דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oFiRzZz Member

מה הוא עשה בסרטון ? הוא נהיה פרטי.

2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אומר שש"ל בסיום ברכת יומוהולדת.

שש"ל=שתהיה שואה למכבי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

הם ממש התאהבו בקטע הזה של להחתים שחקנים עם התבטאויות מזעזעות כלפיהם.

לחשוב כמה אני רתחתי שהחתמנו את תמיר כהן רק בגלל שניסה לגמד את הניצחון שלנו על יונייטד (ז"א, חוץ מזה שלא החזקתי ממנו מקצועית)...

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

וגם צלחות, אל תשכח את הצלחות.

5. danielone Member

אורן חסון מנכ"ל המנהלת בראיון לגלובס, מדבר על רצון להקים ערוץ טלוויזיה עצמאי, בעיקר אהבתי את הרעיון של כרטיס אלקטרוני שלפי מה שהבנתי מהכתבה יכנס בעונה הבאה, ובמקום להזמין כרטיס, ולאסוף אותו, פשוט יהיה אפשר להטעין את זה בכרטיס האלקטרוני.

אין ספק שחלק מהראיון נשמע הזוי, ומוגזם קשה לי לראות מהלך כמו הקמת ערוץ טלוויזיה עם כל הזכויות של הליגה יוצא לדרך, ואני גם לא יודע אם זה מהלך נכון בכלל.

מנכ"ל מינהלת הליגה בכדורגל: "נקים ערוץ טלוויזיה עצמאי" - גלובס

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/15
  6. oranfu Member

ברור שזאת השורה התחתונה, אבל אני באמת הייתי מתבאס (זה בטוח היה מפריע לי) אם הקבוצה שלי היתה משופעת (יחסית) בשחקנים שהתרגלתי לשנוא ומזוהים עם היריבה הכי גדולה שלי.

7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

את האליפות של 92 לידס הבטיחה במחזור הלפני אחרון אחרי שיונייטד הפסידה לליברפול באנפילד 2-0, מיד אחרי ששידור המשחק באנפילד נגמר ITV עברו לשידור ישיר מהסלון של לי צ'פמן מלידס, וכל אנגליה יכלה לראות אותו, את קאנטונה ועוד שחקן שאלוהים זוכר מי היה, חוגגים, מחייכים ושמחים לאידה של יונייטד (בטח יש את זה ביוטיוב). אפשר להשוות את זה לורמוט וזהבי לדעתי...

8. alexshw Member

היריבות בין לידס ליונייטד היא לא כמו בין התל אביביות על פניו אבל בכל מקרה בארץ אין כבר שום טאבו על מעברים. מיליון שחקנים שיחקו גם בהפועל וגם במכבי ת"א, גם בהפועל ובית"ר.
    באנגליה באמת מעברים נדירים בין יריבות מרות. 51 שנה לא עבר שחקן ישירות מיונייטד לליברפול ובכיוון ההפוך ישירות כמעט 80 שנה

9. עידן444 Member

אם כבר דרבי, השנאה הכי גדולה באנגליה היא בין ארסנל לטוטנהאם. סול קמפבל עשה מעבר ישיר והפך לאויב אוהדי הספרס.
    אני חושב שהמצב של הפועל גורם לתסכול הגדול סביב המעבר הזה.
    אגב, זהבי לא עבר ישירות מהפועל למכבי. בדיוק כמו שמיקל אואן לא עבר ישירות מליברפול ליונייטד.

10. oranfu Member

לא לקח לאפק יותר מדי זמן לכתוב טור הלל לקרויף. "שם את ידו על המטרה הגדולה הבאה של שחר" - אז מה אם הפועל, שחר ופחות או יותר כל העולם ואחותו אומרים ויודעים שחיפה יכלה לקנות את ורמוט 20 פעם בתקופה האחרונה (כולל אתמול בלילה) אבל פשוט לא היתה מעוניינת?
    אז מה אם קרויף רצה את שכטר אבל שכטר הלך לחיפה?
    למה לתת לפרטים הקטנים האלה להרוס את הסגידה למנהל מקצועי?

אפק לא מסתפק בטור שלו.
    באולפן חדשות הספורט: אנשים שוכחים שכבר היו למכבי ת"א שחקנים בחוזים לא פחות גדולים כמו קולאוטי, עטר, מדוניאנין.. שלא הביאו את מכבי ת"א לשום דבר. צריך לדעת איך להשקיע - כן, לא הביאו שום דבר חוץ מהאליפות הראשונה.
    הוא ממשיך: המועדון היחיד שבא ועושה העברה גדולה, שחקן ששתי הקבוצות הכי עשירות רצו. - שוב, הוא לא נותן לעובדה שמכבי חיפה לא רצתה את ורמוט לבלבל אותו. מעניין ששכטר שחותם בחיפה זה לא "שחקן ששתי הקבוצות הכי עשירות רצו אבל הוא לא חתם אצל קרויף".

נערך לאחרונה ב: ‏3/2/15
    Civil, Igi ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  11. Hapoel_Tel_Aviv Member

הכרטיס האלקטרוני למעשה התחלה של העתקה של משו שנעשה בטורקיה וקפריסין עם כרטיסי מעקב, זה מתחיל ככה ובסוף הבנתי שהכרטיס הופך להיות תעודת זהות עם כ"א בתוכו ועם פרטי חשבון בנק ועוד המון דברים, הכרטיס הזה בושה וביזיון לכדורגל והופך את אוהדי הכדורגל לעבריינים פונצטיאלים, המאגר הזה יכול בקלות להמכר לחברה מסחרית (סביר להניח שזה מה שיעשה) או להפרץ.

בטורקיה יש על זה מחאה גדולה מאוד, בארץ לא מאמין שבאמת יש סיכוי למחאות או הפגנות.

12. Turgi Guest

Igi, עידן444, שי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. danielone Member

לא יודע על מה מדובר בדיוק.

אם מדובר בכרטיס פשוט כמו מנוי עם הפרטים של הבעלים, וברגע שיש מכירה של כרטיסים במקום ללכת לאסוף כרטיס, פשוט מטעינים את הכרטיס בכרטיס האלקטרוני זה גאוני, אם יש בזה את הפרטים של הלקוח, כמו שיש במנוי, אני לא רואה בזה בעיה.

"פרטי חשבון בנק ועוד המון דברים" כמו שאתה מציין, לא נשמע לי שיש לזה צורך בתוך הכרטיס, בסופו של דבר בכל המגרשים בארץ בליגת העל יש קרוסלות, וזה בדיוק בשביל רעיון כזה.

14. Bilev Member

פורסמו השעות ואיפה ישודר כל משחק (עד מחזור 25)
    בחישוב שעשיתי מתחילת העונה: (אם זה מעניין מישהו)
    25 שידורים של "ארבעת הגדולות"
    22 ב"ש
    14 נתניה
    13 ק"ש
    11 ה.פ"ת
    10 מ.פ"ת, עכו, סכנין, רעננה
    9 ה.חיפה ואשדוד

Nave ו-danielone אוהבים את זה.
  15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הגיוני מאוד. תודה על הבאת המידע.

מצב נושא:
הנושא נעול.