הרג אותי בהתחלה איך קופמן ורסקין פשוט משגעים ומסתלבטים של שלמה שרף בקשר לסולחה... שרף כל כך תמים כזה לוקח את השאלות שלהם ברצינות ומתעצבן...
ענק ! דבר כזה לא היה אף פעם !! אייל ברקוביץ פורץ לשידור ביציע העיתונות ומציק לשלמה שוב בעניין הסולחה עם גרנט
הייתה תכנית לא רעה בכלל, ברובה היא הייתה מצחיקה. אגב, ששלמה שרף העלים, לכאורה, את רון קופמן, עדיין היה אפשר לראות את הצל של הקוף על הקיר מאחורה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx
ובשבוע הבא שוב ישודר בערוץ 10 משחק של בית"ר ירושלים. הפעם מול הכח עמידר ר"ג. אם אני הייתי צריך לבחור את המשחק המרכזי, הייתי בוחר את מ.ס. אשדוד-מכבי ת"א (למכבי ת"א יש קהל אוהדים גדול בשביל רייטינג, ובאשדוד צפוי לשחק ז'אן ז'אק גוסו מה שיוסיף לעניין).
הבחירות האלה כבר נהיות מעצבנות.... הכח- בית"ר?? ללא ספק שאשדוד נגד מכבי ת"א הרבה יותר מעניין, וגם את בני יהודה- חיפה הייתי מעדיף על פני הכח- בית"ר.
זה כבר לא יאומן, עוד שבוע? עוד פעם "בית"ר הכי פופולארית"? בית"ר לא באמת מביאה יותר רייטינג, גם אם זו לא תהיה בית"ר אותה כמות של צופים יראו את המשחק...
אני לא יודע אם זה כבר פורסם פה אבל ערוץ הספורט מתכנן להשיק בקרוב עוד שני ערוצים : ספורט5 ניוס וספורט 5 קלאסיק. הערוץ הראשון ישדר רצועת חדשות 24 שעות ביממה , הערוץ השני ישדר משחקים וקלאסקיות בספורט העולמי מכל הזמנים.