דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

הוא היה שם בשידורים של יורו 2012.

בערוץ הספורט עדיין יש לו את תפקיד השדר המוביל של ליגת האלופות, אבל זה לא הרבה משחקים בעונה. אולי יתנו לו לעבוד במקביל אצלם ובערוץ אחר, זה לא שלא ראינו דברים כאלה.

2. alexshw Member

ליגת האלופות זה לא חזות הכל מה גם שבצ'רלטון משדרים משחקים משם, אומנם משניים אבל עדיין שם יהיו לו יותר אפשרויות שידור כדורגל.

נערך לאחרונה ב: ‏14/7/15
  3. Raulito Madridista

נדב יעקובי כותב ל-Ynet וידיעות אחרונות, לבלייזר, הוא מרצה בקורסים של שדרות וכלכלית אין מה לדאוג לו.
    מעניין רק אם נדב גם יהיה מוכן 'לסתום את הפה' כמו מלר כשלקחו לו בזמנו את הליגה האנגלית. האם יבקשו מנדב להתעלם ממה שקורה בליגה הספרדית בזמן שידורי ליגת האלופות(מלר פעם קיבל 'הנחייה הזו - הנחתה מלמעלה). אני מתאר את נדב משדר בחוסר חשק משחק של אינטר ולא יודע אם לצחוק או לבכות.
    מאיר איינשטיין הגיש את שבת ביציע בערוץ הספורט ובמקביל משדר כל הזמן בצ'רלטון, לאחד מוכח כמו נדב לא תהיה בעייה.

ואין מה ללכת רחוק כל-כך במונחים של 'ערוץ הספורט יקרוס'. בינינו, הפריימרליג תפוסה וגם אם הליגה האיטלקית 'תחצה את הכביש' פתאום - עדיין המעמד של הערוץ יהיה נמוך יותר בהשוואה לשנה שעברה למשל. ועדיין, יש הרבה אנשים שהולכים על 'הישן והמוכר'(והטוב?) ויתעצלו, הם לא יעשו מעשה ויישארו בערוצי הספורט. עדיין משדרים שם גם את ה-NBA וטניס וגם ליגת האלופות אלה המשחקים שהרוב באמת רואים, בטח בשלבים הגבוהים. כבר הרבה זמן שהערוץ הזה יותר 'מדבר כדורגל' מאשר 'מראה כדורגל'.

בשידור הכדורגל שלי אני אשמח לראות את השדר נכנס כל 10 דקות וזהו. אין לי בעייה לזרום עם השדר הספרדי, זה יכול להיות כיף. מהירות הדיבור, השפה עצמה, התשוקה שהם מכניסים - תענוג. הנה למשל שידור שעושה לי צמרמורת. זה קלאסיקו, זה ראול, זה הברנבאו בטירוף, זו הדקה השנייה, הכל נכון. אבל גם השדר עצמו.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

השידור של ברקו פשוט מחפיר.

זה התחיל עם יורן שזלזל במלטזים וברקו הרגיע אותו עם "בוא לא נזלזל, יש להם מה להציע"
    לאחר ה0-1 זה התהפך לכך שיורם קצת שיבח אותם לקראת כדור חופשי וברקו אמר משהו בסגנון "'מסוכנים'..יורם..הם לא מסוכנים..הם רצים, הם מנסים, שמנסים להבקיע גול הם לא מסוכנים".
    ופתאום אחרי ה1-2 "אמרתי לך שהם מסוכנים, יורם..אלה לא נגרים אלה"...

מרתיח אותי! מרתיח!

ייא אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

אגב מצחיק שיעקבי סולד מוואן, הוא באמת לא שם לב באיזה ערוץ פח הוא משדר? הוא לא שם שהפרטנר הקבוע שלו לשידורים הוא מכונת קלישאות שהשמפו שרף לו את כל התאים במח? הוא לא שם לב שהשדר הכי בכיר אחריו הוא טמבל צעקן שגומר על כל נגיעה של מסי(או ערן זהבי)? הוא לא שם לב עם איזה טמבלים הוא צריך לחלוק שולחן ביציע העיתונות?

6. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

הם שמים לב לזה, תאמין לי. אבל הם נושכים קצת שפתיים. בכל זאת, פרנסה.

לעומת זאת, הם (והרבה אחרים) מסמנים את אופירה כסיבה המרכזית להדרדרות תקשורת הספורט בישראל, ובצדק (הודעה מעלייך סיבה אחת מיני רבות). ולכן נדב, כמו חבריו, מעדיפים לשתוק בנוגע לכל מיני פרימואים וכד' אבל להמשיך לעשות את מה שהם אוהבים, איפה שהם אוהבים, ולהיות בקידמת הבמה.

7. Karlsruher SC Vamos Karlsruhe

לא מאמין שהשנה אצטרך לראות ליגה ספרדית ולשמוע את הצמד חמד יורם ארבל ואייל ברקוביץ' (אולי הפרשן הגרוע בתולדות שידורי הספורט בישראל) בערוץ המביך הזה.

8. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ליגת האלופות זה מפעל עם רגעי שיא שבונים שדר, תשאל את רמי וייץ. הליגות שמשודרות בצ'רלטון-פחות. זה אולי נפח עבודה גדול יותר, אבל פחות נחרט בזיכרון ועם הרבה פחות רייטינג.

9. DRORIKO Member

אמנם ראיתי כדורגל ב-90 אבל הייתי בגיל יסודי-חטיבה ולא כזה התעמקתי בטקטיקה. האם באותה תקופה היה נפוץ שחקני קו שעושים כניסה לאמצע? כי זה נראה שלברקוביץ' זה ממש חדש "אה הנה בן חיים באגף....אה רגע הוא במרכז....אה רגע הוא שוב באגף....וואלה רואים שהקבוצה משחקת בלי טקטיקה"

10. Hapoel_Tel_Aviv Member

מבחינתי שהכל יהיה בצ'רלטון, וכל השדרים גם, אין לי בעיה גם לשלם 90 שקל לצרלטון אם יש לי שם את כל הספורט. הבעיה היחידה זה פיזור הערוצים שלהם.
    מה שמעניין אותי זה למה צ'רלטון לא עושים מהלך כזה שיגרום ליותר אנשים להצטרף אליהם.
    1. לפתוח את הערוצים שלהם לא רק בHOT ו YES אלא בעוד מקומות.
    2. לעבור לשידורי אינטרנט, לעשות "חבילת ספורט" שתעלה 90 שקל במקום 60 אבל תכלול שידורים על גבי האינטרנט. זה אמור לבוא לביטוי ב2 דברים:
    1. כל שידור שיהיה בTV יהיה באינטרנט באיכות גבוהה, זה יבטל תלות בHOT ו בYES.
    2. במידה ויש יותר שידורים מערוצים ברגע נתון אתה מעביר אותם על האינטרנט, בנוסף אתה יכול לעשות שכדי להגיע לזה אתה לוחץ על כפתור אדום בשלט או תפריט תוכן כמו "ערוץ הרדיו" בHOT נגיד או כל מיני דברים כאלה.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

איך יכול להיות ש-ONE לא רצים ומספרים על כך באתר שלהם?

12. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

איזה עוד פלטרומות יש כאן חוץ מהוט ויס? סלקום TV ועידן +? כל הקונספט שלהם הוא שהם זולים, אז הם לא יוכלו להכניס את ערוצי ספורט 1 וספורט 2 ולהישאר זולים.
    לא ממש אהבתי את הרעיון של האינטרנט משום שנראה לי שזו השקעה גדולה מדיי עבור רווח קטן. לא חושב שהרבה ירצו את השידורים שלהם באינטרנט.

איך יכול להיות ששיר צדק חתם אצלנו ו3 חודשיםם לא הודיעו על זה?
    זה בטח עוד לא נחתם סופית ב100000%, אבל כבר הושג הסכם. חוץ מזה, שתהיה בטוח שONE יכינו איזה משהו גרנדיוזי לדבר הזה.

אותי מאוד מעניין לקרוא מחר את הטור של עמיר פלג, האם הוא ירד ויכסח את אייל ברוקביץ' על השידור המזוויע אתמול כמו שהוא אוהב לעשות בדרך כלל לפרשנים לא אוהבים עליו (שגיא כהן, שליימה) או שהוא יוותר בגלל מקום העבודה המשותף שלהם.

13. עידן444 Member

הרעיון של האינטרנט הוא מצויין!
    אני משלם היום לכבלים המון כסף וזה בעיקר כי אני חובב כדורגל. אם אתה מנקה את כל ערוצי הספורט אתה משלם נכון להיום להוט\YES סכומים שהם סביב ה- 200 ש"ח וצפונה.
    הייתי שמח שתהיה לי האופציה לעידן+ ולהוסיף שידורי ספורט 1,2 וערוצי 5,5+ ואם ממש ממש בא לי גם Live ו GOLD בכל דרך שהיא לרבות שידורים אינטרנטים.
    אני חושב שיש הרבה כמוני.

14. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כנראה שאין הרבה כמוך, עידן, אחרת היו כבר עושים דבר כזה.

כמו שכתבתי - כל הקטע עידן פלוס וסלקום TV היא שהם זולים. אם הם יוסיפו את ערוצי הספורט המחיר שלהם כבר יהיה זז פחות או יותר להוט או יס, אז זה יהרוס את כל הקונספט.

15. עידן444 Member

הם עדיין יהיה זולים.
    שתוסיף על עידן+ 70 ש"ח של ספורט 1,2 אתה תשלם 70 ש"ח ולא 270.
    שתוסיף על סלקום TV 70 ש"ח אתה תשלם 160 ש"ח.
    ואם תהיה אפשרות באינטרנט תוכל לשלם נטו לצ'ארלטון.
    למה לא עושים את זה?
    אולי כי כמות חובבי הספורט בארץ לא רבה כפי שאנחנו חושבים וגם מאוד יכול להיות שצ'ארלטון מעורבבים נהדר עם חברות הכבלים והלווין ויש הרבה אינטרסים משותפים.

מצב נושא:
הנושא נעול.