אני חושב שאסור להם, אני לא בטוח בקשר לזה. התכנית הזאת באמת הייתה מעניינת, שלא כמו בתכנית שעברה, שבה רון קופמן רק ניסה לבדר את אייל ברקוביץ'.
רגע, אתה רוצה לומר לי שנפילה של הערוץ באמצע שידור חי של משחק כדורגל זה לא ביזיון? אז מה זה עוד יכול להיות? שני הדברים היחידים שאני יכול לחשוב עליו זה ביזבוז של האגרה שאנחנו משלמים לערוץ הראשון, וזילזול בנו בתור צופים כשזה קורה להם פעם אחר פעם.
לפחות דבר אחד טוב יצא מזה, במשך כמה דקות לא שמענו יותר את השטויות של דני נוימן ושמענו שדר ופרשן אנגלי כמו שצריך.
למה שערוץ 5 יבכה על ערוץ 1? כאילו שבערוץ הספורט לא יוצא לנו לשמוע/לראות שקופיות שמתנצלות שאין שידור 'עקב תקלת לוויין שאינה תלויה בנו'.
אני לא יודע מה איתכם,התקלה שהייתה,הייתה אחת מנקודות האור הבודדות כמו שרובין אמר.. לא היינו צריכים לשמוע את נוימן שזה בונוס ענק וגם הבאנו גול ושמענו שדר אנגלי נורמלי[טוטטטו ת-מווז]
הרבה זמן אני שואל את עצמי למה אנחנו מתנהלים כמו מדינת עולם שלישי, ולמה האידיוטים שמנהלים אותנו מכריחים אותנו לשלם אגרה לגוף הביזיוני הזה. לא נראה לי שיגיע היום בו אני יקבל תשובה לשאלה הזאת. כבר נגמרו המילים הרעות שאפשר להגיד על הבושה הזאת שנקראת ערוץ 1, וכל מה שקשור בה. האדם היחיד ששוה שם משהו זה אלי סהר. כל שאר הנוימנים והגינצבורגים וההורסקי למיניהם צריכים לפרוש לדוקים.
לא נראה לי שהזכירו את זה , אייל הזמין את קופמן לתוכנית בערוץ 10 . אם וכאשר זה יקרה נראה אם יתנו לו לפתוח את הפה שם כמו בערוץ הפסורט
לא נראה לי הוא באמת יגיע, אבל במידה וכן יהיה שם אני לא רואה סיבה שיגבילו אותו. כל עוד הוא לא יזרוק הערות נגד השלטון ו"החבורה של כלום בכנסת" יהיה בסדר.אמנם הוא קורא להתאחדות בכינויים שונים ולכאורה מעליבים, אבל לא נראה לי שזה מפריע למישהוא.(ולא נראה לי שיש מישהו שלא מסכים איתו ומפקפק במידת הטיפשות בגוף הזה.)
זה היה בצחוק, אבל אם זה יקרה זה יהיה גדול, דרך אגב היה תכנית גדולה ביום חמישי כל דבר שאייל אמר היה נכון.