דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EuropeGuy Member

חחחח. זה מה שאני אוהב בבוני. אנשים לוקחים את הפרשנות הלא יותר מדי איכותית שלו כאילו שיש סביבו הרים וסלעים של אינטילגנציה. יש בו איזושהי תמימות פסיכו-ילדותית כזו שלא באה מרוע לב ואינטרסים מובהקים. זה די גורם לי לחבב אותו. הוא סה"כ פרשן סבבה עם התנהגות שיש שמפרשים אותה בלתי נסבלת ויש שפשוט משתעשעים ממנה.

גם לאפק יש קטעים מצחיקים כאלה שאף אחד לא מקשיב לו וזה משעשע לראות איך הוא נאבק שם כדי שמישהו באולפן יקח את מה שהוא אומר ברצינות, אבל בניגוד לפרימו ושרף, הם משעשעים בקונוטציה חיובית יותר כשהם לידם.

אחד הדברים שקורעים אותי למשל זה המבט של אבי מלר כשאיציק זהר מפרשן באולפן ליגת האלופות.

Don Joan Roman ו-Igi אוהבים את זה.
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אולי אוהדי הקבוצות הקטנות יותר שמו לב לזה, כבר כמה מחזורים ברצף בעונה הזו שברשת מסתובבים לינקים לכל המשחקים - גם אלה שלא משודרים.

ב2-3 עונות האחרונות מדי כמה מחזורים מישהו מצליח להוציא לינק לשידור הישיר שערוץ הספורט מעביר למרכז הבקרה שלהם בהרצליה (ומשם עורכים את התקצירים) עם השדר ומצלמה אחת, ללא הילוכים חוזרים או לוח תוצאות. כמו שאמרתי, בעונה הזו מצליחים להוציא את השידורים האלה לכלל המשחקים ולפרסמם באינטרנט.

מקווה שזה ימשיך כך.

3. Raulito Madridista

'אני לא מדבר בכלל מקצועית, אני מחכה כבר להיכנס במכבי נתניה' - משפט הפתיחה של פרימו כשעברו לדבר על באר-שבע-נתניה, וכל האולפן מלא חיוכים מקצה לקצה.
    ואם כבר ביקורת על התכנית - אני חושב שזה מאוד מטומטם להתחיל ב-21:30 כשרק בדקה לעשר רואים תקצירים. בינינו, לשמוע את קלינגר מפאר עוד משחק פושר של הקבוצה שלו('הנקודות הן מה שחשוב אבל היום הגענו ל-6-7 מצבים של מאה אחוז ואני לא זוכר דבר כזה') - זה לא מעניין עף-אחד. דבר נוסף - גם איציק זוהר מנסה לפעמים לקחת את משבצת האינטיליגנט 'לבאר-שבע היו הרבה משחקים טובים אבל לא עם הרבה דקות טובות'. אני לא הבנתי.

- 8 עמודי ספורט היום בעיתון מעריב - לא עניין של מה בכך.

Don Joan Roman ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  4. הרצליה Member

נראה לי שאחרי הקטע עם הע"ז בגימטריה הוא בעצמו כבר הבין שאינטיליגנט הוא ממש לא.

5. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

איך אמרו בתחילת היציע אתמול?
    "היחיד שפוגע בכל מה שאומרים על הכדורגל הוא בכלל אפי שהגיע מהכדורסל"...

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם דיברו על זה כבר אבל איך יכול להיות שקרית שמונה נגד באר שבע זה לא המשחק המרכזי אבל סכנין-מכבי ת"א כן?
    מצד אחד שני מועמדות לאליפות, מקום ראשון נגד שלישי ומצד שני משחק שהשאלה היחידה זה עם כמה שערים יסיים את זהבי את המחזור.

7. Civil Anti Madridista

זה באמת מפתיע אותך? על כל משחק שק"ש משודרת אנחנו צריכים להגיד תודה רבה.

8. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני סומך על אורימור שעוד מעט יגיע להצדיק את ההחלטה.

9. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

לא לשדר את מכבי ת"א משחק מרכזי מחזור שני ברצף ? חס וחלילה !! הקבוצה של המדינה.

10. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת לא מובן איך משחק מרכזי כמו קרית שמונה - ב"ש לא משודר בערוץ 1 בתור משחק מרכזי אבל אולי זה בגלל שלצ'רלטון יש זכות בחירה ראשונה למשחקים שישודרו אצלם?
    אולי ערוץ 1 לא חשבו בתחילת העונה שמשחק כזה יהיה משחק צמרת לכל דבר?
    למרות שבינינו זה משחק הרבה יותר מעניין

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השיקולים בטוח דפוקים. אבל יצא טוב, גם אמצע שבוע, גם משחק ב- 21:00? רחמים על הקהל האדום שירצה להגיע למשחק.

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

המועד הזה נקבע לפני כמה וכמה שבועות. נכון, יכלו לשנות את זה, אבל לא בטווח של כמה ימים. לא בטוח אם בהסתכלות על משחקי המחזור לפני כמה שבועות חשבו שק"ש-ב"ש יהיה מקום 1 נגד מקום 2.

אבל כמו שלירן אמר - זה טוב לבאר שבעיים. גם ככה לחזור ב1-2 בלילה, אז אם המשחק היה ב21:00? היה מכסח בחצי את כמות האמיצים שתגיע לק"ש.

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה לא מדוייק. המשחקים שלנו בשבועיים הקרובים שונו בגלל חוסר האטרקטיביות שלנו כרגע. אם אני לא טועה המשחק שלנו מול קרית שמונה היה אמור להתקיים בכלל בראשון ושונה לשבת

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

תשובה מערוץ 1 לפנייה של אחד האוהדים מדוע לא משדרים את ק"ש-ב"ש:

"
    בהתאם לשאלתך פניתי בעניין למנהל מחלקת הספורט בערוץ הראשון שהסביר כי בהתאם להסכם עם ההתאחדות לכדורגל רשות השידור מחויבת לבחור את כל המשחקים בתחילת כל סיבוב דהיינו כחודשיים מראש. כמו כן יש אפשרות לשנות את המשחק המרכזי בהודעה של שבועיים מראש, אולם הפעם עניין זה לא קרה. יצוין כי פעם-פעמיים בשנה יש "פספוס" כזה שלא נצפה מראש וכעת מאוחר מלשנותו....
    תודה על הסבלנות.
    "

15. EuropeGuy Member

פה הוא מסביר שיש אפשרות לשנות את המשחק המרכזי שבועיים מראש, ולא מפרט מדוע "הפעם העניין לא קרה".

פה הוא כבר רומז שזה לא נצפה מראש. באורך פלא גם לפני שבועיים קרית שמונה היתה במקום הראשון והפועל באר שבע במקום השני.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.