דיון התקשורת הרשמי לעונת 14/15

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Raulito, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

לגבי וואן,תגידו על ארבל מה שתרצו,הבן אדם חתול. לא משנה כמה פעמים זרקו אותו מכל המדרגות הוא תמיד חזר דרך החלון,ועכשיו הוא חוזר לשדר את מסי ורונלדו.

Civil אוהב/ת את זה.
  2. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רק חידוד קל - אחרי שנים של מלחמה, כפי שכתבת, ערוץ הספםורט וצ'רלטון החליטו על שיתוף פעולה. זה לא נפל מהשמיים יום בהיר אחד, הסכם השלום הזה נחתם כתוצאה מעלייתו של ONE לשלטון. הם החליטו ליצור מיני דואופול ולשתף ביניהם תכנים וטאלנטים כדי לפגוע בONE.

עכשיו, שONE רכשו את הזכויות לליגה הספרדית, בהחלט ייתכן שהשת"פ יחזור אולי אפילו עם תותחים כבדים יותר כמו תכני ליגת העל שמועברים בשני הערוצים, פרשנים שעוברים מאחד לשני, תכני הליגה האיטלקית שיועברו לערוץ הספורט בתדירת יותר גבוהה. הסיכוי נמוך, אבל לא אופתע אם זה יתחיל מדברים קטנים כאלה ואחרים.

3. Karlsruher SC Vamos Karlsruhe

מה קורה אם ערוץ הספורט וצ'רלטון מתאחדים?

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

במקום המצב המעוות שיש היום-שלצ'רלטון יש 200 ליגות, שני ערוצים והם דוחסים את הכל לשידורים מתומנים ומתושעים, ולערוץ הספורט יש מלא ערוצים ואפס תכנים, אם הם יתאחדו יהיה גוף אחד חזק, עם ערוץ אחד חינמי ועוד 4-5 בתשלום, שיהיה לו מקום לשדר את כל הליגות, שישלב את היתרונות היחסיים של ערוץ הספורט באיכות ההפקה עם התכנים הרבים של צ'רלטון.

סגול בדם, Nigel de Jong ו-oFiRzZz אוהבים את זה.
  5. Hapoel_Tel_Aviv Member

או שיהיה גוף עם 2 ערוצים חינמים ו6 ערוצים בתשלום ו3 ערוצי HD.
    לא רואה סיכוי שהם מתאחדים יורת סיכוי לאיחוד בין צרלטון לONE אם כבר.

6. Raulito Madridista

הכי חשוב שיהיה איפה לראות את הליגה הספרדית ואין ספק שזה משמח שערוץ הספורט השאננים והחוצפנים קיבלו מכה עצומה בכנף. מצד שני, צריך לעשות את ההפרדה בין הערוץ העושק לבין ההשקעה בליגה הספרדית. נדב יעקובי איש שמבין עניין, הוא פרופסור, הוא משדר מצוין וגם כמעט תמיד אובייקטיבי. גם שגיא כהן בסדר, התקצירים שעלו לאתר. ערוץ הספורט יודע להפיק, זה ברור. השידורים לליגה הספרדית היו בסדר גמור. אתר One היה בדיחה עד עכשיו, חמישה ראיונות אישיים בשנה, תוכניות רדודות שנראות כמו תגובות לפוסטים עילגים על כדורגל בפייסבוק, כל אחד שהיה רואה את השידורים היה מתגלגל לערוץ בטעות אני מניח עם כל הכבוד לליגה הצרפתית. עכשיו הם 'עשו מעשה' ונראה שההשקעה גם לא הייתה גבוהה מדי. מעריך אותם על התעוזה, יהיה מעניין. אני מקווה שייתנו כמה שיותר במה לשידור מספרד, אין על השפה הסקסית הזאת. רק שלא יישבו לי שם בורים באולפן כמו ברקוביץ' או איזה ג'קי מהאח הגדול. הם צריכים לעשות את קפיצת המדרגה. יכול להיות שזה גדול עליהם.

Civil אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

אם ערוץ הספורט יתמוטט אני לא חושב שזאת המילה האחרונה של תותחים כמו יעקבי או שגיא. או שהם יעברו לוואן או שערוץ הספורט יתאחד עם צ'רלטון(האופציה הראשונה יותר ריאלית)

8. alexshw Member

לא התגעגענו לעיוורון של ארבל

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

החבר'ה הותיקים של ערוץ הספורט שונאים את אופירה וONE. שונאים מאוד. ואת זה שמעתי מפי אחד מהם. מאוד מאוד אופתע אם אחד מהם יעשה את המעבר הזה.

10. DRORIKO Member

לא אומר שלא, עדיין אם לאחד כמו יעקבי תהיה בחירה בין לשדר בוואן לבין לשדר לילדים שלו בבית הוא ילך על האופציה הראשונה. אני מניח כמובן שיהיו לו דרישות והוא לא יבוא בכל מחיר(לא מדבר על דרישות כספיות)

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

כמובן שאם זה יהיה או פיטורין מערוץ הספורט או משכורת מONE הדעה אולי תשתנה.

אבל בסה"כ הליגה הספרדית הלכה. יעקבי, מלר ושגיא ימשיכו לפרשן ולשדר גם ליגות אחרות.

12. alexshw Member

נדב יעקובי עושה הרבה דברים חוץ מלשדר ליגה ספרדית. אל תדאגו לו.
    מה גם שהוא תמיד יכול לעבור לצ'רלטון ולשדר שם.

13. DRORIKO Member

אלכס אני לא מדבר על הקטע הכלכלי. ברור שהבן אדם דאג להיות מסודר וכל הכבוד לו. אבל אני בטוח שאם תשאל אותו הוא יגיד לך ששום דבר לא משתווה לשידור משחק.

14. DRORIKO Member

מאד(מאד) מקווה שאתה טועה. צ'רלטון היא אכסניה מעולה לליגה האיטלקית והאנגלית. שידורים ברמה הגבוהה ביותר. אני מאד מקווה שהרשות לא תיקח להם את אחת הליגות ותעביר לערוץ הספורט בשם עקרון הפיזור.

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  15. Civil Anti Madridista

זכור לי שידור כלשהו של נדב יעקבי בצ'רלטון לפני שנה אולי יותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.