דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Civil Anti Madridista

הגיע הזמן שהתכנית יציע העיתונות תחליף את שמה ליציע החברים\אינטרסנטים. זה כבר בלתי נסבל לשמוע כל פעם מחדש את שליימה מגן בגופו על טביב, ברקוביץ' וטובורק. את נימני מהלל באלגנטיות את המיוצגים שלו, ואת אוחנה כקונטרה לשליימה על טביב.

oranfu ו-idans10 אוהבים את זה.
  2. oFiRzZz Member

תכנית מאוד נחמדה (יוצא לי לראות אותה רק בחמישי בגלל הצבא) , אבל אני לא מת על דניאל זילברשטיין וטליה,
    צדקנים מדי לטעמי .

3. yros1 Member

הקוים האדומים נחצו בשיח הספורט בתקשורת שמלבה משלהב ומאדיר את האלימות, כדי לעשות
    ממנה כותרות ורייטינג.

סמיכות הארועים בין השמעת הקללות של קורצקי לבין ההתפרצות למגרש של אוהד מוסת היא לא
    מקרית בכלל. יושבים בתקשורת - פאנלים, תוכניות ספורט, שחקני עבר ערסים, מרירים ורק מחפשים
    מה שיותר שלילי ומתלהם כדי לתת לו במה.
    דוגמה בולטת הייתה "מחאת אוהדי הפועל נגד טביב". במקום לגנות את האוהדים הפסיכוטיים האלה
    שעשו משמרות מול הבית שלו, הציקו למשפחה שלו, זרקו חפצים במגרש ומה לא.. אז הערסים
    בתקשורת נתנו להם במה בלי סוף, בלי סייג.

ויש פה שרשרת מחזורית:
    1. התקשורת מלבה כותרות אלימות ואיומים סביב הדרבי / משחקים רגישים ומלבה שיח אלים
    2. השיח הזה חודר לראשם של האוהדים שמחפשים פורקן למצוקות אחרות ומושפעים מהתקשורת האלימה.
    3. אותה אינדוקטרינציה של אלימות מקבלת את הביטוי הפיזי במגרשים (תגרות, קטטות, התפרצות)
    4. התקשורת משתמשת בכך שוב לרייטינג עם כותרות 'חרפה, בושה, אסון, איום ונורא, לאן הגענו' וכו.
    5. צעקות וההתלהמות בתקשורת שחייבים ענישה, פעם אחת ולתמיד, לטפל טיפול שורש וכו'..
    6. צעקות והתלהמות בתקשורת על ענישה מופרזת, על חוקים מוגזמים, על תקנות מטופשות וכו'.
    ומשם שוב ליבוי השיח האלים, קללות, גידופים וכו'.
    ככה זה פועל בצורה מחזורית, מכונת הרייטינג והכותרות.

שימו לב לכותרת הזו רק מלפני כמה חודשים:
    "מכבי חיפה קיבלה הערב (רביעי) עונש של רדיוס על תנאי מבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בעקבות
    פריצה של אוהד לכר הדשא במשחק מול הפועל תל אביב" - 5 במרץ 2014

אם מכבי חיפה הייתה מקבלת הפחתת נקודות, אם התקשורת הייתה דורשת, מגבה ומצדיקה הפחתת נקודות,
    הארוע בדרבי לא היה קורה. אבל זה לא קורה כי ככה הם מנציחים את המצב, לצרכי הרייטינג שלהם..

4. סגול בדם Member

יצא לי לראות את השידור מהמצלמה של ערוץ הספורט של הפועל פ"ת נגד קריית שמונה , מה שלא מראים לכם בשער השבת זה שפאדי מוסטפא הזה הוא חסר מושג . הוא מתבלבל בשמות כאילו הוא הגיע היום לכדורגל הישראלי ואין לו מושג בכדורגל

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איך ראית?
    ואגב גם שניסו לערוך את זה בתקציר הוא נשמע כאחד שאין לו מושג. יש להם שם כל כך הרבה חבר׳ה מביני עניין ודווקא הוא השתחל לרשימה של שדרי התקצירים ..

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא השתחל מסיבה אחת ברורה, גם רז זהבי וכל החבר'ה בריאדה אמרו מלא פעמים שאין לו מושג בכדורגל.
    אם אני מתעלם רגע מהמבטא הכבד הוא גם לא באמת משדר את המשחק, יוצא לו כמה בילבולים של מילים ואז הוא מסיים בצרחה של השחקן שנגע אחרון בכדור. אבל הוא עדיין בעיה מינורית בחומר האנושי של ערוץ הספורט שמלא בקשקשנים וחסרי מושג.

7. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

פאדי מוסטפא הוא תופעה. הוא גם מסתמן כאדם טיפש, במגרש פתוח לפעמים ממש מדברים אליו כמו ילד קטן.
    אם כבר מחפשים להכניס ערבי, אפשר למצוא עשרות שיעשו את התפקיד טוב יותר.

ואפרופו שער השבת. אתמול פרימו טען שהוא כבר יודע מה העונש למכבי ושיורידו נקודות בוודאות.
    אם זה נכון הרי שיש שחיתות ממדרגה ראשונה, קביעת עונש ללא דין משמעתי ולמעשה משפט שדה (וגם הענשה שאינה לפי החוק היבש לפי מה שהבנתי, מה שמעלה תהייה לגבי אי ביטול האדום). אם זה לא, פרימו יכול לאכול תביעה מכל כך הרבה גורמים..

alexshw אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

פאדי מוסטאפה העורך של התוכנית על הכדורגל במגזר לא?
    איך הסיקו מזה שהוא גם יכול לשדר לא ברור לי.

9. Civil Anti Madridista

פרימו יודע מה העונש למכבי, כמו שהוא הכריז שבהתאחדות כבר מעבירים מסמכים כדי לגייר את קרלוס גרסיה

10. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

האמת שזה לא דבר כל כך מפתיע. היה כאן משתמש שידע לפני העונש של פתח תקווה בעונת האלימות מה העונש שהקבוצות יקבלו ואף מה הדיל שלוזון סגר עם הדיינים אחרי הערעור.. ככה שזה לא ממש הפיל אותי מהכיסא.

מה שכן, אני נאלצתי לשמוע חלק מהמשחק של חיפה ברדיו עם זוהר בהלול. את המילים המפוצצות שלו הוא ממשיך להגיד, אבל גם כן התבלבל כל כך הרבה. לא מצליח להבין איך הוא מסוגל אחרי גול של חיפה להגיד : "סמי עופר גועש. כל האוהדים האדומים צוהלים בטירוף". אפילו אמא שלי זרקה לי מהצד: "אדומים? חיפה זה לא ירוק?"

Bon אוהב/ת את זה.
  11. yros1 Member

התקשורת לא מלבה אלימות, מה פתאום..

http://i.imgur.com/B44uhYQ.Xxx

12. השולס עולה Member

בהלול היה אמש עלוב. יותר גרוע מארבל. טען שאבוחצרא הכניע את עזרא והכי מצחיק שאמר האדומים צוהלים. מילא עכו היו באדום...חחח

13. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

זה היה ענק , הייתי בעמדת שידור קרוב אליו אין לו מושג מה קורה על הדשא
    הוא קריין את הגולים תוך כדי המשחק ואת הגול השלישי הקליט 3 פעמים כל פעם עם כובש אחר
    שמעו את זה גם בשידור שראית ?

14. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

15. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

זה לא בגדולתו, זה פשוט הסטנדרט.

מצב נושא:
הנושא נעול.