דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סגול בדם Member

אכן אחי , הקטע הגדול שזה שהוא ניסה לשאול את קובי מוסא מי כבש תוך כדי משחק

2. yros1 Member

היום תשמעו בתקשורת הספורט איך מנסים "לדאוג שלא יהיו ארועי הדרבי בכדורגל בזה של הכדורסל"
    כשבעצם מה שהם באמת רוצים להגיד זה "אנחנו נזכיר לאוהדים ששוב יש מפגש דרבי ושוב יש הזדמנות לקטטות ואלימות אז נו נו בבקשה, שיהיו גם הערב ארועים אלימים לאייטמים של מחר.."

3. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר את הפעם האחרונה שישבתי באמת לראותאת מגזין סיכום השבת בערוץ 5.
    פתאום הדקה 91 לא כזו רעה :)

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

חייב לציין לטובה את YNET וספורט 5 (ONE נשארו מאחור, בוואלה! אני בקושי מסתכל) שהשכילו להכניס בעונת 14/15 עיצוב מרענן וכיפי לקריאה של דיווחים חיים של המשחקים. סוף סוף התאימו עצמם לאתרים המרכזיים באירופה. דיווחים חיים מהמגרש "פיקנטיים" ולא יבשים שכוללים בתוכם תמונות, סמילים צבעוניים, ההרכבים בצד אחד, תגובות בצד שני, אפשרות לתת ציונים לשחקנים.

It's about time !

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואלה ספורט כבר כמה שנים האתר ספורט הטוב ביותר בעברית כמעט בלי תחרות(בספורט 5 אולי ראשונים בקשר לסקופים אבל לא מעבר). ממליץ לך להיכנס לשם יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

גם וואלה שידרגו את סיקורי המשחקים בפרט ואת המראה הכללי של המדור באופן כללי.

7. yros1 Member

זאת בדיחה?
    זה היה בהחלט קרב קשה אבל.. וואלה ספורט ניצחו, הם גרועים מעט יותר מוואן הרכילותי והמאוס
    הסיבה העיקרית: הם מעסיקים ילדי עיתונאים בועונים שהראש שלהם תקוע בתחת שלהם והדבר
    היחיד שהם יודעים לייצר זה רכילויות. וואלה אתר גרוע באופן עקבי ונכנס אצלי לרשימה השחורה של
    אתרים שלעולם לא אסמוך עליהם ולא אצרוך מהם חדשות בגלל רמתו הנמוכה הצהובה והמגזימה תמיד.

idans10 אוהב/ת את זה.
  8. yros1 Member

לא קורא את הדרעק שנקרא וואלה אבל נכנסתי לראות את שידרוג המראה הכללי. זוועות.
    לא שהקודם היה שווה משהו (הגרוע אפילו מבין אתרי החדשות פה שלא יודעים לעצב עמודי חדשות)
    אבל הנוכחי שהעתיק כל מיני אלמנטים בעימוד ובגודל פונטים ממה שאני מכנה "ז'אנר הפינגטון" -
    יותר צעקני, יותר גדול, זרוק לקורא כותרות לפרצוף בכח - הוא דוחה ומציק לעיניים.

9. yros1 Member

טוב נכנסתי שוב לשניהם. במחשבה נוספת אין אתר יותר גרוע מ-וואן ואף אחד לא יוכל עליו
    ברמה הנמוכה והצהובה ובעיצוב הגרוע עם התמונות הקטנות שלו והכותרות הסתמיות..
    אבל וואלה מקום שני צמוד אליו.

10. Civil Anti Madridista

ONE זה צהובונים, לא אתר ספורט.

idans10 אוהב/ת את זה.
  11. Raulito Madridista

היתרון הגדול של וואלה ספורט על פני המתחרים היה במרבית הזמן הסיקור היפה לכדורגל העולמי. אני דווקא חושב שכבר הרבה זמן שזה הפך להיות אתר הספורט הגדול בארץ גם אם אין מספיק 'פרסום ראשון'(גם אמיתי וגם לא אמיתי). הם מתעסקים בסטט' לפני המשחק באדיבות אתר דריבליסט, התמונות באיכות טובה, יש כתבות סיכום מחזור וראיונות מפתיעים כמו אתמול עם טב"ח וכן-הלאה. לא מבין את הטענות. העיצוב החדש בסדר, וגם אם לא - העיצוב הוא לא הדבר היחיד שמושך קוראים.

אתר ONE הם די חובבנים חוץ מהשקעה מאסיבית נניח על משחקי אימון, גביע הטוטו וכו'. הם היחידים שאשכרה ישלחו צלם וכתב לסקר משחק אימון לא מעניין באמצע חודש אוגוסט.

ומה עם ספורט 5? טובים בעיקר בגלל תקצירי הוידאו של הליגה הספרדית וליגת האלופות, לא מעבר. גם אם נדב יעקובי מפציע מידי פעם. הפרשנות שם דלה, אני זוכר טור די מביך של בוני לרגל פרישתו של דודו אוואט. גם הטורים של שלמה שרף לא שווים כלום.

ועכשיו לנושא אחר לגמריי: עיתון ישראל היום. זה נוגע גם לספורט מן הסתם. אני אוהב מאוד את הכתבות שלהם בכדורגל העולמי תוצרת עמית לבנטל. האם העיתון בדרך לסגירה? מובן לכולם שיש שם מזימה של ידיעות. העיתון זה השופר של ביבי? בסדר, הציבור לא טיפש. יכולים לקרוא ולא להסכים או לדעת שבכל הקשור לפוליטיקה - הסיקור פחות אובייקטיבי.

12. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני כמה שנים באמת ערקתי לוואלה ספורט כי נמאס לי מכל הצהוב שהיה באתר וואן.
    אופירה זינתה את האתר מאז שעבר לידיה.
    מה שמשך אותי באתר וואלה הוא כתבות הרקע לפני משחקים שהם מעלים והפרשנויות שלאחר משחקים (במיוחד של אורן יוסיפוביץ)

13. abcd Member

האתר הכי טוב בפער, לא יודע על מה אתה מדבר אבל כנראה שבאמת על טעם וריח..

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה לסגור, לעזאזל"? אין חוק לסגירת העיתון, אלא לכך שייאלץ לדרוש תשלום עבורו. גם בישראל היום יודעים שכל הפופולריות שלהם נובעת מכך שהם בחינם, לא שהם טובים. זאת הבעיה.

ואגב, אני לא יודע אם הציבור טיפש או לא. אבל אם אתה אומר גם לבן אדם חכם משהו מדי יום ויום, בסוף הוא עלול להאמין.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Raulito Madridista

אתה צודק שמדובר על ביטול החלוקה בחינם ולא על סגירת העיתון - טעות שלי.
    מצד שני, ברור לך שיש אינטרס ברור של 'ידיעות אחרונות' לצורך העניין. אני כחייל בצבא עד לפני שנה וכמה ימים - בתחנה המרכזית היו מוכרים עיתון בשני שקל, זה גם מחיר ריצפה. אגב, ב'ישראל היום' בימים האחרונים הקדישו הרבה תשומת לב לעניין והנה מצאו שגם בקאנטרי ברעננה מחלקים עיתון בחינם.
    אני לא מבין גדול בכלכלה, ואנחנו סוטים קצת מנושא הדיון - אבל רוב הכסף מגיע מהפרסומות(מעבר לזה שלגיטימי שאדם X מעוניין להוציא עיתון כדי לקדם את ראש הממשלה ולהיות השופר של ביבי, לצורך העניין, יש לו הרבה כסף - זכותו). לכאורה עיתון שמחולק בחינם - אפשר לדרוש יותר כסף על הפרסומות כי הוא חשוף לעוד אנשים. מנוי לעיתון עולה כסף לדוגמא.

אם נדבר נטו על הרמה של העיתון, מבחינת הספורט - רמה גבוהה. עמית לבנטל כותב מצוין. גם הטור של רונן דורפן בסדר גמור. כמובן ש'ידיעות' איכותיים עם נדב יעקובי ואורי קופר, נניח מדד העוצמה וכאלה - אבל הם לא מקדישים הרבה למען האמת.

מצב נושא:
הנושא נעול.