דיון התקשורת הרשמי- מהשידורים ועד לעיתונאות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י spurs229, ‏21/7/06.

1. Spanish Weapon Member

התוכנית האחרונה של יציע העיתונות הייתה האתנחתא הקומית של השבוע, בעיקר הסיום עם
    ההתזות מים על רסקין , השכונה שם חגגה , בסוף רסקין פלט "בסוף עוד תוציאו לי תדמית של ילד
    כפאות , כוס...."

גדולים כתמיד,שלא ייגמר לעולם!

2. Nevermore Member

זאת בדיוק הבעיה, השכונה חוגגת.
    מאחד שמתיימר להיות רציני כמו קופמן ובטח צביקה אפשר לצפות יותר. זה כבר נהיה מביך.

אגב עם הרכב כמו ששלמה מעלה אנחנו נקבל "השפלת רודה".

3. Igi Member

מביך?! הדבר היחיד שהביך אותי היה ההרכב ששלמה שרף העלה - 3 חלוצים, 2 קשרים התקפיים ואחד 50/50.. כמו בפיפא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx

כראוי לתוכנית סיום, זו הייתה אחת התוכניות הגדולות של העונה ! הסוף היה פשוט ענק עם ה"אתם תוציאו אותי ילד כאפות" :aaarofl:

4. Nevermore Member

אתה מבין, הרגע ראינו את:
    -הג'נרל מנג'ר של מכבי ת"א ומאמן נבחרת ישראל בכדורסל
    -עיתונאי שידוע בהתנהגות הno nonsense שלו
    -עיתונאי שנחשב לאחד המובילים בארץ
    -מאמן נבחרת ישראל בכדורגל לשעבר

משפריצים מים אחד על השני ומתנהגים כמו אידיוטים.
    שיחליטו כבר אם הם תוכנית ביקורת רצינית או תוכנית בידור וזהו.

5. Igi Member

אני לא מבין למה אתה מופתע שהם עושים דברים כאלה במעמדם, הרי בסך הכל זו לא הפעם הראשונה ולא האחרונה ששלמה וקופמן עושים שטויות..
    חוץ מזה, אי אפשר לקבוע חד משמעית אם זו תוכנית בידור או ביקורת. היא משלבת בין שניהם - תמיד יש נושאים עם ביקורות רציניות שמשתלבות עם בדיחות פה ושם, אבל בסוף כל תוכנית הם גם מוסיפים איזה נושא אחד בסוף שהוא ברובו הומוריסטי.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/07
  6. Nevermore Member

אבל אחרי שהם מתנהגים כמו כסילים מטומטמים אתה לא יכול להתייחס לדיונים "האמיתיים" ברצינות, כי אתה יודע שגם שם משלבים הומור.

למשל כשקופמן מדבר ברצינות על כדוריד אתה יודע ששלמה יקטע אותו והם יריבו שעה. העסק נעשה מאוס.
    מצדי שיקדישו חצי תוכנית לדיבורים רציניים באמת, ובחצי השני שיצחקו על השני כמה שהם רוצים. אני אפילו אהנה מזה.
    המתכון הנוכחי של התוכנית לא מתאים פשוט.

7. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלמה שרף אידיוט.
    לפעמים הוא אומר דברים שגורמים לי לרצות לבוא עם משאית מלאה במים ולשפוך עליו,כל כך הרבה שטויות
    והרוב בגלל אינטרסים אישיים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/07
  8. תומר22 Member

שלמה שרף ניסה כל התכנית להגיע לשלב הצחוק והשטויות. במהלך התוכנית הוא אמר לרסקין: "יאללה זו תכנית אחורה תן לעשות שטויות" או משהו כזה. בסופו של דבר זה הצליח לו ורסקין ממש התעצבן בסיום.

ההרכב ששלמה נתן לנבחרת האולימפית זה ממש בדיחה. טוב שהוא השאיר רביעייה אחורית. וזה עוד מאחד, שלמרות כל הכדורגל ההתקפי שלו במהלך השנים, בחר לא פעם לפתוח עם חיים רביבו(זה עוד מובן איכשהו) או אבי נמני! כחלוץ יחיד במשחקי הנבחרת.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה שלמה, עכשיו הוא גיבור, כשהוא אימן חצי ממה שהוא אומר היום הוא לא היה עושה.

משהו מוכן להסביר לי למה אני צריך לשמוע את השיר אליפות של בית"ר כשאני נכנס לספורט 5? סעמק. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/mad.Xxx

10. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שרף אמר שצריך להתייחס יפה לשחקנים הותיקים ומי שבאמת קובע זה ההנהלה[במקרה של אבוקסיס].
    מעניין שאף אחד שם לא הזכיר לו את אבי נימני שהוא לא בדיוק צעיר ואת לוני שעד היום הוא כועס עליהם.

כמה שמצחיק לראות את השטויות של שרף אני מעדיף כבר את צביקה פיק.

11. itzik123 Member

אני ממש לא מבין מה הציפיות מערוץ 5 ערוץ 5 מתמחה בשידורים ובזה אני מוריד את הכובע בפניו הוא נותן חוויה אדירה מקצועית ומרתקת

וזאת כמובן בהשוואה לשאר הערוצים כשהחלוקה היא כדלקמן

ערוץ 1 - מיותר לכתוב פשוט ביזיון וזאת אף על פי שיש לו את מירב התקציבים

ערוץ 2 ו10 סובלים מעודף פירסום וממש לא כיף לראות משחק שם ( למרות שגם ערוץ 5 נדבק )

צ'רלטון - שידור ירוד משעמם כתבות שנקנו מחו"ל ואני אישית לא מזמין ולא אזמין ( אם תרצו אפרט כי אני מכיר את הביצה )

הבעיות של ערוץ 5 הינם שהוא נגרר לתחרות ביותר מדי חזיתות במקביל ובמקום לשמור על הלקוחות והאיכות שלו הוא יורד ויורד נמוך

באינטרנט הוא נגרר למלחמה מול one שלדעתי מיום ליום הופך להיות צהוב וחסר מקצועיות יתרה מכך כולם מכירים את הקשר של אופירה לאיש שמבעלי ביתר אני אישית הפסקתי לקרוא אותם

בטלוויזיה פתיחת התחרות מול צ'רלטון גרמה לאיבוד עשתונות מטורף בשביל מה עוד 2 ערוצים

איפה שיקול הדעת אתם יודעים איזה בלאגן הם יצרו לעצמם ואיזו שנאה הם צברו אצל הלקוחות ?

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בצ'רלטון מתכננים לבקש את החשכת מסך ESPN, בזמן שידור משחקי נבחרת ישראל הצעירה במסגרת אליפות אירופה לנבחרות צעירות.

החברה רכשה את הזכויות למשחקי הנבחרת הצעירה והראשון שבהם, נגד הולנד, כבר נמכר לערוץ 10. אולם כעת התברר כי גם ערוץ ESPN האמריקאי המשדר לישראל באמצעות הכבלים והלוויין, ישדר אף הוא את כל משחקי הגמר הנערכים בהולנד, כולל את אלה של נבחרת ישראל.

חברת yes השלימה אתמול את חתימת ההסכם מול צ'רלטון להעלאת הערוצים ספורט 1 וספורט 2.
    החל מהיום בצהריים יכלו מנויי יס להזמין את הערוצים תמורת 50 שקל לחודש.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/6/07
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז HOT יצאו פה פרשים רצינים או יותר נכון הלקוחות שלהם ונשארו בלי 5 לוס לייב וגולד .

ואם האישור להחשכת ESPN יתקבל לי כבר ימאס ונראה לי שאני אתחיל להזמין צלחת לווין .

עוד משהו קטן , חובבי הכדורגל האיטלקי , התחילו לדאוג :
    http://img472.imageshack.us/img472/8123/yesportxq5.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/07
  14. Paolo Maldini שחקן ותיקים

מעולה, זה מה שהיה חסר לנו.

15. תומר22 Member

זה כבר ידוע כמה ימים ודיברנו על זה בדיון השידורים האיטלקי. צ'רלטון רכשו את החבילה האיטלקית ששודרה העונה ב-ESPN. זה אומר משחקים של קטאניה, לאציו, קליארי וטורינו. ערוץ הספורט ישאר עם החבילה הגדולה יותר, אותה הם שידרו העונה.