תמיד סיקרן אותי לדעת מי זה האלברט הזה. ברור שהוא העורך, אבל מה הרקע שלו, מה הידע שלו, מאיפה הוא בא, שיחשפו אותו פעם. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
זה בגלל ששכחת שאנחנו בליגת הבכיינים והלא מקצוענים, יותר קל לדחות משחקים ולשחק פעם בשבוע, בניגוד מוחלט לכדורגל באירופה שם משחקים לפעמים 3 פעמים בשבוע.
לא חייב להיות קשר בין מה שאדם אומר על עצמו או לא אומר על עצמו למה שהוא באמת. זה ששפיגלר ומכנס לא דיברו על עצמם לא הופך אותם להכי טובים רק בגלל העובדה הזו. ברקוביץ' ללא ספק אחד הגדולים שיצאו מכאן ואולי באמת הגדול מוכלם (ללא ספק הצליח יותר מכל אחד אחר). אפשר לשנוא את אייל ברקוביץ' הבנאדם, אבל להוריד מערכו של השחקן זה פשוט תסכול אישי. אז הוא אינטרסנט, אז הוא שחצן, אז הוא פה גדול, אז מה? אף אחד לא רץ לתת לו פרס ישראל או פרס נובל לפיתוח תדמית הספורט בעולם גם ככה. את היכולת של אייל להגיד דברים, ברוב המקרים - כמו שהם, בלי לפחד על התחת של עצמו צריך להעריץ, גם אם אתה לא בהכרח אוהב את מה שאתה שומע. וכל זה מגיע מאוהד מכבי שאכל ממנו הרבה חרא שנה שעברה.
כל מילה בסלע http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/goodpost.Xxx ! לדעתי, ברקוביץ' הוא השחקן הגדול ביותר בכל הזמנים!
אולי אני פותח פה תיבת פנדורה, אבל מה זה הדיבורים האלה על "השחקן הגדול בכל הזמנים"? עזבו בכל הזמנים, בוא נלך 10 שנים אחורה. מה "ההצלחה" הזאת של ברקוביץ'? רביבו הצליח פחות ממנו? רביבו פחות השפיע? ממש לא. רביבו שיחק בקבוצה שנלחמה באופן קבוע במקומות לאירופה והגיע לאופ"א כמעט כל שנה, היה אחד הכוכבים הבלתי מעורערים שלה והיה מוערך מאוד בלה ליגה. אח"כ עבר לפנברחצ'ה, נהיה כוכב תקשורתי גם שם והוביל אותה כמעט לבד לאליפות(16 שערים,יותר מ15 בישולים ותואר שחקן השנה), אח"כ סיים בגלא, עוד אימפריה(לא אירופית, אבל אימפריה בהחלט). מנגד ברקוביץ' שיחק במנצ'סטר סיטי, קבוצת אמצע טבלה באנגליה, לא היה כוכב הכי גדול שם וגם הספיק להתסכסך עם קיגאן לפני שעזב, שיחק בסאותה'מפטון, קבוצת אמצה טבלה ומטה, ולא עשה אימפקט מי ידוע מה וגם בווסטהאם הוא לא היה סטאר ברמה שרביבו היה בספרד. בדרך עבר גם בליגה המתה של אירופה, לא לקח אליפות, והסתכסך עם האוהדים. הסיבה היחידה שברקוביץ' יותר מתוקשר היא האופי השחצני שלו.לברקוביץ' יש פה גדול, והוא יותר היה בכותרות(הרבה יותר בהקשרים שליליים) ולכן נחשב ל"גדול מכולם" לכאורה. לפי היכולת על המגרש(לדעתי), ההישגים המקצועיים(על זה אין ויכוח), ובטח ובטח ובטח שבאופי,בגישה ובצניעות, רביבו עולה על ברקוביץ'. נמאס ל ישבכל מקום עושים עוול לרביבו רק בגלל שהפה הגדול הזה קצת יותר מיחצן את עצמו.
בדיוק זאת הסיבה, שברקוביץ' שיחק בליגה נורמלית, ברקוביץ' גם לא שחקן שידע לתקל, להעביר, לרוץ או לבעוט. גם רביבו אחד המוצלחים בלי ספק, אבל הסטטיסטיקה המרשימה שלו (15 שערים ו-14 בישולים או הפוך), הגיעה בליגה די חלשה עם 2 וחצי קבוצות. ואם אתה כזה חובב של מספרים, ברקוביץ' היה בזמנו ההעברה הכי יקרה בכדורגל הסקוטי. ברקוביץ' היה סגן מלך הבישולים בעונתו הראשונה עם סיטי בליגה הבכירה. ברקוביץ' גם היה משחק בבירנביאו ולא בסיטי אוף מנצ'סטר אם יובה\זידאן היו אומרים "לא". שחקנים כמו רביבו יש בכמויות מסחריות.
ברקוביץ' שחקן ענק, איך בכלל אפשר להשוות בינו לבין רביבו, רביבו עשה דברים יפים בטורקיה, אבל חוץ מזה כלום ומה זה טורקיה לעומת אנגליה. בספרד פה ושם הוא היה טוב. אם לא הפה הגדול של אייל ברקוביץ' הוא היה מגיע לקבוצה גדולה ואז לא היה בכלל ויכוח מי הגדול מכולם!
תדגיש את המילה אם-אם לסבתא היו גלגלים... אז במקרה שלנו לרביבו היו גלגלים-אני בדיעה של שון שרביבו היה יותר גדול-לא בהרבה אבל הוא היה יותר מוצלח ממנו,הכלבה קיבל חשיפה יותר גדולה כי הוא היה גם בליגה יותר מתוקשרת. אני מקווה שאלה לא המחמאות שאתה מביא לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx בכל מקרה הליגה הספרדית לא נחשבת ליגה נורמאלית? בסדר גם לכלבה העונות הטובות לא הגיעו בסקוטלנד או בסיטי[בעונה הבכירה]. וכמו שאמרו גם בסקוטלנד גם הפלופ הגדול באותה התקופה. אם זנדן היה אומר לא לבארסה אז כנראה שרביבו היה משחק בבארסה- כי כולנו יודעים על המחברת של ואן חאל. אתה עושה השוואות בין אנגליה לטורקיה במקום לעשות השוואות בין האימפריה של פנר וגלא לבין האימפריה של סלטיק[באותה תקופה הליגה הטורקית הייתה פי 5 יותר טובה מהסקוטית] ואתה עושה השוואה בין קבוצת בליגה שנייה לפנר. אם כבר תעשה השוואה בין אנגליה לספרד-אבל בפורום הזה אני לא הייתי מנסה לעשות השוואה בין הליגות כי יאכלו אותך חי-בלי מלח ובלי שום תיבלון אחר.
מישה, ורביבו לא שיחק ב"ליגה נורמאלית"? הליגה הספרדית היא אחת משתי הליגות הטובות באירופה(שום מילה על תחרות עם הפרמיירליג http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ), ורביבו שיחק שם באופן קבוע בקבוצת צמרת(4-6 על בסיס שנתי), היה אחד מהכוכבים של סלטה, וקיבל הרבה מאוד הערכה מכולם. וברקוביץ' שיחק ב..מנצ'סטר סיטי,סיינטס וווסטהאם, קבוצות אמצע ומטה, ושוב, גם שם הוא לא היה ה-כוכב של הקבוצות הללו, ולא צריך לפרט על הסכסוכים שלו מחוץ למגרש והאופי הפנטסטי שלו. אני בשום פנים ואופן לא מוריד מהיכולת שלו כשחקן, על זה אין ויכוח. אבל ההישגים המקצועיים שלו לבטח פחותים מאלו של רביבו. הרמה שם בזמנו הייתה הרבה יותר גבוהה ממש שהיא כיום, ובכל מקרה כשאתה משחק באימפריה כמו פנר, ואתה הכוכב הבלתי מעורער שלה, מוביל אותה לדאבל,נבחר לתואר שחקן הזר של השנה ומציג נתונים מרשימים כמ ורביבו, זה לא הולך ברגל. ואתה אומר שהליגה בטוריקה חלשה. היא לבטח יותר חזקה מהליגה הסקוטית, הליגה הכי פתטית באירופה, וגם שם ברקוביץ' לא היה כוכב, לא הוביל, ואיך אפשר בלי, כמובן גם הסתכסך עם האוהדים על הדרך. כגודל הציפיות, כגודל האכזבה. אני בטוח שבסלטיק מתחרטים על ה6 מיליון ליש"ט, כי היכולת שהוא הציג שם ומה שהוא החזיר להם בתמורה ממש לא שווה את זה. ומישה,אתה לא באמת מאמין לזה נכון? ואגב, רביבו כן שיחק בברנבאו, וגם הבקיע מול ריאל באחד המשחקים הגדולים של סלטה.(4-0 תוך 16 דקות, 6-2 בסיום, אחד המשחקים הטובים שראיתי). ברוכיאן, כן, ליגה ספרדית זה כלום ושום דבר. ואם סרינה וויליאמס הייתה קצת יותר רזה היא הייתה עכשיו בספורטס אילוסטרייד. מה לעשות שזה לא קרה.
ברקוביץ אמר היום בתוכנית כי צריך שסמל, שחקן עבר ששיחק במועדון יאמן את הקבוצה ולא רוני לוי. הוא לא זוכר הגאון שרוני לוי שיחק בעבר בחיפה?
יש כדורגל מחוץ לאנגליה? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/5eek.Xxx ההתחלה של ברקו בסקוטלנד הייתה מצויינת, הבעיות התחילו עם בואו של אוניל לקבוצה. בכל אופן, הליגה הסקוטית לא נופלת מהטורקית, אם היא פתטית בגלל חוסר תחרות אותו דבר מתאים גם לטורקית. אני מאמין לזה, למה לא להאמין לזה? תפסיקו כבר לתת לדיעה האישית שלכם על ברקוביץ' להכתיב את כל ההערכה של ההתנהגות שלו, ברקו סיפר את זה ולא פעם ואני לא רואה סיבה לא להאמין לו. ולגבי סלטיק שוב פעם, העונה הראשונה הייתה טובה. אתה מערב יותר מדי את האופי עם האיכות שלו. מצידי שהיה הבנאדם הכי אפס בעולם, הוא היה שחקן גדול יותר מרביבו, והוא זכה להערכה לא פחות גדולה מזאת של רביבו, במדינה בה הערכה בכדורגל באמת שווה משהו ולא בארץ הלוליטות או בפרוסמות קפה טורקי. יש לי הרבה כבוד להישגים של רביבו, אבל את השם שלו מחוץ לסלטה ואיסטנבול אף אחד לא זוכר.
הוא זוכר, אבל רוני לוי לא היה סמל במכבי חיפה הוא היה עוד שחקן בקישור שלא היה דומיננטי, מה גם שרוני לוי מאמן כבר 4 שנים את חיפה והוא מיצה את עצמו שם והגיע הזמן שיפנה את הכסא לטובת מאמן צעיר ששיחק בעבר בחיפה.