצויין. ד"א אם מישהו יכול להביא את הגול שהוא שם לבני יהודה[נראה לי] שהכלבה בישל לו והוא שם גול בעקב זה יהיה נחמד.
אם עד עכשיו זה עצבן אותי, אז עכשיו אני כבר מעדיף שזה פשוט ימשיך לקרות. שלא ישדרו את מכבי נתניה גם בשבוע הבא, רק שיבוא הנצחון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
גם באפריקה יש זה נכון, התכוונתי לכדורגל מחוץ לאנגליה באירופה. אינטר? אנחנו קבוצה ארגנטינאית שמשחקת ככדורגל פראגוואי עם חיזוק אירופאי. חוץ מזה שאינטר זה המחלה שלי, אני הפמיניסטית שורפת החזיות והיא הגבר השוביניסט שאני מאוהב(ת) בו נאושות. תעשה טובה, תבטל את פנר וגלא ואת סלטיק וריינג'רס, וקיבלת שתי ערימות של זבל, אחת קצת יותר שעירה השנייה קצת יותר שיכורה. לגבי הקללות שהוא ספג, כן עכשיו זכור לי שהוא הביא איזה יציאה סטייל "אין סיכוי לתפוס כבר את ריינג'רס" אחרי שהפער היה עדיין סביר, אבל בכל מקרה, זה לא קשור ליכולת המקצועית שלו ועל זה אני שופט. מה אתם מעדיפים אחד כמו נמני שכל ילד בן 8 יכול לכתוב בעצמו ראיון שיתאים בול למה שהוא הולך להגיד? איכס. אתה מדבר מתוך כאב ולא יותר מזה. לגבי רביבו - אני משוכנע שרוב המוחלט בספרד לא זוכר אותו יותר ממה שאתה זוכר את יוסי אלפיה. אבל זה לא ניתן לבדיקה ונעזוב את זה. לגבי המעבר לברצלונה, אולי, אבל שוב פעם - שחקנים כמו רביבו יש בכמויות (ואני יוצא פה שונא רביבו ואני ממש לא כזה), לא היה לו שום דבר שלא היה למיליון שחקנים אחרים, ראיתי מעט מאוד מוסרים כמו אייל, והבישול שלו לאנלקה מחצי מגרש היה היפה שראיתי - בגלל שהיה כל כך פשוט. ממש כמו איל בעצמו, לא דיפלומט ולא לקקן. אתה יכול לשנוא כמה שאתה רוצה את הבנאדם, אבל כשחקן הוא הצליח יותר, בין השאר בגלל שהליגה הזאת יותר מתוקשרת, אז מה? אם הליגה הישראלית תגיע ברמתה לליגה האיטלקית אז הצלחה בארץ תיחשב זהה להצלחה באיטליה? אני אזרוק סתם דוגמא - כשברקוביץ' החליט לעזוב את פורטסמות', קראתי על כך בפירוט במגזין כדורגל רוסי (רוסי נטו לא ישראלי), את השם איל ברקוביץ' שמעו מחוץ לרדיוס 50 מטר מהאיצטדיון שלו, כי היה לו משהו שלא היה לאף אחד אחר. אני לא הולך להתווכח איתכם על האופי שלו כי זה בחירה אישית (ושוב פעם - אני אקח בנאדם כזה אלף פעם לפני דיפלומט כמו נמני), אבל להוריד מהערך שלו כשחקן זה חילול הקודש, עד כמה שזה קיים בכדורגל שלנו.
בעעעע אני לא יודע מה לכתוב...בילבלת אותי. שחכת את בשיקטאש,ואני עדיין חושב שאם תוריד לכל ליגה את הקבוצות שציינת הטורקית יותר טובה כי היה שם יותר כסף בקבוצות הקטנות והיו שם זרים יותר טובים,בכל מקרה רביבו הצליח בגדול בליגה הטורקית בעוד הכלבה נכשל בענק בליגה הסקוטית. הקללות התחילו הרבה הרבה יותר מוקדם והם התחילו בגלל שהיו לאוהדי סלטיק טענות שהוא לא עושה הגנה והרבה גולים שהם חוטפים הם באשמתו. כנראה שכן היה לו,כי אם מאמן כמו ואן חאל שהוא מאמן בברצלונה מעוניין בשחקן אז כנראה שלשחקן יש משהו שאין להרבה אחרים. ברור שכן,אם הרמה בליגות היא אותו הדבר אז ברור שההצלחה היא אותו דבר,לא מבין את השאלה אפילו. כן היה לו פה גדוול מאוד,בעצם ענק-נכון שהוא היה קשר מוכשר ובמחינת כישרון יש מצב שהוא עולה על רביבו,אבל מבחינת כישרון גם עובד עולה על בוקולי או דירסאו-את מי היית לוקח לקבוצה? בכל מקרה אם שחקן מהקבוצה שלך בועט לך בראש,אתה מוציא ספר שבו אתה תוקף את הקבוצה הקודמת שלך בגזענות,רב כל שבוע עם המאמן או עושה סימן של אני אהרוג אותך לאחד האוהדים במשחק שלך אני חושב שגם ברוסיה ידברו עלייך אפילו אם אתה אייל טרטצקי. הרי זה ידוע שהתקשורת בכל העולם מתעניינת בכדורגל אבל מתעניינת הרבה יותר ברכילות,אם אתה חושב שאני טועה כנס לוואן ודבר כמה דקות עם אופירה חברה של חיים.
כבר ראינו מספיק שחקנים בעייתיים בקבוצות הגדולות. הפה של ברקוביץ' לא היה מונע ממנו לעבור לאחת מהן אם באמת היו רוצים אותו. אבל מה לעשות, הוא היה מוסר בחסד ולא הרבה יותר מזה. לקבוצות ברמות הגבוהות זה לא מספיק. ואם אתה באמת חושב שריאל סימנה 1. זידאן. 2. ברקוביץ', אתה חי בעולם של הזיות.
מזל טוב, וואן וארקדי ממסדים את היחסים ביניהם. הליקוקים השתלמו. http://www.nrg.co.il/online/3/ART1/536/273.html
לא הבנתי בדיוק מה הלך פה, אבל תראו: http://www.sport5.co.il/Articles/Article.64.15984.html הכדורגל מתדרדר מיום ליום (למרות שהקשר בין זה לכדורגל הוא כלום).
בשיטקאש באותה תקופה הייתה כלום. בסדר, אז לא נשווה את סקוטלנד, ברקוביץ' הצליח גם באנגליה. כדוגמא - העונה עם הסיטי כשהם עלו לפרמיירשיפ, רק הנרי עבר אותו בבישולים. אל תשכח שגם רביבו נתן עונה גדולה אחת ולא עשה כלום בטורקיה שנתיים אחרי זה. עונה דלילה עם פנר, חצי עונה על הספסל בעיקר ואז עוד חצי עונה עם שלושער במשחק הראשון ו-0 בשאר עם גלאטסראיי. ברקו לא מעולם לא עשה הגנה כמו שרונאלדו לא עשה הגנה ומראדונה לא עשה הגנה. זה כבר כישלון של המאמן שהביא שחקן כזה וציפה ממנו לדברים שהוא מעולם לא עשה. כן, ניסיון בספרד ומחיר נוח יחסית. ככה לפחות הם חשבו לפני שסלטה התחילה לדרוש סכומים מטורפים. תגיד לי אתה בעצמך מה ראית אצל רביבו שנדיר לראות אצל שחקנים באירופה. שחקן איכותי - אבל לא יוצא דופן. ממש לא נכון, זה עניין של שיווק וקשרים שמעבר. חצי אפריקה לא משחקת בצרפת כי הליגות שם יותר איכותיות מהישראלית או כי הילדים שם בגיל 12 יותר מוכשרים. באותה מידה להצליח בליגה חזקה אבל לא מתוקשרת לא שווה ערך להצלחה בליגה חזקה באותה מידה עם חשיפה גדולה יותר. תלוי איזה קבוצה אני בונה כמובן. לא הייתי מוותר כל כך מהר על ראובן עובד בכל אופן. שטויות, אפשר לחשוב שמכות באימונים של ווסטהאם עושים גלים מעבר לאנגליה וישראל במקרה הזה. בכל מקרה שים לב שוב שאתה מדבר על ברקוביץ' הבנאדם, ואני על השחקן. יש לך בעיה עם ברקוביץ' בגלל כל הסיפור עם יעקב שחר, תשאיר את זה בצד. ברקוביץ' שם אותנו על המפה באירופה. והניצחון הגדול בתולדות נבחרת ישראל, רשום בלעדית עליו, עם קרדיט באותיות קטנות לבנין, אבוקסיס ורביבו.
טוב כנראה שאני לא אשכנע אותך ואתה לא תשכנע אותי,מצפייה של רוב המשחקים ששודרו של שני השחקנים האלה אני חושב שרביבו היה יותר גדול וייצג אותנו יותר טוב. מה שכן באמת הניצחון הגדול ביותר של הנבחרת רשום ב-90 אחוז על הכלבה,מה שמגיע לו אי אפשר לקחת לו.
http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx מה? איזה דפוקים שניהם פרשנים טובים! אני מניח שזה בגלל שברקוביץ' וזוהר הצטרפו לרדיו של גיידאמק ששם גם One מערובים שם. חבל...
בהחלט חבל שברקוביץ' פוטר. היה ממש מרענן לראות אותו ביציע, הביא זווית אחרת של פרשנות, ובטח שהוא עדיף על פני האינטרסנט הצפוי. מצד שני, אין לי בעיה עם העזיבה של איציק זוהר. בשנה שעברה הוא גרם לי לשנוא את אולפן ליגת האלופות עם הפרשנות הבנאלית והגרועה שלו, מזל שהשנה הסתפקנו בהופעה פה ושם בחדשות הספורט. בגדול הוא בן אדם בנאלי בכל מה שנוגע לפרשנות(למרות שברור שידע ש לו,הפרשנות שלו פתטית). אף פעם לא נהניתי לשמוע אותו כל כך, ולא הפסד כזה גדול לערוץ הספורט. אולי האודישנים שהם עושים כיום יניבו איזה פרשן או שדר ברמה, לכו תדעו. ואגב, מתי ארקדי הספיק לרכוש את 99FM? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
איציק זוהר זה הפרשן הכי גרוע ששמעתי בכל שנות חיי לאחד קבוצות? להעביר את הרצליה, הכח ושאר קבוצות לארח בבלומפילד אחת אחרי השנייה? ועוד שאר פרשנויות עלובות