דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. gilad16 Member

אני חושב שבמקרה שזה היה הוא אז הוא לא היה אומר כלום.
    לווינטל לא היה היחידי שפוטר בעקבות הסיפור, אז כנראה לפחות במקרה אחד
    לא רק ההדלפה לכאורה הייתה העניין.

2. Civil Anti Madridista

oranfu ו-danielone אוהבים את זה.
  3. danielone Member

עוד משהו, שימו לב שהמשחק בין סכנין לנתניה, שהיה אמור להתקיים בשבת לא היה אמור להיות משודר, אבל ברגע שהמנהלת הזיזה אותו ליום שני הוא דווקא כן משודר, והסיבה די ברורה, יום שבת יום עמוס לצ'רלטון, יום שני יום יבש וריק, מה שאומר שצ'רלטון בוחרת לשדר רק שלושה משחקים במחזור, זה לא בגלל שהיא מתקמצנת לשלוח צוות לשידור, אלא עומס גדול על שני הערוצים שלה.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה לא חדש. בצ'רלטון באמת משדרים מה שאפשר מבחינתם.

5. Don Joan Roman Member

בארץ צ'רלטון הם ערוץ הספורט היחידי שנותן תמורה הולמת למה שמשלמים לו, כמעט כל ליגה שהאוהד הישראלי הממוצע מעוניין רלאות יש שם ובשפע, מאוד מבסוט על הערוצים האלה

oFiRzZz, Igi, Nave ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  6. Raulito Madridista

באשדוד לא התעלמו מפליטת הפה של שלמה שרף, אבו-ענזה שמע על הדברים ודרש התנצלות. שלמה שרף הגיב - הייתה לי פליטת פה והתנצלתי עוד לפני סיום המשחק”. גם עמיר פלג אגב התייחס להתבטאות האומללה של שרף וציין את הרזומה העשיר של שליימה(על עופר טלקר אמר פעם למי שזוכר 'מוביל ירקות', ועוד ועוד), אבל עדיין לא העלו את הטור ל-YNET.

עם כל הכבוד לתוכנית 'מגרש פתוח'(הוסיפו עכשיו קבוע גם משהו דומה ביום שבת בין המשחקים) ולאנשים בכירים כמו נדב יעקבי ועוד - אין ספק שצ'רלטון משאירה אבק לערוץ הספורט כבר ממזמן. הרבה כדורגל וטוב שכך. הם גם הקימו אתר לא רע בכלל ויש שם הפתעות. אגב, סתם הערה על הערוצים האלה - בעונת 2008-09 הם החליטו לרכוש את הזכויות של הגביע הספרדי שקודם לכן לא שודר בערוץ הספורט. והם בהחלט שיחקו אותה. שנה אחרי שנה הגביע לא איכזב עם משחקים אטרקטיביים. פעמיים סופר-קלאסיקו בגמר, בעונת 12-13 היה דרבי מדרידאי בגמר ועוד חצי גמר בקלאסיקו. הם יורים לכל הכיוונים.
    מבחינתי אתר הספורט מס' 1 בארץ הוא 'וואלה ספורט'. אני לאו דווקא נכנס שם כדי להתעדכן ולשמוע חדשות יבשות, אלא יותר לכיוון הצבע, דברים שאני מקווה שיחדשו לי. הם באמת נוגעים בהכל.

טרי מהדף הסטיארי על פרימו בפייסבוק:
    פרסום ראשון! ---> "צנציפח"

https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10940483_704893919626778_3281453428596057042_n.Xxx?oh=4808cc8926ec3cebd0744b7677135163&oe=552B452A

נערך לאחרונה ב: ‏15/1/15
    rivaldo ו-danielone אוהבים את זה.
  7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שערוץ הספורט עושה עם גביע המדינה, פשוט איכס איכס איכס, לא מעניין, מגעיל, מרגיש כמו גביע הטוטו.

להחזיר את הגביע לשבת, לשבת כל הזמן משחקים במקביל ולבטל את ערוץ הקיבוץ המזעזע הזה.

yros1, Hapoel_Tel_Aviv, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. Hapoel_Tel_Aviv Member

מסכים, אני מאוד מקווה שצ'רלטון יתרחבו ויוסיפו ערוץ נוסף + עוד שדרים, שישתלטו על ליגת האלופות ועל הליגה הספרדית גם במחיר
    של עוד 10~20 שקל בחודש.
    ערוץ הספורט אין בו כלום חוץ משידורים חוזרים ו6 שעות יומיות של תוכניות אולפן ודיבורים וצעקות.

אגב הם יכולים לנסות לשדר חלק מהמשחקים בשבת בליגת העל באתר (או שבעצם אין להם זכויות כאלה במכרז)

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  9. yros1 Member

אתמול נראה היה שנגמרה החנופה של כמה כתבים כלפי שחר
    סוף סוף אמרו את האמת שכבר 4 שנים הוא טועה ברכש ועושה שטויות וזה רק המשך ישיר.
    מה קרה שקיבלו ביצים?

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין באמת למה לא מרשים לצ'רלטון להעלות ערוץ HD נוסף שיהיה במקביל לספורט2, ללא עלות לצרכן, זה בושה וחרפה, מילא הם לוקחים מחיר יקר שברובו מפצים בתכנים אבל כשהם רוצים לתת לצרכן ללא תוספת עלות עוד ערוץ HD נוסף? למה לא? מועצה זונה.

11. danielone Member

פוחדים שיהיה פה דואפול, כאילו שזה לא מה שיש עכשיו... ואגב צ'רלטון ביקשו עוד 4 ערוצים מתוכם שנים ב-HD,( וזאת ללא שינוי במחיר.)

ערוץ הספורט!!!!! ביקש עוד ערוץ, וגם ONE ביקשו ערוץ נוסף בתשלום, הרוגלטור דחה את כולם, כבר דיברנו על זה פה...

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה דואופול בדיוק? זה לא שיש פה אנשים שרוצים לבנות ערוצי ספורט! ואפשר לחשוב דואופול (שזה מה שיש עכשיו) ומעלים את המחירים. לא מעלים כלום, להיפך, אם צ'רלטון יקבלו עוד 4 ערוצים מתוכם עוד 2 HD, מבלי להעלות מחיר, זה רק יגרום להורדת המחיר בקבלה של יותר שירותים.

אין ספק ש-ONE יכול לקבל עוד ערוץ, לערוץ הספורט עם מה שיש לו, לא מגיע לקבל ערוץ למעשה צריך להוריד להם ערוץ!

13. danielone Member

כן, אתה מחזק את מה שכתבתי, אך זאת הייתה הטענה של המועצה, ואגב צ'רלטון כמעט כל שנה מגישה בקשה, לא שזה עוזר להם...

14. alexshw Member

אי אפשר סתם להעלות כמות ערוצים. זה מה שקרה בערוץ הספורט, שלמעשה התוכן עבר לערוצים בתשלום נוסף וערוצי הבסיס נותרו מרוקנים מהרבה תוכן.
    בסוף הצרכן הפסיד.

15. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

3:45 זה למה אני כל כך אוהב את יהונתן כהן

שומעים בקול שזה שמגיע ממקום אמיתי. אוהד קבוצה קטנה בכדורגל הישראלי, קבוצת אוהדים, שהיו למעשה רוב חייו, מלווה אותה לחורים הכי נידחים בארץ, והכל מתפוצץ שקבוצה בלבל של קבוצתו האהובה מנחיתה כדור נהדר ברשת לבית"ר ירושלים בדקה 111 בגביע המדינה. מצטרף לעוד רשימה של סנסציות שהוא שידר והופכות למרגשות עם קולו.

ומהצד השני לגמריי, שמישהו יעיף כבר את שלמה שרף מהמסך. אני באמת לא מבין למה הוא מקבל במה. מילא הוא היה צעקן ומביא רייטינג כמו קופמן, על תקן העיתונאי כמו הללי, מפרשן כמו שצריך (יחסית) כמו בוני ועומרי, אבל דיי..חוץ מלבלבל שטויות ולהחנק כל מילה שנייה הוא פשוט לא עושה כלום! ומוסיף חטא על פשע עם פליטות פה אומללות שחשבתי שנגמרו אי שם לפני 3-4 שנים ופשוט לא. דיי, מה עוד ערוץ הספורט צריך כדי להיפטר ממנו כבר?

מצב נושא:
הנושא נעול.