ברוב הליגה המשחקים יתפרסו על 2 ימים : שבת וראשון. ביום שני זה חד פעמי בגלל שהפועל ובני יהודה משחקות באופ"א ביום חמישי. ולא כל המשחקים ישודרו.
חבל שהסיכום המחזור הוא לא בספורט 5, אני עדו זוכר את הימים שבהם היה שער חמש היה כיף לראות את מודי בר און ואת שאר הפרשנים מסכמים ומנתחים את המחזור, רק הפעם זה בערוץ 10. אבל אם לא שמתם לב, הליגה הלאומית חוזרת סוף כל סוף לספורט 5, לפני 4-5 שנים רוני בראון היה עם עדו כמה פרשנים לפני כל מחזור בליגה לאומית. ויש לי שאלה, באיזה שעה משודר המשחק של מכבי נתניה מול מכבי חיפה? אני צריך את השעה.
המשחק של נתניה מול חיפה בשעה 19:00. אליעזר לחנה הנחה פעם את תוכנית סיכום המחזור של הליגה הלאומית. כל עוד יורם ארבל מנחה את תוכנית סיכום המחזור זה בסדר מבחינתי.
לא מצאתי דיון עיתונות אז אני כותב את זה פה: היום היה בהארץ מוסף פתיחת ליגת העל מצויין. מכל קבוצה לקחו בעל תפקיד אחר וריאיינו אותו. שווה לקנות הארץ היום, או לפחות להשיג את המוסף הזה.
אז כניראה שהמוסף פתיחה של ידיעות היה הכי גרוע היום. כי ראיתי גם את המוסף של גלובוס ושמעתי גם מחמאות (אני יקנה תכף ) על המוסף של מעריב . בידיעות כאילו לא השקיעו,עשו כתבות רגילות שיכולות גם להופיע בעיתון בלי מוסף.
ישש שירים ושערים, התגעגעתי!! בעיקר לפתיחה.. גול!גול!נהנהנה גול!גול! נהנהנה...נהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה
איזה עלובים. במקום להשאיר את השדר ששידר את המשחק בערוץ בתשלום אנחנו צריכים לשמוע את ארבל "משדר" את המשחק מהאולפן