נדב יעקובי. בזמנו , שהיה את הליגה הלאומית בערוץ הספורט נדב יעקובי ורון ברבש שידור את המשחקים. נראה לי שיצטרף אליהם גם ניב רסקין לאחד השידורים
ערוץ הספורט זכה במכרז אבל לא בטוח שהוא אכן יטפל בנושאים אלה-תכנית הסיכום ורדיו בהחלט יתכן שהוא ימכור את זה הלאה בכל זאת לערוץ 1 ולשירים ושערים
ערוץ הסספורט לא צריך להתעסק בשידורי הרדיו , צריך להשאיר אותו איך שהוא בשירים ושערים ברשת ב'. ערוץ הספורט צריך להיות רק בטלויזיה
ערוץ הספורט רק קנה את זה , ברור שהוא ימכור את זה לרשת ב' . לא מאמין שערוץ הספורט יוותר על האופציה לשדר את תוכנית סיכום המחזור , סוף סוף יהיה משהו לראות בערוץ הספורט עצמו חוץ מאתלטיקה וטניס
ערוץ הספורט רק קנה את זה , ברור שהוא ימכור את זה לרשת ב' . לא מאמין שערוץ הספורט יוותר על האופציה לשדר את תוכנית סיכום המחזור , סוף סוף יהיה משהו לראות בערוץ הספורט עצמו חוץ מאתלטיקה וטניס
רון קופמן ושרף התקלקלו, בהתחלה נהניתי לראות כי זה מצחיק אבל לאט לאט כבר מתחיל להמאס ובא לי לראות תוכנית עם דיברום רציניים על ספורט ולא משפטים כמו "מה הקשר כדורגל זה כדורגל גדול וטניס זה קטן", זה נחמד שיש צחוקים אבל לפעמים הם עוברים את הגבול.
זהו...בחלק שצביקה שרף צעק עליו 'אתה רמאי!!' נקרעתי אבל אני לא מצליח כל כך לקלוט מה הם אומרים מרב הצרחות