דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

כל הכבוד ל"שער השבת". הפגיעה של עותמן בתורג'מן בלי כדור בכלל שחייבה אדום לא מקבלת התייחסות (גם לא בתקציר) ועל הנבדל בגול של סכנין הם אומרים "נבדל של כדורגל".

itzik.miro ו-orimor2212 אוהבים את זה.
  2. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

בדיוק באתי לכתוב את זה. הזוי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. itzik.miro Member

מה זה בדיוק "נבדל של כדורגל"? היה נבדל? סה טו מכבי חיפה קופחה כאן.

שי ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל עוד שי אבוטבול באנקר בהרכב ושלומאי אזולאי את שובל גוזלן הם צמד החלוצים אז אנחנו לגמרי מועמדים לירידה.

אני לא יכול להעיד על אחרים אבל אותי ממש ממש ממש לא מעניין משחק בין מכבי חיפה נגד בית"ר, לא מבחינת רמת עניין ולא מבחינת כדורגל. מנגד משחק של הפועל ק"ש מול הפועל תל אביב יעניין את אוהדי הפועל, אוהדי מכבי וב"ש שירצו לראות מה יריבה שלהם לצמרת עושה וסתם אוהדים אובייקטיבים שרוצים לעקוב אחרי מאבק הצמרת. מכבי חיפה-בית"ר ירושלים זה משחק בין 2 קבוצות שגמרו את העונה שלהן בדצמבר, רמת עניין של גביע טוטו.

השולס עולה ו-עידן444 אוהבים את זה.
  5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

ואני מכיר אוהד כדורגל שלא אוהד אף אחד מהקבוצות, והאמת שגם לא ממש מתעניין בכדורגל הישראלי אבל כשיש משחק בין מכבי חיפה לבית"ר ירושלים הוא אומר לי : "וואלה משחק סבבה. נראה לפחות מחצית". אז?
    אני מאמין שליותר אוהדים אובייקטיבים מעניין משחק של שתי הקבוצות האלו מאשר משחק של קרית שמונה - הפועל תל אביב עם הדגש על קרית שמונה שכמות האוהדים שלה היא מזערית

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. EuropeGuy Member

מי שרוצה לראות מה היריבה שלו לצמרת/תחתית עושה יכול לעשות זאת ע"י כל שידור ליגה רגיל. זו לא סיבה לבחור לפיה שידור מרכזי. עפ"י הדוגמא שהבאת אני צריך לשדר גם את קרית שמונה-עכו כמשחק המרכזי כי אוהדי ב"ש, מכבי ת"א והפועל ירצו לראות מה היריבה שלהם לצמרת/תחתית תעשה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שידור מרכזי צריך לבחור לפי איזה משחק יעניין הכי הרבה אנשים, כתבתי את מי יעניין המשחק בינינו לבין ק"ש אל מול המשחק בין חיפה לבית"ר. מן הסתם הפועל תל אביב-קריית שמונה יותר מעניין בלי קשר מקריית שמונה-עכו.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

חיפה ביתר לא מעניין. 2 קבוצות מרכז טבלה שבסיטואציה מסויימת אולי אולי אולי יגרדו את המקום ה 3. קרית שמונה מוליכה את הטבלה, משחקת מול קבוצה שיש לה לא מעט קהל ביציע ובבית, בחירה נכונה הפעם.

9. EuropeGuy Member

ראינו רק לפני כמה שבועות משחק מרכזי שהפגיש את המוליכה ק"ש ואת סגניתה באר שבע. מישהו יכול לאמר בכנות שהמשחק הזה עורר עניין ציבורי כמו שמשחק בין שני מועדונים כמו מכבי חיפה (מקום 4) לבית"ר (אם תנצח תשווה לאותן מספר נקודות, ואף לעבור אותה) עם סמי עופר מלא יעורר?

ושם עוד דיברנו על מקרה של מוליכה מול הסגנית שלה (שעוררה את עיקר הרייטינג). הפועל קבוצה אומנם עם קהל אבל נמצאת בעונה חלשה.

- עוד דבר, אני קורא שאוהדי ב"ש לא כל כך מתעניינים במשחק הזה, אבל בקצב ההתפתחויות הנוכחי למשחק בין ב"ש לבית"ר ביום שני תהיה השלכה מאוד מאוד גדולה לקראת המשחק של בית"ר-חיפה, כי אז באר שבע תצטרך להתחיל לדאוג משתי הקבוצות הללו שנושפות בעורפה עוד לפני שתצטרך לדאוג מהמאבק על התואר.

נערך לאחרונה ב: ‏21/12/14
  10. itzik.miro Member

לבאר שבע אין מה לדאוג מבית"ר לאורך זמן בענייני מיקום. אולי מחיפה

11. EuropeGuy Member

מסכים שבעיקר מחיפה. אבל בלי קשר המאץ'-אפ ביניהם עד כה העונה נטה מעט לטובת בית"ר ואם ב"ש תפסיד לה בשני , הדבר האחרון שהיא תוכל לאמר לעצמה זה שהיא לא צריכה לספור אותם, או לא מתעניינת ממש במשחק כמו חיפה-בית"ר.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אל תדאג, אוהדי באר שבע הם לא חיפה, הדבר האחרון שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו זה לזלזל במישהו. אל תיפגעו שאנחנו אומרים שהמשחק לא מעניין. זה יותר בא ממקום של שיעמום של 2 קבוצות שמשחקות רוב הזמן רע. קרית שמונה עוד משחקת כדורגל התקפי לרוב ומשחקת טוב. אל תיקחו אישית ותיעלבו.

13. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

ידיעות היום בהחלטה מעצבנת מוותרים על ה״כפולה״ המסורתית של יום ראשון (עם הסטטיסטיקות, טורי דעה, טבלה וכד׳) לטובת הראיון הבלעדי המסעיר עם גל מקל.

14. Nike2013 Member

אתמול צחקתי כמו שלא צחקתי המון זמן. עזבו את זה שרבים עם עמרי אפק כל תכנית כמו ילדים בני שנתיים, לראות את אדון אללי אומר: "אם יוסי בניון ניגש לאוהד שקרא לו "יא זבל", והוא מחזיר לו "יא זבל", זאת לא קללה זאת הקנטה. בחייאת דינק!!! כל הפנאל הזה פשוט בדיחה!

alexshw אוהב/ת את זה.
  15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שלמה שרף והיללי יותר דוברים מאשר פרשנים(שלמה גם לא מתבייש לעשות את זה בצורה ברורה לעין) את היללי בכלל הביאו לערוץ הספורט כי הוא עושה רעש ואקשן למרות שאין לו קשר למקצוע בדיוק כמו פרימו. אני גם מוכן להתערב ששרף, פרימו והיללי לא מכירים ביחד יותר מ30 שחקנים שמשחקים בליגת העל, פשוט אין להם מושג.

Nave אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.